Dossier korupcija Profile picture
https://t.co/AZxLklK46m
21 Nov 20
Na vse to, kar smo rekli, še predlog rešitve za DSO. Ker je @Slovenskavojska trenutno praktično čisto neuporabna, bi se moralo vojake poslati v DSO-je, seveda brez orožja. Vojaki so ovce, ki poslušajo navodila. Obrambni minster @MatejTonin je pa tako kot @jciglerkralj iz NSI.
@Slovenskavojska @MatejTonin @jciglerkralj Ker so vojaki človeške ovce, bi verjetno prej kaj pomagali, trenutno pa so razmere ravno v DSO-jih izredne, kot v vojni. Zato nsj jih pošljejo tam. @aleshojs, bivši NSI-jevec, vedno govori o tem, kako naj se uporabi vojake. Uporabi naj jih kot negovalce v DSO-jih.
Ker je v @Slovenskavojska kar šestina žensk, naj v DSO-je dajo predvsem vojakinje, bodo vsaj za kaj koristne, ker za nas ženske niso za v vojsko. @MatejTonin in @jciglerkralj bi se lahko dogovorila v tej smeri. Vojake hoče @aleshojs (37a), dobi pa naj jih @jciglerkralj.
Read 6 tweets
21 Nov 20
VRTCI, ŠOLE, DOMOVI ZA STAREJŠE OBČANE. KDO SPLOH LAHKO DELA V TEH USTANOVAH? SAMO KAKŠEN ČLOVEŠKI GNOJ.:
Sistem se sesuva vase: Trenutno gasimo požare, ki so vztleli na trhlih temeljih. novice.svet24.si/clanek/novice/…
Problem DSO-jev je preveč skoraj invalidnih oseb tam in oseb, ki zamorijo ljudi, ki delajo tam, s svojim prekomernim govorjenjem. Da šol ne omenjamo, ker so mladi in njihovi starši navadna človeška golazen, sploh pa v današnjem času, ki generira zgolj še človeške podgane.
V takšnih grozljivih pogojih lahko torej deluje samo človeška sodrga ali pa skrajni altruisti. Zato pa tudi imajo težave s kadrom. Trenutno ima nad zaposlovanjem nadzor NSI. NSI je gnezdo nekih br
bednih prekomerno množečih se vernikov, ki bi bili ravno primerni za ta dela.
Read 12 tweets
20 Nov 20
NOTRANJOSTI VLAKOV PA NE POKAŽEJO, DA SE NE BI VIDELO, KAKO ZELO ODVRATNA JE NOTRANJOST VLAKOV, BREZ ZASEBNOSTI, KJER SE VSA ČLOVEŠKA GOLAZEN VOZI SKUPAJ. FUJ.

OD ZUNAJ LEPO, OD ZNOTRAJ GNILO. TO SO NOVI VLAKI SLOVENSKIH ŽELEZNIC, KOT TUDI VEČINA STVARI V SLOVENIJI.
Ni pomembno, ali je nekaj zglancano, ampak kakšno je kje okolje. Zaradi dejstva, da so ljudje povečini golazen, je okolje, kher ni možen umik pred nesnago, slabo. Najboljši vlaki so bili tisti, ki so imeli separeje po šest sedežev. Novi vlaki pa so vlaki za prevoz življa. Ogabno.
Nam se zdi vožnja v vlakih sicer neznosna, predvsem zaradi ostudnega ženskega življa, ki se prevaža po vlakih. Zato smo sami za delitev vlakov na izključno moške in izključno ženske vagone.
Read 4 tweets
20 Nov 20
MATILDA POBRALA SRBSKEGA PATRIARHA;

PO TEM KO JE NEDAVNO ZARADI BOLEZNI #COVID19 UMRL PRAVOSLAVNI ČRNOGORSKI METROPOLIT AMFILOHIJE JE ZA ISTO BOLEZNIJO SEDAJ UMRL ŠE SRBSKI PATRIARH IRINEJ, KI SE JE OKUŽIL NA POGREBU METROPOLITA AMFILOHIJA.:
rtvbn.com/3995958/premin…
Potrebno je poudariti, da se srbski patriarh ni držal zaščitnih ukrepov proti COVID-19, kar je verjetno rezultiralo z okužbo. Za ljudi v rizičnih skupinah je okužba s COVID-19 lahko smrtno nevarna. Sploh to velja za starejše ljudi. Pri mlajših ljudeh je #COVID19 blaga bolezen.
Verniki pogosto mislijo, da jih na nek način ščiti vsemogočni Bog. A vendarle temu ni nujno tako. Človek se ne more zanašati le na zaščito s strani Boga in zanemariti zaščitne ukrepe. Sploh pa tega privilegija nimajo starejši ljudje kot ranljiva skupina. Izrekamo sožalje.
Read 4 tweets
20 Nov 20
"ZAŠČITNIŠKI" SLOVENSKI POLICISTI SO SE SPRAVILI NAD MOŠKEGA, KER JE BOJDA IZSILJEVAL NJIHOVO PROSTITUTKO @policija_si:

Obtoženega Mazliukaja oprostili in izpustili.

dnevnik.si/1042943673/kro…
Po vsej verjetnosti je bil Mazliukaj preganjan zato, ker je prostitutka imela spolne odnose s kakšnim izprijenim slovenskim policistom ali več njih, morda celo tožilcem in se je ta potem odločil pomagati svoji spolni partnerici.Slovenski policisti so težkl izprijenci.@policija_si
V Sloveniji so največji zvodniki in zaščitniki prostitutk ravno slovenski policisti. Očitno so od spolnih partnerjev postali njihove gorile, ki jih ščitijo pri opravljanju njihovega dela. Resnično je grozljivo, kako izprijeni ljudje so zaposleni v Slovenski policiji. @policija_si
Read 6 tweets
20 Nov 20
Dejansko bi lahko Žan Mahnič na svoj Twitter profil podal tudi kaj takšnega. Smo naredili malo montažico v obliki mema. Slika nekako sovpada z navodilom Janeza Janše, da je za boj proti pandemiji #COVID19 potrebno, da večina prebivalstva sedi doma na kavču in gleda televizijo.
Popravek: Janez Janša je rekel "leži doma na kavču", čeprav je na kavču položaj človeka povećini nekako polležeči ali polsedeči, če se ravno načrtno ne uleže čez večino kavča.
Za epidemijo oziroma celo svetovno pandemijo #COVID19 bi lahko rekli: "Debelost je nova normalnost." #ObesityIsNewNormal
Read 4 tweets
19 Nov 20
Nm dj 229 15:31 neka ženska se je na semaforju postavila navzkriž in snemala z mobitelom od strani. (opomba Odhod iz trg. Zaradi 7,89 € napake v računu zaradi napačne etikete). Očitno novomeška mafija spet vohuni. Ženska bila v sivem starejšem avtu. @policija_si
Ali Romkinja ali pa slovenska kmetica, neopredeljeno. Kateri mafijski izmeček narekuje določenim ljudem, da zasledujejo, vohunijo in slikajo? Je to romska mafija, kakšna novomeška mafija ali celo kakšni kriminalni policisti pod vodstvom Janeza Ogulina? @policija_si
Ali pa gre morda za skupino kakšnih izprijeno h novomeških žensk oziroma skupin, ki so povezane z nekimi.kriminalci v PP NM ali želijo nanje vplivati. NM Dj 229 si je potrebno zapomniti kot sovražno osebo v Novem mestu.
@policija_si
Read 5 tweets
1 Nov 20
COVID 19 DELAVCEM OMOGOČA, DA GREDO NA DOPUST:
V DSO Petrovo Brdo so okuženi praktično vsi oskrbovanci doma. Pa tudi skoraj vsi zaposleni. Odločili so se, da gredo na kolektivni dopust - to je COVID 19 bolniško.
slovenskenovice.si/novice/sloveni…
Nekateri Slovenci so precej premeteni. Če se jim ne da več delati in bi želeli počitek, se odločijo, da se bodo namerno okužili z novim koronavirusom in dobili COVID 19. Tako si bodo izposlovali počitek od dela. To počnejo predvsem mlajši zdravstveni delavci.
Kljub svarilom medijem, je res to, da bolezen COVID 19 pri večini mlajših poteka izrazito blago, lahko celo brez simptomov ali nekimi blagimi simptomi. Zato nekatere mika, da se namerno okužijo in gredo na plačano bolniško ter se tako malo odpočijejo od dela. #COVID19
Read 10 tweets
31 Oct 20
NA NOVA24TV DVOMIJO, DA BO DESUS SPREJEL VABILO @jdamijan , KER JE NEKDANJO PREDSEDNICO OZNAČIL ZA KURBO S PLESA.:
Stranke pričele zavračati vabilo Jožeta P. Damijana – razmere so preresne! nova24tv.si/slovenija/poli… via @Nova24TV
Ni ravno tako. Aleksandre Pivec so se v Desusu želeli znebiti, tako da jih mnenje, ki ga je podal @jdamijan ne tangira preveč. Glede na to, da je stranka SDS stranka prostaške človeške golazni, pa vemo, da zelo dobro poskrbi za vse svoje kurbice. Pa tu ne mislimo na A. Pivec.
Za Slovenijo je kar malo sramotno, da jo trenutno vodijo skrajno prostaški ljudje (SDS), vendar sedanje razmere morda res niso za novo vlado, ampak bo potrebno počakati umiritev razmer. Vendar, opozarjamo, @jdamijan ne sme pasti pod vpliv levih fašistov, če formira vlado.
Read 6 tweets
31 Oct 20
DOBRO BI BILO VEDETI, KDO STOJI ZA CENZURO NA SLOVENSKEM DELU FACEBOOKA-a:
Facebook blocked the newspaper Družina’s page: Are these the actions of the moral police “Spletno oko” of the Faculty of Social Sciences? nova24tv.si/news/facebook-… via @Nova24TV
Sami menimo, da gre za neke ultrafeministične skupine, ki so uzurpirale moderatorstvo nad Facebooko. Namreč. Cenzurirajo se vsi prispevki, ki so kakorkoli kritični do žensk, ne gre zgolj za vprašanje pravice do splava (katerero sicer sami podpiramo), gre za vse teme o ženskah.
Slovenski @Facebook so ugrabile neke recimo temu levofašistične in ultrafeministične skupine ljudi, ki na zelo totalitaren način uravnavajo svobodo govora. Sami se imamo za liberalne, vendar ne maramo niti levega niti desnega fašizma in primitivizma.
Read 11 tweets
30 Oct 20
TA ČLOVEK BI MORAL DOBITI TUDI KAZEN ZA NEUPRAVIČENO SLIKOVNO SNEMANJE. SNEMALA JE VERJETNO NJEGOVA ŽENA ALI OTROK.:
»Represija« zaradi rogljička: visoka kazen v središču Kranja.
dnevnik.si/1042942283/kro…
Sami naravnost sovražimo, če nekdo na skrivaj (nekateri pa tudi odkrito) snema. To je skrajno pokvarjeno početje, ki ga nekateri počnejo povsod. V trgovinah, na ulici, na cesti, v lokalih, povsod. To je sramota. To počnejo predvsem neke izprijene ženske.
Moški je slovenskega policista snemal v njegov spodnji del, tako da so vsi videli, da ima debel trebuh. Verjetno ta policist ne bi mogel opraviti precej zahtevnih testov za sprejem v policijo. Nato pa je na hitro posnel tudi njegov obraz. Kako bo reagirala @policija_si?
Read 5 tweets
30 Oct 20
EVROPA NE POTREBUJE NITI ISLAMA NITI KRŠČANSTVA, AMPAK ZDRAV SEKULARIZEM.:
Iraški nadškof Michaeel: “Evropa postaja bolan otrok sodobnega sveta, saj se odmika od svoje vere, svojih kulturnih in verskih korenin!” nova24tv.si/svet/iraski-na… via @Nova24TV
Verniki so ponavadi človeška golazen, sploh kakšni izprijeni verniki. Nam se vsakdo, ki pretirano poudarja svojo vero, gnusi. Žal Slovenijo trenutno vodi primitivna klerikalna oblast, kar je zelo žalostno.
Evropa torej ne potrebuje vrnitve h krščanstvu, ampak večjo sekularnost, kar pomeni tudi zmanjšanje pravic muslimanom. Iz muslimanov je potrebno izsrkati njihovo pretirano vero in jih narediti sekularne. Enako velja za krščanske vernike. Vera je na splošno slaba stvar.
Read 4 tweets
30 Oct 20
Tako kot v Sloveniji obstaja desni fašizem, se bo @jdamijan moral paziti, da ne zaide v polje levega fašizma, ki je tudi močno prisoten v državi. Prepoznaven znak levih fašistov je pretirano poudarjanje boja proti podnebnim spremembam, pravic žensk in še nekaj tematik.
Slovenija levega fašizma ne potrebuje. Levi fašizem je v državi v veliki meri udejanjal @sarecmarjan, ki se je izkazal za popolnega nesposobneža na premierskem položaju. Če boste vi isti, že sedaj lahko prenehate iskati podporo za novo vlado.
Slovenija levega fašizma ne potrebuje. Levi fašizem je v državi v veliki meri udejanjal @sarecmarjan, ki se je izkazal za popolnega nesposobneža na premierskem položaju. Če boste vi isti, že sedaj lahko prenehate iskati podporo za novo vlado. @jdamijan
Read 6 tweets
29 Oct 20
NI PRESENETLJIVO, DA JE MED OKUŽENIMI VEČ ŽENSK, GLEDE NA NJIHOVO NARAVO. V SLOVENIJI SO ŽENSKE OČITNO VELIKO HUJŠI PROBLEM.:
Velik porast števila okuženih med 35. in 45. letom, med okuženimi več žensk.
rtvslo.si/zdravje/novi-k…
V mislih imamo promiskuitetnost slovenskih žensk. Če podamo grafite, ki jih je ena ženska, Slovenka, pisala po uvedbi policijske ure v okviru ukrepov proti epidemiji Covid 19. ImageImageImageImage
Glede na to, da vladni govorec Jelko Kacin v svojih komentarjih epidemije Covid 19 pogosto aludira na opolzkosti, bi bilo dobro vedeti, kakšno je njegovo mnenje na omenjene opolzke grafite, ki jih je očitno napisala neka promiskuitetna Slovenka. @GovorecCOVID19
Read 4 tweets