Hoe kan iedereen zelf controleren dat onderstaande bewijs niet voldoende is om aan te tonen dat #SARSCoV2 de oorzaak is van #COVID19?

1/ Om te beginnen is het artikel overweldigend en complex. Dat is een desinformatiestrategie. Het bewijs kan en moet heel eenvoudig zijn.
2/ Het is ook direct duidelijk dat MacKay een enorme diversiteit aan argumenten en referenties nodig heeft om zijn punt te maken. Er zijn dus niet één of twee duidelijke papers die voldoende zijn.

Virologen zouden verontrust moeten zijn door het ontbreken van duidelijk bewijs.
3/ Het belangrijkste onderdeel van het bewijs ontbreekt in dit artikel en alle gerefereerde onderzoeken. Dat zou er zo uit moeten zien. Zuiver isolaat met alleen maar virions.

Wat we in het artikel van MacKay zien, zijn slechts foto's van Vero-cellen. Uit nieren van een aap.
4/ Een foto van zuiver isolaat is belangrijk omdat we dat isolaat nodig hebben in Koch's postulaten: besmetten met een gezonde persoon met slechts virus niet ook andere troep.

Nu doet MacKay of Koch's postulaten verouderderd zijn, dat is onzin, zie nature.com/articles/s4158…
5/ De criteria waarop MacKay Koch's postulaten af serveert zijn niet relevant voor dit virus en hij had kunnen terugvallen op River's postulaten.

Dat met SARSCoV1 (niet 2) de postulaten ook werden getest, geeft aan dat ze nog steeds geldig zijn. bitchute.com/video/dX0wqs2x…
6/ Het artikel toont dus geen zuiver isolaat en geen succesvol doorlopen van Koch's postulaten.

Ander probleem is dat veel referenties de genoom als uitgangspunt nemen. Dat is ongeldig als het virus zelf nog niet bewezen is. Zonder virus kun je de genoom niet sequencen.
7/ Tenslotte werd in alle gerefereerde papers het virus gekweekt in VERO. Die kweek maakt het bewijs zwak. Behalve mutatie van het virus kunnen er nog veel andere zaken gebeuren in de VERO-cellen. Zoals exosoom-productie in plaats van virus-replicatie. Of iets onbekends.
8/ MacKay laat zeker een sterke associatie zien tussen 'iets' met het veronderstelde genoom en 'Covid19-achtige verschijnselen'. Wat het bewijs niet doet, is voldoende uitsluiten. Is het virus niet de enige oorzaak? Is het virus een gevolg?

Er blijft twijfel. Daarom isolatie.
/9 Wat ook opvalt is dat geen van de onderzoeken ooit is gereproduceerd. Dat zou gewoonte moeten worden.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with ᴢᴀᴘʀᴜᴅᴇʀ ɪɴᴄ

ᴢᴀᴘʀᴜᴅᴇʀ ɪɴᴄ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @patricksavalle

17 Oct
De PCR test die de wereld teistert en zo onbetrouwbaar blijkt, is ontworpen door @c_drosten. Al 17 jaar lang publiceert hij als eerste het genoom. H1N1, H5N1, MERS, ZIKA, elke keer weer. Zonder virus.

Geen journalist die dat verdacht vindt.

Zie: caimi-health.ch/2020/07/06/der…
2/ Het is pure macht uitgeoefend door multinationals aangedreven door zgn. altruïsme onder de dekmantel van wetenschap, verkocht als gezondheidszorg. Regeringen, universiteiten, bedrijven, ze zitten er allemaal in.

#PCRMAFIA
3/ Een eindeloos web van frauduleuze wetenschap en belangenverstrengeling. Een ziek samenspel van wetenschap en bedrijfsleven waarbij ze beiden niet doen waar ze voor zijn bedoeld. Het is te krankzinnig om voor mogelijk te houden.

#PCRMAFIA
Read 4 tweets
16 Oct
1/ De @NOS brengt al decennia totaal onbetrouwbaar nieuws. Hun belangrijkste methode is 'lying by omission'. Ze vertellen steevast maar één kant van het verhaal, de voorspelbare Atlantische en globalistische narratieven.

Een paar willekeurige voorbeelden in deze draad.
2/ Volgens de @NOS vergast Assad zijn eigen volk. Bijvoorbeeld in Douma. Het Atlantische narratief.

google.com/search?q=site%…

De andere kant: zowel de OPCW FFF leden als de slachtoffers vertellen het tegendeel.3/ Volgens de @NOS onderdrukt China de Oeigoeren. Het Atlantische narratief.

google.com/search?q=site%…

De andere kant: radicalisatie, CIA/ISIS recrutering en gewoon geen goede bronnen.

thegrayzone.com/2019/12/21/chi…

williamengdahl.com/englishNEO5Oct…

worldaffairs.blog/2019/07/05/xin…
Read 8 tweets
14 Oct
"#SASRCoV2 has never been isolated". A thread.

1/ What is a valid virus #isolation and why is this important? I am not a virologist, neither are most of you. This is not virology-specific however, it's simple, universal logic that has not yet been applied to #Covid19.
2/ There are many papers claiming to do an isolation of SARSCoV2. None of them we looked at are correct. It seems virology lost its way the moment PCR / molecular / genomic tools became available. Incorrect isolations are easy to spot. What constitutes a valid isolation?
3/ Valid isolation may not include culturing viruses in VERO or other types of host cells. Culturing may mutate the virus. Before you can be sure culturing does not mutate the virus, you need to proof that. For that you first need uncultured isolation to compare.

--> uncultured!
Read 9 tweets
10 Oct
Draadje

1/ @MarionKoopmans en @c_drosten zijn de spil in de ENORM wetenschapsfraude waarop deze synthetische pandemie is gebaseerd. Op basis van wat simulatie en synthetische biologie hebben ze de genoom van het virus verzonnen *zonder* het ooit fysiek te hebben geïsoleerd.
2/ Deze genoom vormde de basis voor de primers van hun eigen PCR-tests. Die ze ook nog eens zelf hebben gevalideerd. Wederom zonder deze te ijken aan de fysieke isolatie van het virus. Deze paper is van zo'n slechte kwaliteit, moet worden teruggetrokken.

3/ Onderzoeksgeld dat ze ontvangen vanuit de EU verdelen ze zelf onder hun eigen instituten. Ze verzonnen het virus, de tests en keurden alles zelf. @MarionKoopmans @c_drosten @vmcorman en co.

Er is een inner cirkel van frauderende wetenschappers die deze crisis gaande houden.
Read 4 tweets
29 Sep
Wat kun je doen tegen #Covid19? Behalve hulpeloos met een mondkapje op rondlopen en je handen wassen. Een draadje met opties.

1/ Ik ben geen dokter dus dit is geen medisch advies maar ik garandeer je dat je met gezond verstand verder komt dan met de overheidsadviezen. Image
2/ Maak je geen zorgen, stress is een killer. De kans dat je bij besmetting ziek wordt, is (afhankelijk van je leeftijd en gezondheid) *extreem* klein.

Besmet zijn is normaal. Je immuunsysteem wordt er door getraind. Op dit moment heb je tientallen, honderden besmettingen. Image
3/ Neem *elke* dag vitamine D. Tussen de 2.000 - 10.000IU. Er is veel onderzoek waaruit blijkt dat mensen met een bloedwaarde hoger dan 30ng/ml *veel* minder risico lopen op ernstige Covid19. Doe een bloedwaardemeting!

Ik maakte in mei deze video: Image
Read 11 tweets
25 Sep
Onze @cafeweltschmerz aflevering is over de 100.000 views heen. Een kort draadje over het nu precies over gaat. @FlavioPasquino

1/ Is het #SARSCoV2 virus nu wel of niet correct geïsoleerd en wat betekent dat?

2/ Aantonen of een virus de oorzaak is van een ziekte, kan met Koch's postulaten:
1. toon het virus aan in elke patient
2. creëer daarvan een zuivere isolatie
3. bij besmetting daarmee moeten gezonde mensen dezelfde ziekte krijgen
4. toon in hen weer exact hetzelfde virus aan
3/ om zeker te weten dat de gezonde mensen ziek werden van het virus en niet iets anders, en om het virus te kunnen beschrijven (architectuur, genoom, enz.) is een zuivere isolatie nodig.

Dat is precies wat de naam al zegt: een preparaat met alleen maar virus, *niets* anders.
Read 13 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!