Από το να βλέπετε το #διαγγελμα του Κουλη καλύτερα δείτε μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.
Αυτο πρότεινε το διοικ. συμβούλιο του East Poplar στο Λονδίνο για να μπορούν τα μωρά να παίρνουν ήλιο στα διαμερίσματα το 1937.
Κατεστραμμενα ομοιώματα από το μουσείο της Μαντάμ Τισσω μετα από πυρκαγιά το 1930.
Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου και πλαστική εγχείρηση το 1917.
Φοιτητές του Πρίνστον μετά από χιονοπολεμο μεταξύ πρωτοετών και τελειόφοιτων το 1893
Οι τελευταίοι κρατούμενοι του Αλκατραζ αποχωρούν το 1963
Ρίψη παράνομου αλκοόλ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το 1929
Επιθετικοτατο μάρκετινγκ για το φάρμακο Atabrine εναντίον της Μαλαριας στη Παπούα Νέα Γουινέα το 1940.
Ο Μακντόναλντ. Αυτοπροσώπως. 1963.
Μιμοι που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην κάνοντας παραστάσεις στο σεντραλ παρκ της Νέας Υόρκης το 1974. Ο αριστερά είναι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.
Μόλις γύρισε από το διάστημα και το ζει δίχως αύριο. 1961.
Τεχνητά πόδια το 1890.
Δεν είναι μπάρμπεκιου αλλά αντισφυξιογονο παιδικό καροτσάκι το 1938.
Ο Μπιλ Γκειτς σε διαφήμιση - προμοσιον δείχνοντας πόσα δεδομένα σε χαρτί μπορούν να χωρέσουν σε ένα CD.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
Φωτογραφία του διάσημου θεωρητικού φυσικού και κατόχου του βραβείου Νόμπελ Richard Feynman σε μια διάλεξη προσπαθώντας να υπολογίσει την ρήτρα αναπροσαρμογής του ρεύματος. Είναι η στιγμή που λεει τόση θα είναι η πουτσα.
Ο επίσης κάτοχος βραβείου Νόμπελ Βρετανός φυσικός Paul Dirac προσπάθησε και αυτός να δώσει λύση στον υπολογισμό κόστους χωρίς επιτυχία. Στο τέλος είπε δε γαμιεται και ζωγράφισε δύο βυζιά.
Ο πασίγνωστος Άγγλος θεωρητικός φυσικός Stephen Hawking καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο μπροστά στις εξισώσεις του για την διαβόητη ρήτρα. Όταν απέτυχε, ακούστηκε μέσω του υπολογιστή συνθεσάιζερ η περίφημη φράση what have you voted re malakes
Το ξέρατε ότι υπάρχει και άλλος άρχοντας οφφικίαλος εκτός του Σωτήρη της καρδιάς μας; Παμε ένα μινι πασχαλιάτικο θρεντ ολίγον τι γαστριμαργικο.
Σήμερα αρχίζει η παρασκευή του αγίου μύρου στο οικουμενικό πατριαρχείο που γίνεται μια φορά κάθε 10 χρόνια. Αποτελείται από 57 εξωτικά και δυσεύρετα αρωματικά υλικά από τα πέρατα της γης και είναι αυτό που πασαλειβουν τα μωρά στα βαφτίσια.
Σύμφωνα με την παράδοση ο οικουμ.πατριαρχης την Κυριακή των Βαΐων απονέμει τους επίχρυσους σταυρούς διακονίας στους μυρεψούς που θα παρασκευασουν το μύρο στα χάλκινα καζάνια όπως κάνουμε στα χωρια τα τσίπουρα (χωρίς τα γλέντια και ξεκουδουνιασματα από τη ντιρλα).
Μετά να ανελέητα γαμησια από την @WATTandVOLT τα παίρνω στο κρανίο στέλνω μήνυμα στο WhatsApp λέω τελείωσαν τα ψωμιά σας αλλάζω πάροχο φεύγω μην τον είδατε μην τον απαντήσατε
Κλάμα κακό από την άλλη που πάτε κύριε μη φεύγετε σταθείτε μυγδαλα κλπ θα σας κάνουμε άλλο πρόγραμμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής ευηλιο ευαερο 3 μέρες Σαντορίνη δώρο και μια ξαδέρφη μας ανύπαντρη καβλα χωρίς κρυφές χρεώσεις με 0,18 την κιλοβατώρα.
Τα άλλα δε με ενδιέφεραν αλλά αυτό το ευηλιο πολύ με αρεσε οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία.
Στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά είδα ότι ευτυχώς ο εργάτης που βάζει την κεραία στο World Trade Center φοράει κράνος οπότε μπορεί και να γλιτώσει αν πέσει από 415 μέτρα με το κεφάλι. Πιο τολμηρός βέβαια ο φωτογράφος Peter Kaplan που είχε ένα θεματακι με τα ύψη.
Γεννημένος το 1939 στο Μανχάταν είδε από μικρός ότι δεν έπαιρνε τα γράμματα (δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν ότι έπασχε από δυσλεξία) οπότε αποφάσισε να στραφεί στην φωτογραφία και μάλιστα από ψηλά σημεία
Σημείο αναφοράς στη δουλειά του το άγαλμα της ελευθερίας στη Νέα Υόρκη όπου το φωτογράφισε από απίθανες γωνίες. Μάλιστα οι βέρες του στο 2ο του γάμο ήταν από το υλικό του Πυρσού όταν τον ανακατασκευασαν.