این توییتو یادتونه؟
#نمودارخوب
حالا اینو ببینین.معاملهگران کم تجربه مدتیه که سراغ خرید آپشنهای call رفتهان. البته این فقط شامل معاملهگران کم تجربه نمیشه، بلکه افراد پرتجربهای مثل مایکل بری هم علاقه زیادی به این نوع سرمایهگذاری از خودشون نشون دادهان که اینجا قبلن دربارهاش گفته بودم
و حتا تو فایل 13F الیوت هم میشه اینو دید، اینو ببینین(نه فقط قسمت هایلایت شده، بلکه کل پورتفولیو رو)
حالا یه نظریه راه افتاده که خود این حجم بالای مبادله آپشنها باعث بالا رفتن بازار شده، چطوری؟ اینجا بخونین.
bloomberg.com/amp/news/artic…
خلاصهاش اینه که بازارسازها/market makerها برای اینکه جواب تقاضا برای این آپشنها رو بدن مجبور میشن سهام مربوط به اون آپشنها رو بخرن و این قیمتا رو هل میده بالا، مخصوصن برای سهام تِک(که تو NASDAQ100متبلور شدهان). این موضوع قیمت خود آپشنها رو هم بیش از حد به بالا هل داده.
هر دوی اینها یه حلقه فیدبک مثبت ایجاد کرده طوریکه گاما(که شتاب افزایش قیمت آپشنها در اثر حرکت قیمت سهام مربوطهاشونه بالا رفته به شدت). بازارسازها برای اینکه خودشونو در برابر تعهدات احتمالی بیمه کنن اقدام به خرید مشتقات شاخصها مثل نزدک ۱۰۰ کردن و حلقه رو کامل کردهان.
این باعث شده که شاخص و تلاطم(که متناسبه با قیمت آپشنها) همنوا با هم بالا برن. و خب تو اون پست اپل که بهش ارجاع دادم نشون دادم از نظر تاریخی هروقت این اتفاق رخ داده، بعدش یه ریزش و اصلاح تو بازار به وجود اومده
که این دفعه متوجه شرکتهای تِک نزدک شده چون بیشتر آپشنها روی اونها معامله شدهان.
تئوری جالبیه نه؟من تو اونVIX=36 یکی دو تا قرار داد Put ارزون خیلی بلند مدت، برای فوریه خریدم به این امید که VIX بیاد پایین. نیومد هم که هچ. به قول پابرای:
Heads I win big, tails I don't lose much
دیروز فایننشال تایمز هم در باره این «خرده» آپشن-خران مقاله زده که این #نمودارخوب اون چیزیه که برام جالب بود:
سهم کلهگندهها(معاملات ۵۰ قرارداد به بالا)بسیار کمتره از خردهمعاملهگرها. این نشون میده که چقدر جالب گله سیاهی لشکرا میتونن بازار رو تکون بدن.
amp.ft.com/content/b330e0…
بیا پایین و پولدارم کن!
میدونم داری میای پایین ولی سرعت پایین اومدنت برای پولدار کردن من کافی نیست.
حاجی یه تکون!
یکی از عوامل موثر در قیمتگذاری آپشنها با فرمول بلک شولس میزان تلاطم تاریخی قیمت سهامه.اگه قیمت آپشنها رو از بازار دونسته فرض کنیم میشه معادله رو برای تلاطم حل کرد و به «تلاطم ضمنی»(؟)/Implied Volatility رسید. که خیلی چیزا به ما درباره نگاه فعالین بازار به آینده میگه/
حالا اگه برای یک قیمت سررسید خاص IVهای مختلف در تاریخهای مختلف رو روی نمودار بیاریم به IV Term Structure میرسیم. اینجا این نمودار رو برای شاخص S&P500 به روایت JPMorgan ببینین.
میبینین که به نظر میرسه Volatilityتا مدتها قراره بالا بمونه و تازه تو ژانویه اوج برسه/
نموداری که CBOE یا Chicago Board Of Exchange منتشر کرده کمی متفاوته و البته بدبینانهتر./
ولی دلیلش چیه؟ اینو ببینین شبیهه تا حدی ولی خیلی زودتر غروکش میکنه. این همون نموداره منتها زمان انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا. ولی چرا این بار انتظار میره تلاژم بازار تا مدتها بعد از انتخابات باقی بمونه؟/
یک دلیلش اینه که حدس میزنن نتایج نزدیک بمونه و کار به شمردن رایهای الکتورال بکشه. و حتا شبیه زمان رقابت بوش و ال گور کار به مراجع بالاتر قضاوت بکشه.
به نظر میاد بازار ماههای بسیار پر تلاطمی رو داره انتظار میکشه.
Share this Scrolly Tale with your friends.
A Scrolly Tale is a new way to read Twitter threads with a more visually immersive experience.
Discover more beautiful Scrolly Tales like this.