Är du oroad över att demokrati och de mänskliga rättigheterna är i fara? Utveckling i världen och här hemma tyder på det. Du som vill göra något för att lyfta fram det viktiga med samtal om demokrati kan nu att agera. Läs tråden
röstamermänskligt.se
#röstamermänskligt
Alla goda röster behövs för att komma bort från den enkelspåriga retoriken där gruppers gälla mot varann.
#röstemermänskligt är en partipolitiskt och religiöst obunden grupp från skilda bakgrunder med en gemensam nämnare: ett mänskligt samhälle
Valkampanjen är öppen för alla. Du behöver inte vara expert. Det du kan göra är att sprida kunskap, informera och samtala om mänskliga rättigheter under #röstamermänskligt eller irl, på gator och torg, med dina bekanta och familjer.
Det ska sättas upp valbyråer i anslutning rill valstugor och ev röstningslokaler. Planer finns redan på många orter, för listan se sidan på FB. På röstamermänskligt.se kan du också ladda ner dekaler, banners osv. Gå in i FB gruppen som på några dagar har fått 1,5 TN medl.
I valbyråerna kommer det att finas material från olika organisationer, som man kan dela ut. Valbyråerna ska bemannas ca 2-3 veckor före valet. Kanske just du kan vara där när du har möjlighet och ha samtal om demokrati.
Det viktigaste av allt. Delta. Samtala. Få människor i din omgivning att rösta på ett parti som håller demokratin och de mänskliga rättigheterna som sin agenda.
#röstamermänskligt
röstamermönskligt.se
Länken ovan blev fel. röstamermänskligt.se ska det vara.
Om du tycker det är svårt att läsa i rantform, här en mera läslig version . @threadreaderapp please unroll This.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Leena ❤️

Leena ❤️ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @LeenaJohansson

May 25, 2021
@Therealkristof2 @AryaStark_got_ Alla som har olika ingångar beräknar med cost och benefit. Hur mycket smitta (och eventuellt död) kan man tåla (tips sannolikt mycket) satt emot allvarliga biverkningar av vaccinationer (tips gaska få). Man tittar också i ålderfördelningen >
@Therealkristof2 @AryaStark_got_ > och har möjligen kommit fram till att hos yngre är risken att få vaccinationsbiverkning något större. Inte ens dessa är vaccinationsmotståndare. De anser att alla riskgrupper måste vaccineras men de taöar för att yngre friska inte ska vaccineras. Det kan ligga något i det. >
@Therealkristof2 @AryaStark_got_ > Jag vet inte. Men jag tror faktiskt det skulle vara ett politiskt självmord för vilken regering som helst att föreslå vaccinationstipp nu. Oavsett vilket land det gäller.
Read 10 tweets
Oct 5, 2019
”SD:s välfärdssatsningar är bara signalpolitik” e-pages.dk/dagensetc/250/…
”Det är klart att de vill få det att framstå som att de har en mer ansvarstagande polikt än regeringen, och att de satsar mer på kommunerna. Och visst, det gör de ju när det gäller de generella statsbidragen. Men samtidigt drar de ner i stort sett lika>
>mycket på exempelvis Arbetsförmedlingen. Och försämringarna i sjukförsäkringen som SD står bakom tillsammans med M och KD, vilket kommer att belasta kommunerna hårt i slutändan, säger hon.
Åsa-Pia Järliden Bergström menar att SD försöker peka ut områden som går hem i opinionen,>
Read 5 tweets
Dec 15, 2018
Haft långa diskussioner med meningsmotståndare, det konstant återkommande ämnet är våldtäkterna och vem man ska skylla på. Lägg ner det där, säger en del, det går aldrig att komma någon vart med de som använder det grymmaste av brott som ett vapen mot invandrare i allmänhet.
Men jag är envis och tror att sakargument ändå kan vinna i längden. Och jag är inte lättskrämd även om jag som även andra kvinnor, blir provocerad av att bli personligen påhoppad med sexfantasier. Vilket oftast leder till block då den typen av arg. är värdelösa och ohederliga
Det förvånansvärda är att män som borde ha en förmåga att reflektera (utifrån utbildning och även intellektuell kapacitet) totalt snöat in sig på en enda ”sanning” och framför internetstrollens mantra som gällande.
Read 10 tweets
Jul 24, 2018
1)Har under helgen med stort intresse och viss förskräckelse läst den nyutkomna boken av @DanielAssai Facklan i riksdagen. Så här en rant om boken
2) Daniel Assai har varit högt uppsatt tjänsteman inom SD under de första åren på 2010-talet. Han hoppade av före valet 2014 pga att han såg en hel del korruption och maktmissbruk i partiet.
3) Assai beskriver SD:s historia som ju i stora delar är känd för allmänheten. När ”De fyras gäng” Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Björn Söder och Richard Jomshofs tog över valdes JÅ till partiledare för sin till synes ”fläckfria” historia och för sin lugnare image.
Read 15 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(