Catalunya en tant que territori ocupat i colònia pateix, com d'altres territoris ocupats, un complex mental que ens fa diferents, en molts aspectes de la nostra vida, als ciutadans de qualsevol país sobirà.
#petitfil
1) Això ho sabem tant els catalans com els nostres ocupants i d'aquí que molts cops els catalans acaben comprant el relat de conqueridor que ens imposen els nostres colonitzadors.
Un dels més clars és el relat dels colonos d'esquerres espanyolistes.
2) A Catalunya són pocs els colonos d'esquerres espanyolistes.
Només cal veure on són ubicats, barriades i ciutats on hi ha una massa prou considerable d'immigració espanyolista però tenen prou poder com per crear complexos a l'esquerra catalana.
3) El relat que un munt de catalans compren als colonos d'esquerres és el relat de la pèrfida i corrupta dreta catalana.
Aquí avantposen als catalans el relat dreta/esquerra perquè immediatament els catalans que se senten d'esquerres els comprin el discurs.
Quin és el problema?
4) Que la immensa majoria de cops que l'esquerra espanyolista ataca la dreta catalana darrere hi ha un odi ètnic per l'origen d'aquesta dreta ja que allò que realment els molesta no és el concepte dreta sinó catalana, específicament.
5) Qualsevol dona feminista no acceptarà mai cap discurset moralista sobre feminisme si surt de la boca d'un home encara que es disfressi de progressista i feminista, sempre se'l miraran de reüll i segurament faran bé en molts casos.
6) Qualsevol negre no acceptarà mai cap discurset moralista sobre els drets civils dels negres o del racisme si prové d'un blanc encara que darrere hi pugui haver una suposada solidaritat però sempre serà vist amb reüll i desconfiança.
7) Qualsevol minoria atacada sempre mira amb desconfiança aquell que sistemàticament i al llarg de la història ha estat el seu agressor o repressor encara que no tots els membres del conjunt siguin iguals.
Però és normal que d'entrada hi hagi una certa desconfiança.
8) L'estat espanyol porta més de 3 segles ocupant i reprimint els catalans, imposant llengua castellana, intentant minimitzar o directament prohibir llengua catalana quan no proven d'inhabilitar o reprimir autoritats escollides pels catalans.
És normal que en desconfiem.
Sempre.
9) Per tant és estúpid i absurd comprar el relat de l'espanyolisme que es disfressa d'esquerres, NO nacionalista i internacionalista que són els més feministes dels feministes i fins i tot es foten el triangle invertit roig com si haguessin estat presos en un camp nazi.
10) Aquesta esquerra espanyolista NO nacionalista que no tarda ni 5 segons a bramar i xisclar contra TOTS els nacionalismes perquè tots els nacionalismes són iguals.
HA
HA
HA
11) És la manera més perversa, cínica i miserable per posar pobles oprimits al costat dels pobles que els han esclafat.
Mai no compreu aquest discurs encara que abomineu del nacionalisme.
És la trampa d'aquell qui sap que té el poder al seu costat.
12) Algú amb dos dits de front pot dir que el nacionalisme britànic, francès, belga o espanyol són iguals que el nacionalisme de països sense estat que únicament han provat de no ser esclafats i colonitzats pels anteriors?
Aberrant, ofensiu i insultant.
13) Per tant aquí l'esquerra espanyolista vol tapar una tara d'origen que és el seu espanyolisme.
Se saben defensors d'una anomalia que es diu Espanya que es fonamenta en la repressió i imposició al llarg de la història d'una nacionalisme espanyol a catalans i bascos.
Violència.
14) Dins del seu extraordinari cinisme NO nacionalista ens parlen d'una suposada federació que mai no ha existit ni funcionat i ens parlen d'un suposat paradís en la terra que és una república espanyola hereva de la II república espanyola que va durar 4 telediarios
15) En la seva mentalitat colonitzadora, idealitzada i infantil ens imposen una república ESPANYOLA als catalans i bascos com si allò que desitgem catalans i bascos, o portuguesos, argentins, cubans o xilens fos viure en una república espanyola.
16) Juguen amb el favor que la història en el 1939 va convertir la república espanyola en un valor a defensar únicament perquè van perdre contra les forces nacionals espanyoles (els seus germans que van vèncer la guerra civil d'Espanya) i un dictador va imposar el seu terror.
17) Com que milers de republicans espanyols foren afusellats i reprimits pels seus germans espanyols d'extrema dreta ens volen vendre que ells són el bàndol correcte de la història, fraternal i catalanòfil.
18) Hi ha un munt de proves que demostren que la república espanyola pot arribar a ser tan catalanòfoba com l'Espanya nacional i de fet durant la república espanyola es va empresonar tot el govern català, hobbie dels diferents governs espanyols.
19) De fet no cal ser gaire geni ni intel·ligent com per saber que si per algun fet extraordinari la monarquia espanyola fuig uns quants anys (sempre tornen, no patiu) Espanya no canviaria gaire ja que tindrien els mateixos policies i jutges. Polítics i premsa catalanòfoba.
20) Qui amenaçaria els catalans ja no seria el rei espanyol Felipe VI (potser sí des de l'exili per buscar el favor de la majoria del poble espanyol) sinó el president de la república espanyola que podria ser un Aznar o un Felipe González.
21) Aquí hi ha la gran errada de dirigents d'esquerres catalans com Tardà, Domènech i companyia que ens estan tot el dia bombardejant que tornarà l'Espanya de Lorca quan a Espanya encara estan per desenterrar 100.000 assassinats a les cunetes de les carreteres d'Espanya.
22) Ens volen fer creure que el partit residual i minoritari, Podemos, algun dia tindrà majoria a Espanya com per canviar la constitució quan necessiten els dos grans partits espanyols, PP i PSOE que mai no faran cap moviment perquè representen l'estat espanyol.
23) I tot i això només cal recordar que algun cop els seus líders han acabat dient bajanades paternalistes de caire colonial tipus que amb una república espanyola els catalans ja no voldrem ser independents.
24) Algú es creu que si Espanya assolís la república i la consolidés (cosa que sí que no passarà mai) aquelles colònies perdudes com Argentina, Portugal, Cuba, Xile imploraran tornar a la Madre patria?
Per favor, que som adults i no pas imbècils!
25) Per tot això cal vigilar sempre amb la perversitat de l'esquerra espanyolista perquè si l'ultra dreta espanyolista no té cap suport català a Catalunya, excepte el residu clàssic de tot país ocupat que prefereix donar suport a ocupant que al seu propi poble, l'esquerra ESP sí
26) L'esquerra espanyolista mai no dirà que Catalunya és España, és un botín de guerra o bé el clàssic Haber ganado la guerra que el feixisme espanyolista més tronat encara avui ens vomita a sobre.
27) La perversió dels dirigents dels comuns és vendre el relat que la dreta catalana (pujol, Torra, Puigdemont, Mas, bla bla bla) són tan perversos com la dreta espanyola de Vox i PP.
Anem a pams!
28) El dirigent més reaccionari de la dreta catalana, encara que algú sigui d'esquerres, és a anys llum de l'extrema dreta espanyola de Vox.
La dreta espanyola encara està en el nivell que si poguessin cardarien execucions contra aquells que no pensen igual.
Els catalans, no.
29) La dreta catalana serà dreta i tindrà mil defectes cosa que me la porta fluixa perquè no els he votat mai i no els votarà però abans el compararé amb dreta civilitzada de països europeus que amb la dreta franquista espanyola.
30) Quan algú des de l'esquerra compara els dos bàndols i diu que s'han de defugir els extrems cal recordar que un extrem vomita contra qui parla català i li diu Nazi i l'altre bàndol únicament fot el crit de qui no es vol deixar esclafar.
Com es poden comparar-los?
31) Quan des de l'esquerra colonial espanyolista s'ha vençut al convèncer a l'esquerra catalana que ha d'abominar contínuament dels seus germans de "dretes" llavors entren amb el famós discurs de la corrupció catalana, 3%, Cunvaryénsia i el Palau.
32) He dit molts cops que trobo perfecte que un país avançat i civilitzat europeu em posi llum i mirall al davant de la societat catalana però que ho faci un espanyol, dreta o esquerra, ho trobo ridícul, esperpèntic i ofensiu.
33) Està molt bé que t'ofengui la corrupció catalana si alhora xiscles per la corrupció del PP (en aquesta també ls podem veure) però curiosament callen amb la corrupció sistemàtica del PSOE i aquí és on els miserables queden ben al descobert.
Segur que us molesta la corrupció
34) És aquella esquerra catalana tipus Rufián que quan es volen cagar en els corruptes sempre diuen un del PP i un altre de Convergència (un español y un catalán) però mai mai mai diu un del PP i un del Psc o del PSOE.
Per què?
Aquest és el relat a vendre?
35) Per què si es parla de corrupció sempre es menciona PP i Cunvaryénsia com si només fos corrupta la dreta (o centre en el cas català ja que de dretes són els d'Unió que estan dins del Psc, cosa que molts callen, encara no entenc el perquè).
36) I aquí és de nou on l'esquerra colonial dels comuns tot i ser minoritaris i residuals han sabut vendre el seu relat a una majoria.
37) Xisclen, s'escandalitzen contra tot partit d'esquerres català que s'apropa a allò que seria entorn convergent mentre ells són netejant sabates del PSOE a canvi de 4 cadires.
Aprofiten que tenen altaveus fins i tot en premsa reaccionària de dretes com la Vanguardia española
38) D'aquí uns anys haurem d'estudiar i analitzar el paper de l'esquerra revolucionària espanyolista de Catalunya al costat de la dreta de Vichy catalana.
Lo Fascio al costat de La Vanguardia.
L'oracle Juliana dirigint les masses i els rucs des de Can Godó.
39) Cop de volant sec, màquina del temps i envieu una Vanguardia actual a la Catalunya del 1977 i al·lucinarien els votants franquistes del diari al veure com el seu diari, el seu diari dona veu als rojos del segle XXI, els poscos.
Raó?
Aturar república catalana.
40) Imagineu-vos els comunistes del 1977 si veiessin que La Vanguardia española s'ha convertit en el diari de referència dels dirigents que es fan dir comunistes quan són més espanyolistes imperials que una altra cosa.
41) Els reconec que per tenir només 8 diputats de 135 en el Parlament o fa 14 anys tenien 2 diputats de 350 a Espanya (Gaspar Llamazares per IU i juan Coscubiela per IcV) tenen bons altaveus i saben vendre el seu producte fals ple de fum i enganys
42) Suposo que els deutes a La Caixa fa que es mostrin submisos amb el poder franquista català de tradició colonial espanyolista i necessiten fer el paper assignat de ser l'última estaca per aturar la clara voluntat majoritària del poble català.
- Uis, ha dit popla, ha dit popla!
43) Ja sabeu que per l'esquerra colonial espanyolista es pot parlar del Pueblo español però si algú gosa dir Poble català ja salten irats i veuen Nazis i supremacistes i racistes pe tot arreu.
Evidentment l'esquerra espanyol en tant que Cataluña es España no podem dir poble.
44) Es parla molt d'un franquisme espanyolista que va entrar per la Diagonal i que posteriorment fou enviat en format colonial amb funcionaris, mestres, policies, milicos, etc etc.
Molts dels dirigents del PP i Ciudadanos són els fills que no amaguen feixisme espanyolista.
45) A Catalunya tots sempre hem defensat aquesta colonització i ocupació i fins no fa gaires anys fins i tot l'esquerra que es feia dir catalanista i d'esquerres, però era de marc mental espanyol, la denunciava.
46) Quan va aparèixer Ciudadanos, escissió clara i rotunda del PSOE incrustat dins el Psc, va demostrar que el paper poruc del Psc durant 40 anys havia aturat el votant ultra i lumpen espanyolista que es venia com a votant d'esquerres.
47) Qui ha viscut la seva infantesa dels anys 70 8 80 sempre ha sabut que el votant del Psc de barriada espanyolista no era pas d'esquerres sinó era votant de classe popular, sense gaires estudis i més espanyol que els collons del Cordobés.
48) Des de l'esquerra espanyolista sempre s'ha defensat aquest immigrant com un brillant lluitador antifranquista quan en molts casos era un pobre miserable (amb tots els respectes) que va haver de fugir del seu país d'origen per buscar futur pels seus a Catalunya.
49) En la majoria de casos deuria anar bé perquè pocs van tornar al pueblo (excepte a les vacances i molts de fet ja no hi baixen perquè ja ni han perdut arrels o els fills i nets ja no necessiten anar a saludar tiets que ja no coneixen).
Algun torna per viure-hi la jubilació
50) En els anys 70 i 80 poc es diu que dins dels perdedors de la guerra civil els catalans sempre hem tingut clar que érem els perdedors.
51) Sense haver res escrit quan es trobaven un catalanoparlant i un espanyolista de classe popular fins i tot en aquesta trobada el segon sabia que podia imposar la seva llengua perquè sabia que era la llengua del vencedor de la guerra civil i això estava incrustat en cervells
52) Ara que un munt d'espanyolistes que suposadament parlaven català però han abandonat parlar català perquè troben que el català es una lengua antipática que no se puede imponer deuen oblidar que en els 70 i 80 qui s'imposava era el castellanoparlant
53) I no parlo del franquista de la zona alta de Barcelona sinó del veí del teu bloc que si parlaves català en els anys 80 en una reunió de veïns saltava immediatament i et deia de manera barroera i mal educada que parlessis espanyol.
Com és que mai parlem d'aquesta imposició?
54) Hi ha una puta esquerra catalana que no vol entrar en un terreny que es veu que no es pot trepitjar perquè és molt fàcil denunciar el masclisme del garrulo però no es pot denunciar la catalanofòbia del mateix garrulo.
55) Jo voldria que algú m'expliqués per què hem de denunciar el feixisme franquista però quan és feixisme colonial de classe popular hem de callar per ves a saber què.
- Classista! Supremacista!
Ja sento algú cridar això.
56) Aquests fills de la gran puta suposo que li dirien classista a qui havia de callar en una reunió de veïns en els 80 perquè un garrulo ignorant i MAL EDUCAT li imposava la seva puta llengua, el castellà.
57) I aquí torno el fals relat de l'esquerra colonial espanyolista que per amagar que la seva llengua ha estat llengua imposada a hòsties durant més de 3 segles juguen al cinisme que les llengües únicament són eines de comunicació.
Ay, amigos, ¡que listos!
58) Per tant ja tenim el clàssic espanyolista de barriada que se sent d'esquerres perquè no li agrada el Pérez Reverte ni el Jiménez Losantos i se sent el paio més d'esquerres del món perquè mira el Gran Wyoming i escolta el cocaïnòman i borratxo del Sabina.
¡El no va más!
59) I aquest, com el seu cuñao de dretes de Ciudadanos i Vox, et veu parlar en català i ja fa em somriure de:
- Otro paleto cataláng. Que si Puchol, que si Cunvaryénsia, que si la CUP son los hijos de los cunvaryéns.
- Em cago en el rei d'Espanya!
- ...
60) I quan li fots el mirall davant de la corrupció del Felipe, li dius que els seus són d'extrema dreta, que el PSOE assassinava i torturava després et treu l'ultra espanyolista i etnicista que no difereix gaire del seu germà de Vox i Ciudadanos perquè són exactament el mateix.
61) I sí, ell es pot cagar en el seu rei però prova de tu de dir-l que cremi una foto del rei i si pot ser de l'Hola que té la seva mare en el revistero.
I a veure què et diu, el simpàtic votant dels podemitas
62) I li pots dir si sap què es veure com els seus pares no saben escriure la pròpia llengua o l'escriuen amb errades perquè la llengua pròpia fou prohibida per la dictadura d'un general espanyol.
I ell això no ho ha viscut i normalment li importa un rave per no dir una merda.
63) Et dirà que això és el passat, que cal oblidar, que cal mirar endavant, buscar els punts comuns, que te n'oblidis si Espanya ha imposat la seva llengua als teus pares. Que allò important és una escola pública i els cunvaryéns...
64) I sempre tornen a la seva bèstia negra que és la puta Cunvaaryénsia quan mira que tenen merda a casa seva.
Una monarquia corrupta encara avui aplaudida per gairebé tothom i fins i tot gent d'esquerres. Yo soy juancarlista! deien no fa tant
65) Un xisclet cada cop que ERC s'acosta a un altre partit català perquè el xantatge i amenaça mafiosa és que si ets d'esquerres només pots venir al nostre costat.
I el Psc és d'esquerres?
- Bien, un poco, la gracia es obligarlo a que sea izquierda
HAHAHAHAHAHA
66) Estimat lumpen de barriada espanyolista, entenc que el teu odi a societat d'acollida faci que ni borratxo votis mai un partit català (jo ja no voto, no passa res) però no em diguis que els partits espanyols treballen a favor dels catalans.
67) Planteja't, líder de izquierdas amb la foto del Che Guevara a la samarreta, si trobes normal que en el 2020 hi hagi líders catalans pacífics i democràtics empresonats en el teu estat catalanòfob.
No et cau la puta cara de vergonya?
68) No et cau la cara de vergonya de veure policies espanyols venint a ocupar Catalunya al crit d'A por ellos amb tot ple d'espanyols animant-los per aturar, ATENCIÓ, un puto referèndum que segons vosaltres era una farsa?
Si era una farsa, calia tanta violència?
69) No et cau la cara de vergonya, veure com a Andalusia cada cop que hi ha eleccions, o a Extremadura o Aragó o Castilla, els dirigents del PSOE (izquierda) o el PP (derecha) necessiten vomitar consignes contra els catalans per guanyar vots?
No ho trobes lamentable?
70) Et penses que el teu fill que encara es deu sentir espanyol perquè l'animes a que no parli català ni a escola, encara que li'n parli la señorita, o que el converteixe en un garrulo ultra que xiscla ARRIBA ESPAÑA no serà considerat català pels espanyols del futur?
71) Ja podeu anar de dretes o sobretot esquerres que la immensa majoria d'espanyols patiu i heu estat educats per odiar tot allò que sigui català.
Porteu més de 3 segles amb aquesta cantarella.
I tot per amagar que Espanya no existeix ja que es basa en imposició sobre els altres
72) A Espanya ningú menciona que els únics suports dels catalans a Espanya són dels pobles ja siguin majoritàriament a Euskadi i d'aquells que se senten menys espanyols.
Quant menys espanyol més suport.
I si algú se sent andalús té simpaties pels catalans.
73) On gairebé mai no hi ha cap suport, solidaritat o empatia és en aquells que se senten espanyols perquè Espanya és un invent creat per i per a feixistes.
74) Així que catalans, deixeu de comprar discurs i relat a l'esquerra espanyolista perquè mai no pensen amb el mateix marc mental vostre.
Ells únicament volen imposar sa llengua i el seu estat, en format república o en format monarquia o en format dictadura. Els és igual
75) I fins aquí aquest fil per poder un mirallet als cínics, miserables i desgraciats de l'esquerra espanyolista que es disfressen de lluita de classes, obreros i no sé quantes collonades més per acabar-nos imposant la mateixa merda que els seus germans de d'ultra dreta.
ESPAÑA

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Léo Tranquil

Léo Tranquil Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @LTranquil72

15 Oct
Aquest matí m'ha passat un fet extraordinari que m'ha sobtat molt i la veritat no sabia si compartir-lo a Twitter amb vosaltres perquè no voldria pas donar una informació que fos utilitzada contra la persona de la qual us parlaré.
#petitfil
1) Prop de casa viu un senyor cec i calb, ja vell. Molts cops el segueixo amb la mirada per veure que no es perd o cap cotxe se l'emportà endavant quan creua pas de vianants.
2) Un dia de fa un parell de mesos li vaig dir si volia que l'ajudés a creuar i em va dir que no calia.
Quan vaig seguir el meu camí directe a la feina vaig sentir una forta frenada i un cotxe de què l'atropella.
El cec, no sé com, va fotre un cop de bastó al cotxe i va xisclar:
Read 11 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!