التهاب روانی جامعه، از آب خوزستان تا رقص دخترکان
ویدئو: صحبتهای #الناز_قاسمی در مورد دستگیری خود، #مائده_هژبری و #شاداب_شکیب توسط #پلیس_فتا در یک ماه پیش که در تاریخ ۱۷ تیر ۹۷ در اینستاگرامش منتشر کرده.
این رشتو را بخوانید (۸ بخش)
.
.
انتشار ویدئوی بازجویی و اعترافات دخترکان رقاص،درفضای فعلی جامعه،با وجود فشارهای اقتصادی بر روی مردم و جولان مفسدان اقتصادی و وضع کسب و کار و بازار لحظهای و شکننده ارز و طلا و مسکن و خودرو و... مخاطبان را دچار دوگانگی درنوع برخوردبا مظاهر ومصادیق فساد توسط #قوه_قضاییه کرده است.
تا یکی دو روز قبل از انتشار گزارش بازجویی و اعترافات دخترکان رقاص اینستاگرامی، موضوع داغی که خوراک رسانهها و عملیاتروانی دشمن را تأمین میکرد، موضوع وضعیت آب خرمشهر و آبادان بود (که البته خواستهای به حق از طرف مردم است) که با تلاش شبانهروزی قرارگاه خاتم الانبیاء...
...خاتم الانبیا، پروژه بزرگ آبرسانی غدیر، پیش از موعد مقرر تکمیل و این مشکل تا حد بسیار زیادی حل شد و دقیقاً وقتی آرامش در حال برگشت به فضای احساسی مردم و رسانهها بود، آن گزارش سیاه و البته مشکوک، از رسانهی ملی! پخش شد.
چند سوال:
چند سوال:
دستگیری این دخترکان یک ماه پیش انجام شده و آن گزارش هم قطعاً همان وقت تهیه شده، ولی چرا این موضوع حالا باید رسانهای میشد؟
چه کسانی از ملتهب نگه داشتن فضای روانی جامعه و رسانههای اجتماعی سود میبرند؟
اولویت برخورد قضایی با چند دخترک رقاص و رسانهای کردنش با آن شرایط و فصاحت از نظر نوع تولید برنامه (دکور، نور، میکس و مونتاژ، موسیقی و...) را چه کسی تعیین کرده است؟
آیا این اقدام، نشاندهنده نداشتن هوش رسانهای متولیان دستگاه قضایی و صداوسیما است یا برعکس، سودبرندگان از این فضا، به خاطر هوش سرشارشان اینگونه برنامهریزی و عمل میکنند؟!
آیا رسانهای کردن این موضوع در حال حاضر به صلاح بود، یا اینکه این اتفاق، یک برنامهریزی حساب شده برای استمرار التهاب در جامعه است؟!
در پایان: این موضوع که آیا در کل، پخش این گزارش و اعترافات و ریختن آبروی آنها شرعی است یا نه، خود حدیث دیگریست!