آقای زیدآبادی نوشتهاند که اینکه یک فرد معمم به خانمی گفته "اگر دوست داشته باشید در خدمتم" میتواند دهها معنای خنثی یا مثبت داشته باشد:
آقای زیدآبادی شنا فقط یک معنای مثبت این جمله را که برخی از آزارگران در خیابان به زنان میگویند به من توضیح دهید تا به «نصیحت» تان گوش کنم.
آقای زیدآبادی میپرسد آیا انتشار فیلم از فرد معمم فرهنگساز است یا فرهنگ سوز؟ به باور من آنان که این حرکت را متهم به فرهنگسوزی، ایجاد شکاف در جامعه، تشویق نفرت و عدم تساهل میکنند درکی سانتی مانتال از مناسبات اجتماعی داخل ایران و توزیع قدرت بین حکومت و شهروند دارند.
در ایران، آزارگران جنسی متکی به قوانین حکومتی ایدئولوژیک هستند که زنان را مقصر میشناسد. در چنین وضعیت نابرابری، زن باید در مواجهه با آزارگران جنسی، از خود دفاع، خشونت را متوقف و کمک کند به آگاهی،
آموزش و ایجاد ذهنیت دموکراتیک. کاری که کمپین #دوربين_ما_اسلحه_ما ترویج میکند
روشهایی که کمپین #دوربين_ما_اسلحه_ما به کار گرفته در جنبشهای بین المللی نیز بیسابقه نیست.
در جنبش" Black Lives Matter" ، مردم آمریکا با هدف بیدار کردن وجدان جامعه و بهبود عدالت اجتماعی به انتشارصحنههای خشونت بخشهایی از پلیس آمریکا با سیاهپوستان می پردازند.
در جنبش Me Too و حرکتهای در امتداد آن مانند ChurchToo و MeTooSTEM مردم به افشای آزارهای جنسی پرداختند که این جنبش منجر به اخراج و دادگاه کشاندن بسیاری از مشاهیر، کشیشان، اعضای اکادمیک شد اما در ایران شما زنانِ افشاگر کمپین #دوربين_ما_اسلحه_ما را سرزنش میکنید نه متجاوزان را.
در جنبش اتپور در یوگسلاوی، مردم از زخمها و محل ضربات پلیس روی بدن شان پوستر تهیه میکردند و در محل زندگی همان پلیس نمایش میدادند تا با ایجاد شرم و فشار خانواده از خشونت پلیس جلوگیری کنند. در ایران وقتی #دوربين_ما_اسلحه_ما گشت ارشاد را افشا کند میگویند مامور است و معذور
حرکتهای استراتژیکی که باعث افشای پلشتی شود، ایجاد شکاف یا نفرت نمیکند بلکه آن را در مقابل چشم قرار میدهد.مارتیتن لوترکینگ میگوید:«ما آفرینندگان تنش نیستیم،ما صرفا تنش پنهان را نمایان میکنیم تا دیده و با آن برخورد شود. بی عدالتی با همه تنشهایی که ایجاد میکند، باید نمایان شود»