, 5 tweets, 2 min read Read on Twitter
1)
Paul Bekaert, advocat de @KRLS: "si es fabrica un cas" de terrorisme per anar contra el president Puigdemont els tribunals belgues "es miraran els FETS" i finalment serà un jutge belga “qui decidiria si els FETS són terrorisme o no”.
2)
Per entendre el que explica Paul Bekaert em remeto a l'entrevista de @elpuntavui del 5/3/2018: "L’euroordre sempre serà refusada a Bèlgica, perquè no hi ha doble incriminació. És a dir, els FETS han de ser criminals a Espanya i a Bèlgica"

elpuntavui.cat/politica/artic…
3)
Efectivament el delicte de terrorisme permet l'extradició automàtica en el sistema d'euroordres, però l'advocat Paul Bekaert recorda que Bèlgica ja va rebutjar l'entrega en primera instància de Valtònyc, condemnat precisament per enaltiment del terrorisme.
4)
Un altre aspecte a tenir en compte és el de la immunitat europarlamentària. Independentment dels càrrecs q puguin constar en la previsible tercera euroordre, Bekaert explica que la justícia belga haurà de "deixar en suspens l'extradició" fins que hi hagi una decisió del TJUE.
i 5)
I per últim, Bekaert és un advocat amb llarga trajectòria i experiència en casos de drets humans. Fins ara era conegut a Ñ per haver evitat l’extradició de dos terroristes d’ETA q Bèlgica es va negar a entregar pq considerava que hi havia risc q fossin víctimes de tortures.
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Bernat Deltell
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!