Sóc al tren i tinc ganes de compartir-vos un petit fil sobre @partit_pirata, el projecte polític que ja forma part intrínseca de la meva vida.

Gràcies a Pirates he après molt, he fet coses que no creia possibles i sé que encara té molt per aportar-me.
Pirates és un partit horitzontal, amb els seus ets i uts. Té defectes però és una estructura viva, que s'adapta als nous reptes i canvis des del més pur voluntariat, amb l'esforç immens de persones com @Mabel_Rguez, @epineda, @ferranrego, @fgarrobo, @carlos_1377, @a_sunyer, etc.
Perdoneu que no us esmenti a tots. Sou molts, però vagi aquí tot el meu agraïment i estima cap a vosaltres i a cada minut de les vostres vides que dediqueu a Pirates, deixant altres coses, deixant les vostres vides tranquiles per fer del món un lloc millor.
D'un partit nínxol hem esdevingut un partit amb un potencial enorme, amb una profunditat ideològica que encara hem d'explorar. Qui deia que compartir cultura només era fer anar la mula, oi? Doncs no, és tot un canvi de paradigma que desafia l'ordre establert per molts fronts.
També partim d'una cultura, la hacker, que ens fa veure el món des d'uns ulls nous, deslligant-nos de totes les doctrines anteriors però alhora aprenent de totes elles, sobretot de les anarquistes.

Som fills del baudi i de totes les lluites que ens han precedit.
Un moviment internacional, radical (de qui va a l'arrel dels problemes) i progressista en totes les seves vessants, que té esperances en les persones però també es conscient dels molts defectes que ens adornen. Però tampoc creiem en solucions màgiques.
Si hem de dir en què creiem, creiem en la força de les evidències, de les dades, del debat i de les decisions en comú, amb el mínim de jerarquies.

I també que les persones i pobles tenen drets inalienables i que han de ser tractats amb equitat.
Tot això va nèixer d'una llavor que algunes persones van plantar fa molt temps i que altres com @goldie_gemma van ajudar a crèixer prop de casa.

Sense persones con ella jo no seria on sóc, així que també aquí els hi va el meu agraïment.
M'emociona pensar en els nou anys de la meva vida picant pedra en aquest projecte en el que crec i que espero que altres puguin experimentar el mateix goig de la feina feta malgrat el patiment, les nits d'insomni i els errors que et fan enrabiar amb tu mateix.
Perquè a altres partits podria haver fet coses, però en cap hauria pogut fer feina per ser com un trencagels i obrir nous camins. És una tasca dura però que tinc l'honor de fer amb molta gent. Només sóc una petita part d'un tot que fa tot el que pot per canviar-ho tot a millor.
Diuen que la vida és breu però per mi ja ha valgut la pena només per tot el que he pogut fer fins ara. Així que imagineu el meu entusiasme sabent que encara puc fer més i anar més lluny!

A on podem arribar, pirates? Se sol dir que el cel és el límit però anirem més lluny! ✊
Si t'arriba aquest fil i t'agrada, llegeix el nostre document ideològic: ves.cat/eoWn

També pots visitar pirates.cat per a més informació i unir-te a la mostra flota.
Ah, i el #28A anem en el @Front_Republica a les eleccions espanyoles i amb llista pròpia a les europees del #26M, amb tot el que he descrit per bandera i amb intenció de plantar-la en escons per combatre les retallades de drets i llibertats que portem anys patint.
Ens acompanyes? Som-hi! ☠️💪
*nostra (ningún hilo sin su gazapo)
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Dario Castañé 🏴‍☠ #FrontRepublicà #PiratesAEuropa
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!