Twitterdraad over @achmea, @Centraalbeheer_, #kozp, BlokkeerFries Sander Slijven, @RabobankGroup, @ING (beiden drugsgeld witwasbanken), @PvdA, BKB CampagneBuro, NDCMedia, Bill Clinton en Samhoud Consultancy.
@RotPunker 😎😉 Image
Achmea Groep is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf is de grootste verzekeraar van Nederland qua behaalde premieomzet. Achmea is het moederbedrijf van een aantal Nederlandse verzekeringsmerken waaronder Centraal Beheer. Image
Achmea Groep Nederland, vallen diverse financiële merken onder: Avero, Vitale, Agis Zorgverzekeringen, Centraal Beheer, DVS Zorgverzekeringen, FBTO, InShared, Interpolis, OZF, Pro Life Zorgverzekeringen, Staalbankiers, Syntrus en Zilveren Kruis.

managementscope.nl/bedrijf/achmea
Achmea is een besloten vennootschap, statutair gevestigd in Zeist. Vereniging Achmea bezit ruim 64% van de gewone aandelen in Achmea. Rabobank is Achmea’s andere grootaandeelhouder en bezit momenteel 30% van de gewone aandelen.

achmea.nl/over-ons/organ…
Achmea heeft zich schuldig gemaakt aan onrechtmatige verrijking. Dat stelt de rechtbank Gelderland in een collectieve procedure die door de Consumentenbond en de Vereniging Woekerpolis.nl was aangespannen.

consumentenbond.nl/nieuws/2020/re…
RABOBank Pleads Guilty, Pays Historic Penalty ($368,701,259) for Concealing Anti-Money Laundering Failures
Rabobank admitted … international narcotics trafficking, organized crime and money laundering.
justice.gov/usao-sdca/pr/b…
Rabobank betaalt megaboete in witwaszaak VS
Rabobank (30% eigenaar van Achmea) schikt een zaak over “mogelijk” #witwassen door klanten in de Verenigde Staten voor 298 miljoen euro. 

ad.nl/economie/rabob…
Aangifte tegen Rabobank(Achmea😉) voor witwassen drugsgeld
De aangifte bij het landelijk parket van het Nederlandse Openbaar Ministerie markeert voor SMX Collective de lancering van de campagne Money Laundering is not a Victimless Crime. 2-2-2017
transparency.nl/nieuws/2017/02…
Annemarie van den Berg, directievoorzitter van Rabobank Utrecht, zei in 2017: “We zijn een organisatie die graag maatschappelijke impact heeft.”
(Note: Met witwassen lukt dat prima 😉)
duic.nl/advertorial/ma… Image
Why can’t politicians simply answer the question as simply and concisely as this fine gentleman ? #Achmea

No fake news here. Spot on 😂
RABO-LIBOR SCANDAL-US Department of Justice, the Commodity Futures Trading Commission, UK’s Financial Conduct Authority & Dutch Financial Markets Authority have fined Rabobank US$1bn altogether for manipulating the LIBOR and EURIBOR rates.

financialcrimeasia.wordpress.com/tag/rabobank/
“Het vertrouwen in de financiële sector is sterk gedaald, zeker bij de Rabobank"
Directievoorzitter van Rabobank Utrecht, Annemarie van den Berg (Rabo Schretlen Vermogensmanagement per 1-5-2018), heeft Consultancy@samhoud gevraagd..”

consultancy.samhoud.com/nl/clientcase/… Image
Het hoofdkantoor van @samhoud aan de Maliebaan 55 te Utrecht. Hier was de Kreisleitung van de NSDAP gevestigd – dat is het regionale bestuur van de Duitse nazi-partij, die in alle bezette gebieden een vertegenwoordiging had.🤔 aandemaliebaan.nl/panden/pand-55/ Image
CASE / ACHMEA ZORG -Centraal Beheer
Achmea Zorg wil een nieuwe visie & strategie ontwikkelen en het huis op orde brengen. Zij hebben &samhoud gevraagd om ze in 2006 en 2007 hier bij te helpen.

consultancy.samhoud.com/nl/clientcase/… Image
Salem Samhoud, (1960) oprichter en Managing Partner, begon ruim 25 jaar geleden adviesbureau &samhoud. Visie ‘Together We Build a Brighter Future’ helemaal en richt zich op het realiseren van doorbraken door het inspireren en vooral verbinden van mensen.
consultancy.samhoud.com/nl/person/sale…
Bij verzekeraar Achmea(/RABO 😉) stapt een bestuurslid op in verband het voortduren van een zaak over mogelijk gerommel bij huurovereenkomsten van fitnesscentra in 2007. Het gaat om Jeroen van Breda Vriesman.
Hij trad in september vorig jaar al tijdelijk terug in afwachting van de resultaten van het onderzoek dat het Openbaar Ministerie naar de affaire is begonnen. ANP 24-07-15

bndestem.nl/overig/bestuur…
"De @samhoud filosofie is dat het oplossen van strategische vragen onlosmakelijk verbonden is met gedrag. Dat vraagt om een ongewone aanpak. Een aanpak waarin diepgaande kennis van de business én gedrag wordt gecombineerd."

consultancy.samhoud.com/nl/clientcase/…
Het bestuur van consultancybureau Samhoud is versterkt met voormalig Achmea bestuurder Jeroen van Breda Vriesman, die is aangesteld als Entrepreneur. Ondanks een nog lopende OM fraudezaak rondom Achmea Health Centers.
Jeroen van Breda Vriesman kreeg ondanks de (vermeende) betrokkenheid in die fraudekwestie als bestuurder bij zijn nieuwe werkgever een warm welkom.

consultancy.nl/nieuws/11681/j… (21 januari 2016 Consultancy .nl) ImageImage
Samhoud - De diepere bestaansreden van Samhoud is ons hoger doel: “Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. Wij realiseren dus doorbraken in organisaties.” ING=Vaste klant 😉

consultancy.samhoud.com/nl/about
Jeroen van Breda Vriesman van alle blaam gezuiverd (Redactie InFinance op 10 juli  2017)
Jeroen van Breda Vriesman is vorige week door de meervoudige strafkamer van de rechtbank Midden-Nederland vrijgesproken van valsheid in geschriften.

infinance.nl/nietinrss/jero… Image
ING Bank heeft de afgelopen tien jaar miljardentransacties gedaan voor bedrijven o.a. uit een van de grootste #Russische witwasnetwerken. De ING-bank staat net zoals andere banken in een zeer kwaad daglicht. Draadje ING 🤓 #witwassen

threadreaderapp.com/thread/1313596…
De Poolse dochter van ING heeft een belangrijke rol gespeeld bij het wegsmokkelen van miljarden dollars uit Rusland. Dit blijkt uit onderzoek van de krant Trouw, het Financieele Dagblad en onderzoeksplatform Investico. (20-9-2020) deaandeelhouder.nl/nieuws/2020/09…
Bankverzekeraar ING ontving een kapitaalinjectie van 10 miljard euro van de Staat, zo maakte minister van Financiën Wouter Bos bekend tijdens een persconferentie in Amsterdam (2008)

nu.nl/algemeen/17968…
Het witwasschandaal opnieuw bekeken - Wist ING echt, echt, echt van niets?
Het gerechtshof wil ING en voormalig bestuursvoorzitter Ralph Hamers opnieuw verhoren.(29 juli 2020 Groene artikel)

groene.nl/artikel/wist-i…
'Blokkeerfriezen' ook in hoger beroep veroordeeld, wel lagere straffen
Vijftien personen die bijna twee jaar geleden drie bussen met anti-Zwarte Pietdemonstranten tegenhielden op de A7 zijn ook in hoger beroep veroordeeld. 

nos.nl/artikel/230842… ImageImage
BlokkeerFries van huis gehaald voor DNA-afname
Punker Sander Slijver (@RotPunker) nu voor eeuwig in databank!
(GeenStijl artikel + video)

geenstijl.nl/5146624/blokke… ImageImage
Hoi @centraal_beheer, waarom is onze woonverzekering afgewezen? Ergens gaat hier wat mis is de communicatie geloof ik. Of is het omdat ik een #BlokkeerFries ben en daarom een "misdrijf" achter mijn naam heb? Graag uitleg gewenst aub.
Mvg, Sander & Anne. #PunkTútsje.©️—-:* Image
Klantervaringen Centraal Beheer inboedelverzekering die door velen blijkbaar als onvoldoende wordt beschouwd 😉
ervaringen.nl/centraalbeheer…

consumentenbond.nl/opstalverzeker…
PvdA + Rabobank = NDC Mediagroep
De #LeeuwarderCourant (schaduw-)eigenaar de #Rabobank (FB Oranjewoud).
interessantetijden.nl/2019/11/04/pvd…

FB Oranjewoud participatie in NDC  fboranjewoud.com/participaties/…
(Trudy op bezoek 😎) Image
#LeeuwarderCourant hoofdredacteur Sander Warmerdam (Pvda) is ex-NOS-journaal (Hans Laroes, Marcel Gelauff, NPO-baas Martijn van Dam allen PvdA).Dina Boonstra, de vice-Vz. van Greenpeace werd benoemd als NDC-directrice (tot 2018).😉 Image
Campagnebureau BKB (PvdA agitprop 🤓)vertelt graag verhalen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam agenderen wij kwesties die wij belangrijk vinden.

bkb.nl Image
Alex KlusmanAlex Co-founder BKB
BKB founded in 2000, followed by a sister BKB in Sarajevo, Bosnia-Herzegovina, the BKB Africa Academy will be the third branch on the BKB Academy tree
linkedin.com/in/alex-klusma…

 linkedin.com/company/bkb-af… ImageImageImage
The BKB Academy also organizes campaign training courses for political parties worldwide.
The politically and socially engaged, driven and curious people that work at BKB
bkb.nl/english/

bkb.nl/bkbers/ Image
BKB Academie experts van binnen en buiten BKB & ins en outs van (politiek) campagnevoeren
Jerry Afriyie (34), geboren te Ghana, is racist, agitator en zakenman. Zijn artiestennaam is Kno’ledge Cesare.
Met Quinsy Gario richtte hij het platform Zwarte Piet is “GeenRacisme” op en daarnaast is hij een van de racisten van actiegroep Kick Out Zwarte Piet.

bkbacademie.nl/tagged/spreker
#Kozp #Akwasi #Afriyie #Wekker #BLM, etc, etc zijn een onderdeel vd culturele oorlog tegen blank die pas is begonnen. Zeer rijke USA foundations, #Soros en de @EU sponsoren dit 😨
Lees dit aub👇🤓

threadreaderapp.com/thread/1225399… Image
Soros (sponsor BLM) is lid vd CFR & ECFR. Deze engerds doen aan social engineering en regimechange. #KOZP wordt ook gefinancierd door de clubs.
(Subsidieschema, ENAR subsidie en 4 bedrijfjes van Afriyie KvK)

Tijd voor schoonmaak in de NL/EU politiek?  ImageImageImageImage
De conventie van Achlum voor Achmea door Campagnebureau BKB (Erik van Brugge)
Maanden van voorbereiding, afwachting en hooggespannen verwachting zijn in 1 dag bij elkaar gekomen. Een stormachtige lezing met Bill Clinton en Rowwen Heze.

achlum.info/?pagina=303&me… ImageImage
2011, Conventie van Achlum, Achmea 200 jaar “Terug naar haar Friese roots”
Zo'n 2000 mensen gaan daar met elkaar in gesprek over de toekomst van Nederland, thema's: veiligheid, mobiliteit, arbeidsparticipatie, pensioen en gezondheid. 

jeanpierrejans.photoshelter.com/image?&_bqG=66… ImageImageImageImage
Bill Clinton FBI And CIA Black Ops Drug Operation In Mena Arkansas (Documentary starting 1984)

archive.org/details/BillCl…
Over the course of the past 50 years, Bill Clinton has been repeatedly accused of serious criminal misconduct against women. The first known sexual assault was on Eileen Wellstone (1999) in Oxford UK. Image
“Clinton admitted having sex with the girl, but claimed it was consensual. The victim’s family declined to pursue the case."

yourtango.com/2017307907/bil…
Mena Uncovered: Judicial Watch Discloses Secret CIA Report (29 June 2020) judicialwatch.org/investigative-… Image
Bill Clinton (33 degree Freemason 😉) took repeated trips on the " Lolita Express"—the private passenger jet owned by billionaire pedophile Jeffrey Epstein
gawker.com/flight-logs-pu… Image
Jeffrey Epstein book claims he and Ghislaine Maxwell were 'Mossad spies' who 'filmed US politicians and power players having sex with underage girls to blackmail them'

dailymail.co.uk/news/article-7… Image
Campagnebureau BKB & Rijksoverheid
2016 raamcontract Communicatieadvies en -uitvoering mag BKB de komende jaren samen met vier andere bureaus pitchen op opdrachten van ministeries. BuZa Timmermans, SoZa Asscher, NCTV D.Schoof, allen PvdA

nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/C… ImageImageImage
Ter nagedachtenis van BKB'r Erik van Bruggen vond (2020) een bijeenkomst plaats in Paradiso. Er waren 21 sprekers, onder wie Femke Halsema, Lodewijk Asscher en Bill Clinton. Geheel in de geest van de ‘ongekende netwerker’ Van Bruggen.

parool.nl/nieuws/ongeken… ImageImageImage
Dit was een draadje over de (smoezelige?) contacten tussen bedrijfsleven, politiek, witwassen en #blokkeerfriezen (Sander Slijver voorbeeld). Klassenjustitie bestaat blijkbaar wel degelijk waarbij geen (verzekerings-)middel onbeproefd blijft om dwars te zitten. ImageImageImage
@threadreaderapp pls unroll 🤓😎

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Bubba Rogowski

Bubba Rogowski Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @RogowskiBubba

13 Oct
Huge fire (24hours) engulfs high-rise apartment building in South Korea
Building is still standing while you still belief kerosine took the #WorldTradeCenter down?😂
#WTC was a #FalseFlag rember 9/11 😉
#NYC
news.cgtn.com/news/2020-10-0…
09-11 & the buildings 🤓
Three buildings went down, wars were started without proof?

#WTC - The censors removed the original tweet on Silverstein, but the archive oh la la 😂
Larry Silverstein - "Very Lucky"
(Watch the nervous tick in Silverstein's eyes 😉) #9/11

archive.org/details/larrys…
Read 6 tweets
12 Oct
@xxmiekewxx @MarijnissenL @takepartsocius Doel  Buiten Parlementair Onderzoek
BPOC 2020 doet middels het horen van getuigen onderzoek naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van #COVID19, het #coronavirus.

bpoc2020.nl
@xxmiekewxx @MarijnissenL @takepartsocius Binnenkort start de buitenparlementaire onderzoekscommissie naar de lockdownfraude en coronabeleid. Oei 😂😎
#COVID19  #CovidHoax2020  #CORRUPTIE @2eKamertweets
@xxmiekewxx @MarijnissenL @takepartsocius @2eKamertweets Uitzending #BlueTigerStudio met initiatiefnemers Pedro & Jade Kuit


bpoc2020.nl
Read 6 tweets
10 Oct
Synthetic Gasoline out of Water, the synthetic gasoline production of #Leuna Benzin
Since 1927, #IGFarben A.G. continued to improve this development process in their laboratories at the Leuna plant.
maier-files.com/synthetic-gaso…
#IGFarben, #Auschwitz, #Hitler & WallStreet 😈 part 1
Zyklon B was produced by I.G. Farben Leverkusen and sold from the #Bayer sales office through Degesch, an independent license holder. IGFarben was Hitler and Hitler was Farben.

threadreaderapp.com/thread/1168626…
IGFarben, Auschwitz, Hitler, Bush & WallStreet 😈 part 2
An Orthodox Historian Finally Acknowledges: “There is No Evidence for Nazi Gas Chambers”
IHR.org has a reward of $50,000 for consistent proof of WWII gaschambers for humans🤔
threadreaderapp.com/thread/1168633…
Read 5 tweets
10 Oct
‘Kopvodkabinet’ Rutte 3 en vrijwillig gemuilkorfde pers…
#Klokkenluider Huig Plug (@TruthHitsEvery1) leert u zien waar het echte nieuws zit 😉

interessantetijden.nl/2020/10/10/het…
Klokkenluider Huig Plug met op de achtergrond Sander Dekker
De als KIM-adelborst (Marine Den Helder) opgeleide Niels Obbink van het Ministerie van Veiligheid waakt over onze ‘gezondheid’ als Directeur Generaal #COVID19. Hij weet alles over mensen opsluiten en mensen doodschieten 😂
interessantetijden.nl/2020/10/10/het…
Nieuwsfeit 2: Ministerie van Veiligheid (niet Volksgezondheid) waakt over uw ‘Gezondheid’
Met Huig Plug als Boswachter in de Haagse Bosjes kun je dus zomaar alle topambtenaren en politici herkennen, die je anders voorbij zouden lopen zonder dat het je opviel. 😎
#held
Read 5 tweets
9 Oct
#Corona #Spoedwet voorstemmers en instemmers, besef dat u vanaf vandaag te boek staat als #Fascist. Dit is de waterscheiding in Nederland geworden. Draag dan ook de gevolgen ervan.
#COVID19 @2eKamertweets #Neurenberg 2.0

threadreaderapp.com/thread/1254502…
COLLABORATIE VAN DE OPA VAN RUTTE
Klaas Dilling, de grootvader van Mark #Rutte van moederskant, is op 1 februari 1943 benoemd tot secretaris van het ‘Bosch- en Jachtwezen’, onderdeel van de nationaal-socialistische ‘Nederlandsche Landstand’. #fascisme
gerard1945.wordpress.com/2019/08/07/de-…
Opa nazi Bernhard von Lippe Biesterfeld op de boot, let op de vlag in de mast 🤓😉
Bernhard was de oprichter van Bilderberg, #Bilderberg besloot #Israel in stand te houden.
Voor de duidelijkheid, het IS een samenzwering 😎👍🏻

 
Read 4 tweets
6 Oct
Abramovich deed via ING voor miljard aan verdachte betalingen
#witwassen
trouw.nl/economie/abram…
#ing betaalt 775 miljoen vanwege ernstige nalatigheden bij voorkomen #witwassen
Nieuwsbericht | 04-09-2018 | 17:29

om.nl/actueel/nieuws…
#ing Bank heeft de afgelopen tien jaar miljardentransacties gedaan voor bedrijven uit een van de grootste #Russische witwasnetwerken die ooit zijn onthuld. De bank komt daarmee in het rijtje te staan van #DeutscheBank en #DankseBank.
#witwassen
platform-investico.nl/artikel/ing-ba…
Read 7 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!