1) #PCRGATE continues -> Draadje
@MarcBonten is de grote man op microbiologie bij @UMCUtrecht en voorman van hun COVID19 onderzoek en PCR test analyses en voorvechter voor de calculaties van Ferguson, een malafide angsthoaxer die al lang ontmaskerd is.
2) Gisteren kwam Marc met dit artikel. Wat is het geval?
trouw.nl/binnenland/bij…
3) De PCRtest neemt over het algemeen zo weinig RNA waar, dat ze de samples moeten verdubbelen, kopieren zeg maar. Echter hoe meer je verdubbeld, hoe onzuiverder het resultaat wordt.
4) Amerikaanse specialisten vinden dat je max 30-35 x mag verdubbelen voor een betrouwbaar resultaat.
In Nederland zijn we lekker eigenwijs. Want we vinden dat je dat getal mag opkrikken.
5) Dat de PCRtest wordt gebruikt voor het aantonen van een virus is op zichzelf al dubieus. De uitvinder ervan, nobelprijswinnaar, zei eerder al dat je de test nooit kan gebruiken om een virus aan te tonen. Waarom niet? Luister:
6) Gisteren kwam @Alicia1984N er dus achter dat Nederland niet een beetje meer verdubbeld, maar gigantisch, tot 50x!
Ze sprak @MarcBonten hierop aan:
bron:
7) @ErikStevens12 reageerde hierop door te zeggen dat geen enkele serieuze analist de samples meer dan 40x te zien als betrouwbaar positief.
8) @Alicia1984N reageerde door @MarcBonten te citeren en dat hij wel degelijk een stuk meer verdubbelingsrondes hanteert en toonde dit aan via screenshots.
9) @ErikStevens12 was stomverbaasd door deze informatie en verwees om naar @MarcBonten zelf te informeren.
10) En wat denkt u dat Marc Bonten zegt?
Hij doet net alsof hij dat niet weet en gaat het morgen vragen. Nou ik kan u 1 ding verzekeren... als er 1 ding is wat hij zou weten over deze testen, is het wel volgens welke specs er verdubbeld wordt!
11) Ik vermoed dus dat er spoedoverleg plaats gaat vinden om dit een draai te geven zodat de schade beperkt blijft. Feit blijft dat dit hele jaar extreem veel mensen positief zijn bevonden aan de hand van bizar opgeblazen en onbetrouwbare resultaten. Waaruit blijkt dat nog meer?
12) Gisteren kwam dit artikel uit... In dit artikel blijkt dat hoe meer je test, hoe onzuiverder de resultaten zijn en tot in het extreme. De voorspellingen kloppen ook van geen kant, logisch als je je baseert op een PCRtest die geheel onbetrouwbaar is.
linkedin.com/pulse/voorspel…
13) Ik kan niet anders concluderen dan dat we opzettelijk worden voorgelogen met opgeblazen resultaten. Het aantal zieken en doden loopt amper op, het aantal "besmettingen" wordt heel handig al niet meer genoemd in de media, omdat dat niet hoog te houden viel na deze onthulling
14) het wordt tegenwoordig "positieve tests" genoemd. Raar zou je zeggen dat alle media dat tegelijk heeft aangepast. Centraal aangestuurd wellicht?
Feit blijft dat we worden bang gemaakt met bizar opgeblazen cijfers maar praktisch amper doden.
Wat zit erachter? Laat het horen!
Zou dit de reden zijn waarom @RIVM zo geheimzinnig doet over hun testmethoden? Ze beroepen zich continu op dat het geheime informatie is, maar waarom? Ik denk dat @Alicia1984N zojuist de oorzaak heeft gevonden!
Ik plak dit korte draadje er nog even bij:

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with De Redacteur

De Redacteur Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @DeRedacteur_

16 Oct
1) Zal het toeval zijn dat @RIVM_vDissel , @hugodejonge maar ook @MarcBonten allemaal geen antwoord geven op deze vragen en zich gaan beraden?

@ErikStevens12 @WybrenvanHaga @Alicia1984N @IkNet
#PCR #PCRGATE
2) Vanmorgen vroeg ik via het draadje van @Alicia1984N het volgende aan @MarcBonten .. ik wees erop dat hij vandaag zou terugkomen op precies die vraag:
3) Nou vanmorgen kwam @MarcBonten terug met een zichzelf verheffende tweet naar de "HuisMicrobiologen".
Read 6 tweets
15 Oct
Statistiek en feiten hoe het Gommers & REDTeam en Kornuiten ernaast zitten met hun voorspellingen!!
Spoiler: We worden bang gemaakt met cijfers die nooit gehaald gaan worden + PCR is zo enorm fout, dat hoe meer ze testen, hoe onzuiverder de resultaten!
linkedin.com/pulse/voorspel…
Oversterfte valt bijna geheel te verklaren door bevolkingsgroei!
Hoe meer testen, hoe minder betrouwbaar. Het gigantische gevaar waar ik en mijn volgers al langer voor waarschuwen -> Beleid bouwen op drijfzand!
Read 4 tweets
15 Oct
1) Wat we nu zien met het feestje op Plein Den Haag, is de natte droom van onze overheid en ordetroepen. Het massaal corrigeren door de bevolking. Ofwel het is een sociaal maatschappelijke norm geworden dat je niet meer de dingen mag doen die je een vrij mens maken.
Sterker nog,
2) de afkeurenden zien het wegnemen van hun vrijheden als een vrijwillige keuze. Ze roepen erom en vinden dat anderen dat ook moeten doen! Als je dat niet doet ben je asociaal, een wappie, een staatsgevaarlijke gek, ze moeten je opsluiten, enzovoort. Want je breng onschuldige
3) mensen in gevaar. Mensen die normaal niet ziek zouden worden. De economische en mentale schade aan de maatschappij, komt ook door idioten als hen. Want zij hebben zich onverantwoordelijk gedragen.
Hoorden we diezelfde mensen ook zo roepen bij het BlackLivesMatter
Read 20 tweets
14 Oct
U wilt begrijpen door welke man de burger tot een asset is gemaakt om de elite van rijkdom en voorspoed te voorzien?
Maak kennis met Klaus Scwab, oprichter van het World Economic Forum:

winteroak.org.uk/2020/10/05/kla…
Hij is voorvechter van Human Machine Integration
Zie tekst onder deze screenshot! Image
Image
Read 4 tweets
14 Oct
1) Frustratiedraadje:
Mijn vrouw wilde werken vandaag in de bibliotheek, want ze brengt dan onze zoon bij mijn moeder (andere stad) en kan dat combineren. Ze werkt thuis omdat de universiteit (waar ze senior teacher is) en alles gaat online. Op zichzelf al ruk want juist het
2) persoonlijke contact met de studenten is waar ze haar energie uit haalt. Ze werkt nu al 6 maanden thuis en ik merk dat het haar echt stuk maakt. Tevens haar studenten, want die kunnen zich zeer lastig motiveren, er zit gewoon geen dynamiek en echte interactie in.
3) Nu wilde mijn vrouw dus mijn zoon van 3 maanden wegbrengen naar mijn moeder en dus werken in de bibliotheek. Dat kan dus maar op 2 voorwaarden:
1. Ten alle tijden een Mondkapje op, ook als je 1.5m afstand houdt
2. Je moet een tijdslot reserveren en wat is de grap?
Read 7 tweets
13 Oct
Ik maak hier mijn draadjesdraadje over @pointer_kroncrv en hun strijd tegen Nepnieuws en Trollen. We gaan ze factchecken want volgens mij zijn ze zelf fakenews!
Zet hier aub alles wat je erover vindt, ook de blocks van @jerryvermanen
#trollendashboard
@pointer_kroncrv heeft een trollendashboard gemaakt. Ze onderzoeken daar zgn trollen die fakenews verspreiden over COVID19 en de verkiezingen in USA.
pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/trol…
@jerryvermanen van @pointer_kroncrv benaderde mij vandaag om mij prive een vraag te stellen. Ik zei, doe dat maar openbaar, want voelde de bui al hangen, hier de tweetreeks die volgde:
Read 26 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!