, 11 tweets, 3 min read Read on Twitter
1)
Manuel Valls arriba de França com la gran esperança de l'unionisme màgic català. Gent que no trepitja de peus a terra accedeixen a pagar-li 20.000 euros mensuals perquè treballi per encapçalar una candidatura que guanyi l'Ajuntament de Barcelona. Té un any per fer-ho possible!
2)
Manuel Valls aprofita el partit Ciudadanos per bastir una candidatura transversal. Resultat? Els únics que s'hi apunten són les restes d'Unió i Celestino Corbacho, que té el rècord d'aturats en la seva etapa de ministre de Treball. Aquesta és la llista "transversal" de Valls.
3)
Manuel Valls critica que C's s'acosti a VOX tot i que ell mateix, el 10 de febrer, participa a la manifestació de plaça Colón “sin complejos”, per “defender la Constitución” però evita la foto. O sigui, hi va però no vol fotos!
4)
Manuel Valls fa una campanya electoral discreta. A part de menjar xurros al carrer Petritxol i d'anunciar que serà "rotund i inflexible" amb la inseguretat i contra el populisme i l'independentisme, no es coneix quin és el seu model de ciutat. De fet, no es coneix res de res.
5)
Manuel Valls obté uns resultats discrets: sis regidors (tres dels quals de C's), quarta posició i zero possibilitats de ser alcalde. Una morterada de diners llençats a les escombraries. Un fracàs rotund.
6)
Faig un petit parèntesi en aquesta successió cronològica: mesos abans de les eleccions municipals, alguns periodistes indepes i "molt ben informats" asseguraven, en tertúlies radiofòniques, que "les enquestes internes asseguren que Valls té l'alcaldia a tocar". Així anem...
7)
Manuel Valls dóna tres vots a Ada Colau per a què sigui alcaldessa. Ella no ho volia, diu, perquè no és un problema de cadires, sinó de model de ciutat, i què hem de fer, oi? Per això Valls, que els francesos van aplaudir amb les orelles quan va fotre el camp, vota Colau!
8)
Manuel Valls és convidat a marxar de C's, i ell, que en el seu moment va dir que "passi el que passi jo em quedaré" ja hi ha mitjans que apunten a què el setembre deixarà l'Ajuntament per dedicar-se a la "vida privada" (no sé si en el mateix sentit que l'obra de J. M Sagarra).
9)
Manuel Valls, doncs, és professor d'ESADE per la patilla sobre "processos migratoris" (¡toma ya!), ha cobrat un sobresou de 20.000 euros mensuals, ha fet alcaldessa a Ada Colau (que avui ja plorava perquè com que és llesta ja sap el que li espera), ha trencat Ciudadanos, 👇
10)
ha participat en manifestacions amb SCC i VOX, ha obtingut uns resultats electorals desastrosos, no ha aconseguit fer cap llista transversal (només les despulles de la política catalana), s'ha negat a saludar el president de la Generalitat i ara potser plega de l'Ajuntament.
i 11)
Resumint: amb una miqueta més d'esforç l'establishment unionista català pot assolir quotes d'imbecil·litat mai vistes. Valls us ha pres els calers, ha fet alcaldessa Colau, i mentre miràveu "enquestes internes" l'amic @jcanadellb us ha fotut la Cambra de Comerç.
Burros! 😂
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Bernat Deltell
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!