Profile picture
, 13 tweets, 3 min read Read on Twitter
PEMILU 2019 BUKAN CUMA SOAL BONG PRET!

・゚✧* Things You Should Prepare for Pemilu Legislatif *✧・゚
a thread
Pemilu yang dr kemaren berisik banget itu bakal diadain Rabu, 17 April 2019 📅

Nanti kita ga cuma nyoblos capres/cawapres, tapi jg calon legislatif tingkatan DPR, DPRD Provinsi, DPRD Kabupaten/Kota, dan DPD.

(warga Jakarta cuma bakal milih 4 tingkatan, nggak ada DPRD Kabko)
Ini adalah thread untuk kita semua. Tapi gw ngomong di sini cuma sebagai pemilih awam, masih in my early 20s, berusaha untuk raise awareness akan pemilu legislatif.

Karena kalo liat dari data tengah Januari lalu dari Populi Center, persentase undecided voters pilpres ada di ~16%
Sedangkan the rest of us, the other ~84% udah punya pilihan masing2 untuk urusan pilpres.

Jadi daripada bosen, berisik, capek dengerin dan ngomongin pilpres yang itu ituuuuu mulu hadeh bikin berantem, mending dialihkan sumber dayanya untuk mantepin pilihan di pileg!
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to indy
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!