Bunga 🌼 Profile picture
Welcome to the other side of me 💀😈💦 Addicted with a tall and handsome guy - 170cm and above ✨ https://t.co/tk5DgGmIze
21 Jul
I baru lepas on call dengan kawan i lepas mandi tadi. She is so sad sebab lelaki tu give her hope, jumpa parents apa semua, and tiap kali jumpa he will ask for hug and kiss. Rupanya die nak try member i ni je sebab die tahu member i still virgin. Wtf?
Member i menangis teresak esak masa story dengan i. That guy cakap macam tu dekat die after 3 months and member i still tak layan apa yang die nak. Member i ingat die main main, rupanya die memang nak virgin member i. Bullshit betul yee jantan macam ni 😒
Janji bulan bintang, janji nak kawen, janji nak jadi lelaki bertanggungjawab rupanya virgin hunter. Member i dah happy dah sebab fikir lelaki tu ajak kawen, plus dah jumpa parents. Apa lah bodoh sangat nak rosakkan anak orang? Fikir sedap kote je, hati orang tu kau buat main 😒
Read 11 tweets
19 Jun
Malam ni story i dengan adik angkat i lah eh? Abt sex story experience tu next time lahh tau. Penatlah i kalau nak story dua dua. Hahahhahah 😂
Last i jumpa adik i tu bulan April. So tadi, I memang ada text die, i cakap rindu nak tengok die depan mata. Then die call i, die cakap die balik pukul 9. So i terus decide nak amek dekat train and hantar die balik rumah.
And i sebenarnya memang dah fikir nak kissing or hug die. Honestly, i rindu nak kena sentuh since last week i dah fuck with someone. Sebab tu jugaklah i keluar amek die nak hantar balik rumah. Hahahahha. Tapi die cakap okay, so i pun happy lah 😆🤣🤣🤣
Read 32 tweets