⚠️Recordem que Sánchez es va negar a respondre què ha posat “d’aval” el règim a Brusel•les per rebre part dels préstecs del rescat encobert.

👉Si no hi ha liquidesa i el deute representa el 100% del PIB, quins poden ser aquests avals?

Filet (1/5)
(2/5) Recordem també que al maig el ministeri de propaganda econòmica informa que s’autoritzen els “avals nacionals” pels fons MEDE però no especifica quins són aquests avals.

👉Per què no ho poden saber els contribuents si seran ells qui respondran?

mineco.gob.es/portal/site/mi…
(3/5) Ñ és una broma democràtica de mal gust i un règim absolutament fallit i paràsit.

El problema es q els segles d’adoctrinament feixista i de moral catòlico-apostòlica han portat a la població a una situació d’alienament mental i dependència malaltissa del règim maltractador.
(4/5) A CAT vam dir ‘PROU’ al 2017 però desde llavors ens hem arrossegat en un despropòsit de vacil•lacions polítiques i ideològiques q ens han portat a la desunió i a la conseqüent pèrdua de legitimitat a Europa, i al món.

Qui creurà en nosaltres si nosaltres mateixos dubtem?
(5/5) És hora de recuperar el temps perdut i il•lusionar-nos de nou amb les noves oportunitats que se’ns presenten i sense mirar enrera.

A vegades cal tocar fons per veure-hi clar i renèixer amb més força.

Crec que #Catalunya és a les portes d’aquest moment.

Seguim! 😘✊✊

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with nordic.cat //*\\

nordic.cat //*\\ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cat_nordic

22 Sep
ATENCIÓ. És molt important que siguem conscients de la situació en la que es troba el règim per poder compendre la gran oportunitat (i absoluta necessitat) que això suposa per implementar la República Catalana.

MHP @KRLS

Filet important (1/10)

👇👇👇

eleconomista.es/economia/notic…
(2/10) A veure, la situació econòmica d’Ñ és tant desastrosa i dramàtica que el règim no sap ni per on començar a adjudicar els fons de la UE.

Tot i així, ha de presentar un pressupost abans del 15/10 a Brussel•les amb la seva proposta i per això necessita consultors externs⬇️
(3/10) Cal distingir, però, entre dos tipus de fons que conformaran el ‘2on rescat encobert’ d’Ñ.

Per una banda, hi ha les transferències dels SURE que es rebran de forma inminent i que serviran per evitar el colapse (default) de l’economia del règim ⬇️

elconfidencial.com/economia/2020-…
Read 11 tweets
22 Sep
⚠️@Bernat_Deltell, si a tota aquesta pantomima hi sumem els interessos de la UE per estabilitzar el polvorí Ñ en ple rescat i el que devien pactar amb Sánchez al juliol, ja téns la “frasa de la 2a transició” a tot gas.

Coincideixo: per què justament ara?

(1/4)
(2/4) Aquesta “jugada” em recorda molt el cas Gürtel i la moció de censura fulminant l’1 de juny 2018.

Els casos de corrupció s’havien succeït ininterrumpudament durant dècades però de cop i volta, boom, el cap d’un tal M. Rajoy va rodar. El mateix modus operandi.
(3/4) En aquell moment ja vaig dir que creia que Brussel•les havia tingut molt a veure amb tot plegat:

A Europa pensàven que fent caure al PP del poder és desenrocaria el conflicte polític amb CAT i Ñ tornaria a tenir una certa estabilitat política i económica.

Il•lusos🤦‍♀️
Read 4 tweets
22 Sep
🍂”You and me are real people, operating in a real world. We are not figments of each other’s imagination. I am the architect of my own self, my own character and destiny. It is no use whingeing about what it might have been, I am the things I have done and nothing more.”

(1/4)
(2/4) “We are all free, completely free. We can each do any damn thing we want. Which is more than most of us dare to imagine”.

“Existance is an imperfection.”

“Every word has consequences. Every silence too.”
(3/4) “You know, it’s quite a job starting to love somebody. You have to have energy, generosity, blidness. There is even a moment, in the very beginning, when you have to jump across a precipice: if you think about it you don’t do it.”
Read 4 tweets
21 Sep
⚠️Interessant l’interpretació de @vpartal sobre l’article d’ahir d’un dels medis de propaganda del règim i la reforma del delicte de sedició.

👉Insisteixo, estem assistint a la farsa de la “2a FALSA TRANSICIÓ” que ja fa mesos que aviso ⬇️

Filet (1/10)

vilaweb.cat/noticies/quan-…
(2/10) Rellegiu, rellegiu, si us plau:

👇👇👇
(3/10) Tal com estan les coses avui en dia, només hi ha dues vies per implememtar la República:

👉La primera, era aixecar la suspensió de la DUI i aguntar l’embit del règim (amb totes les seves conseqüències incertes) fins que arribéssin els reconeixements internacionals.
Read 12 tweets
20 Sep
⚠️La FARSA de la ‘2a TRANSICIÓ’ ja ha començat puntualment, tal com us vaig anticipar: després de les vacances, coincidint amb el 2on rescat encobert d’Ñaza. Tot es va complint🤷‍♀️

👉El primer acte: presentar l’avantprojecte de llei de la “memòria democràtica”.

Filet (1/5) 👇👇👇
(2/5) El segon acte: la més que probable inhabilitació del MHP @QuimTorraiPla i la conseqüent celebració de la suposada “taula de negociació” sense la seva presència 👇👇👇
(3/5) Tercer acte: la reforma “express” (sempre és express quan li interessa al règim) del delicte de sedició. Això comportaria una rebaixa de les penes i pretendria escenificar un “suposat” compromís de Sánchez amb l’estat de dret europeu i la ONU👇👇👇

elnacional.cat/ca/politica/es…
Read 6 tweets
19 Sep
⚠️Sabeu per què és absolutament imprescindible deslliurar-nos del feixisme enquistat d’Ñ?

Doncs pq el nou model econòmic de ‘Les Regions i els Països Petits’ que ve només té sentit en una societat altament democràtica i respectuosa amb els DDHH, com les nòrdiques.

Filet (1/5)
(2/5) En un model d’organització dels recursos econòmics com el q us presentava ahir, on les grans corporacions i l’optimització d processos tindran un pes enorme, és vital q la regulació dels agents econòmics la faci un estat amb uns estàndards democràtics elevadíssims.
(3/5) És per això que el model nòrdic funciona tant bé i és l’únic model econòmic al món que convina una economia de lliure mercat amb un estat potent que vetlla pels interessos públics de la societat que representa.

En estats totalitaris el poder de l’estat és nefast!
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!