, 6 tweets, 1 min read Read on Twitter
1. Crear un nou partit de les restes d'Unió quan encara no tens ni líder i a sobre anomenar-lo Lliga Democràtica només se li pot ocórrer a l'establishment unionista màgic català, els mateixos que han pagat 20.000€ mensuals a un senyor que ha obtingut 6 de 41 regidors.
2. Crear un nou partit de les restes d'Unió i a sobre anomenar-lo Lliga Democràtica només se li pot ocórrer a algú que no sap res d'història (Lliga Regionalista, de Cambó), ni de política internacional (Lliga Nord, de Salvini).
3. Crear un nou partit de les restes d'Unió i a sobre anomenar-lo Lliga Democràtica quan en alguns barris apareixen estranyes pintades on es demana "un Salvini català" és situar aquest nou partit directament a l'extrema dreta de l'arc ideològic català.
4. Crear un nou partit de les restes d'Unió i a sobre anomenar-lo Lliga Democràtica és una nova mostra del desgavell on està situst l'establishment unionista màgic català, que no saben ni història, ni política internacional, ni de lideratges ni saben per on van.
I 5. En definitiva, que l'establishment unionista màgic català no sàpiga ni triar el nom d'un nou partit polític et fa entendre moltes coses. No m'estranya que encara estiguin caçant mosques a la Cambra de Comerç. Quines cares llargues, dilluns passat...
PD. I és que establishment unionista màgic en pocs dies ha aconseguit grans èxits: pagar 20.000€ mensuals a un senyor que té sis regidors, fer alcaldessa Colau (contra l'opinió hotelers que han pagat a Valls) i dividir C's. En breu, la Lliga Democràtica a les seves pantalles!😂
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Bernat Deltell
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!