My Authors
Read all threads
Αύγουστος 2018. Ο πρώην αναπληρωτής ΥπΕξ Κατρούγκαλος φέρεται να χαιρέτησε ταχαμ στρατιωτικά σε εκδήλωση για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας από την Τουρκία που κρατούνταν, παρότι ήταν ντυμένος με κουστούμι.
Ο Χαρδαλιας δεν τους ενοχλησε.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Μάρτης 2018. Σενάρια περί ταχαμ ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις Τουρκικές αρχές στον Έβρο με τους Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν κ ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Αύγουστος 2018.
Γκρέμισαν ταχαμ τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιεράς Οδού 114 για να γίνει το Τζαμί για τους πρόσφυγες που προσκαλεί ο #ΣΥΡΙΖΑ
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Αύγ. 2018.
Μετά το διάγγελμα του ΠΘ #Τσίπρα από την Ιθάκη για την έξοδο από τα μνημόνια, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα ισχυριζομενα ότι σε μια φωτογραφία φαίνεται να τον χαιρετάει ταχαμ η Αντύπα, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Απρίλιος 2019.
Η 24χρονη Νάντια Ρούμπου διορίστηκε ταχαμ ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με «παχυλό μισθό» και χωρίς να διαθέτει πτυχίο.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Δεκέμβριος 2018.
Στέλεχος του #ΣΥΡΙΖΑ προσκαλεί τον κόσμο ταχαμ σε εκδήλωση του πρωθυπουργού που θα γίνονταν στη Θεσσαλονίκη, στη Σκοπιανή και στη Βουλγαρική γλώσσα. Αργότερα πρόσθεσαν κ την Τουρκική.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή», 8/1/19, παρουσιάστηκε ταχαμ κυβερνητικό σχέδιο για την ένταξη νέων μαθημάτων στη σχολική ύλη, που θα βοηθήσουν «στην ενσωμάτωση των Ελληνόπουλων στη νέα πολυπολιτισμική κοινωνία».
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Μάρτιος 2019.
Η Υπουργός τότε του #ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ταχαμ δήλωσε ότι «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους».
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ιούλιος 2019 κ εγχώρια δημοσιεύματα φέρουν μεγάλο αμερικανικό site, να αναφέρει τη μαστίχα Χίου ως «μακεδονικό» προϊόν με τη σημαία των Σκοπίων.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ανήλικοι μετανάστες,που ηρθαν προσκαλεσμενοι από τον #ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν ταχαμ να βιάσουν νοσηλεύτρια σε hot spot στην Ορεστιάδα.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει μισθοφόρους από το Σουδάν ή κάποια άλλη χώρα εκεί κάτω, με σκοπό να μπαχαλέψει τα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Πακιστανός Μακεδονομάχος που τελικά ήταν από τη Νάουσα!
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Στη διαδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Πισοδέρι Φλώρινας υπήρξε ταχαμ νεκρή διαδηλώτρια.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ιούνιος 2019. Στη διαδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Πισοδέρι Φλώρινας η αστυνομία χρησιμοποίησε ταχαμ πλαστικές σφαίρες κατά των διαδηλωτών.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ιούνιος 2019. Δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με τίτλο «Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας - Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη» κάτι που δεν έγινε ποτέ.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ιούνιος 2019. Ανυπόστατες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «προεκλογικά ρουσφέτια Γαβρόγλου με 70 μετατάξεις».
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Οι περιοδείες του Κυρ. Μητσοτάκη που καλύπτονται από τα #ΜΜΕ_ξεφτιλες είναι γεμάτες απρόοπτα κ στημένες συναντήσεις, με ζευγάρια που είναι κουμπάροι, γυναίκες που τον αποκαλούν "γκόμενο" κ είναι μέλη της ΟΝΝΕΔ, περαστικούς ταχαμ που τους ξαναχαιρετάει λίγο πιο κάτω
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
"Το ξέρω Πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία κ μάλιστα από μένα” είπε δήθεν άστεγος πωλητής του περιοδικού Σχεδία σε συνάντηση με τον #Μωυσης σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της #ΝΔ_απατεωνες που αναδημοσιευσαν ολα τα #ΜΜΕ_ξεφτιλες #σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ο τότε υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, έπαιρνε ταχαμ προμήθεια 12% για τον επαναδιορισμό απολυθέντων υπαλλήλων.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε ταχαμ μεγαλοεργολάβος της Χούντας και έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό. Αλλη παραλλαγή θέλει τον #Τσιπρα ανηψιό του Παττακού.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κώστας Καραμανλής, ο νυν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατήγγειλε δημόσια τη νύχτα των ευρωβουλευτικών εκλογών πως ο ΣΥΡΙΖΑ ταχαμ έβαζε 50άρικα στα ψηφοδέλτια για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Κυβερνητικό αεροπλάνο της Βενεζουέλας ήρθε ταχαμ στην Αθήνα – και μάλιστα δύο φορές – για να ξεφορτώσει χρυσό.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Η Ηριάννα, η υπόθεση της οποίας απασχόλησε εκτενώς την κοινή γνώμη, είναι ταχαμ συγγενής του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, τότε, Γιώργου Βασιλειάδη.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Παπαδημητρίου και χασισοκαπνός στο Μαξίμου.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Τα αναποδα γραφήματα του #ΣΚΑΙ_ξεφτιλες
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Ο #ΣΚΑΙ_ξεφτιλες δείχνει το 28% να είναι μεγαλύτερο από το 57% για να μας τρομάξει με την παραβατικότητα στα Εξαρχεια
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh.

Keep Current with Ανατολικος

Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!