NI PRESENETLJIVO, DA JE MED OKUŽENIMI VEČ ŽENSK, GLEDE NA NJIHOVO NARAVO. V SLOVENIJI SO ŽENSKE OČITNO VELIKO HUJŠI PROBLEM.:
Velik porast števila okuženih med 35. in 45. letom, med okuženimi več žensk.
rtvslo.si/zdravje/novi-k…
V mislih imamo promiskuitetnost slovenskih žensk. Če podamo grafite, ki jih je ena ženska, Slovenka, pisala po uvedbi policijske ure v okviru ukrepov proti epidemiji Covid 19. ImageImageImageImage
Glede na to, da vladni govorec Jelko Kacin v svojih komentarjih epidemije Covid 19 pogosto aludira na opolzkosti, bi bilo dobro vedeti, kakšno je njegovo mnenje na omenjene opolzke grafite, ki jih je očitno napisala neka promiskuitetna Slovenka. @GovorecCOVID19
Seveda ni odveč pripomniti, da tudi ti opolzki grafiti neke ženske lepo dokazujejo, kako pregovor "Tako mlada, pa že Slovenka" še kako drži. @GovorecCOVID19

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Dossier korupcija

Dossier korupcija Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @D_korupcija

1 Nov
COVID 19 DELAVCEM OMOGOČA, DA GREDO NA DOPUST:
V DSO Petrovo Brdo so okuženi praktično vsi oskrbovanci doma. Pa tudi skoraj vsi zaposleni. Odločili so se, da gredo na kolektivni dopust - to je COVID 19 bolniško.
slovenskenovice.si/novice/sloveni…
Nekateri Slovenci so precej premeteni. Če se jim ne da več delati in bi želeli počitek, se odločijo, da se bodo namerno okužili z novim koronavirusom in dobili COVID 19. Tako si bodo izposlovali počitek od dela. To počnejo predvsem mlajši zdravstveni delavci.
Kljub svarilom medijem, je res to, da bolezen COVID 19 pri večini mlajših poteka izrazito blago, lahko celo brez simptomov ali nekimi blagimi simptomi. Zato nekatere mika, da se namerno okužijo in gredo na plačano bolniško ter se tako malo odpočijejo od dela. #COVID19
Read 10 tweets
31 Oct
NA NOVA24TV DVOMIJO, DA BO DESUS SPREJEL VABILO @jdamijan , KER JE NEKDANJO PREDSEDNICO OZNAČIL ZA KURBO S PLESA.:
Stranke pričele zavračati vabilo Jožeta P. Damijana – razmere so preresne! nova24tv.si/slovenija/poli… via @Nova24TV Image
Ni ravno tako. Aleksandre Pivec so se v Desusu želeli znebiti, tako da jih mnenje, ki ga je podal @jdamijan ne tangira preveč. Glede na to, da je stranka SDS stranka prostaške človeške golazni, pa vemo, da zelo dobro poskrbi za vse svoje kurbice. Pa tu ne mislimo na A. Pivec.
Za Slovenijo je kar malo sramotno, da jo trenutno vodijo skrajno prostaški ljudje (SDS), vendar sedanje razmere morda res niso za novo vlado, ampak bo potrebno počakati umiritev razmer. Vendar, opozarjamo, @jdamijan ne sme pasti pod vpliv levih fašistov, če formira vlado.
Read 6 tweets
31 Oct
DOBRO BI BILO VEDETI, KDO STOJI ZA CENZURO NA SLOVENSKEM DELU FACEBOOKA-a:
Facebook blocked the newspaper Družina’s page: Are these the actions of the moral police “Spletno oko” of the Faculty of Social Sciences? nova24tv.si/news/facebook-… via @Nova24TV
Sami menimo, da gre za neke ultrafeministične skupine, ki so uzurpirale moderatorstvo nad Facebooko. Namreč. Cenzurirajo se vsi prispevki, ki so kakorkoli kritični do žensk, ne gre zgolj za vprašanje pravice do splava (katerero sicer sami podpiramo), gre za vse teme o ženskah.
Slovenski @Facebook so ugrabile neke recimo temu levofašistične in ultrafeministične skupine ljudi, ki na zelo totalitaren način uravnavajo svobodo govora. Sami se imamo za liberalne, vendar ne maramo niti levega niti desnega fašizma in primitivizma.
Read 11 tweets
30 Oct
TA ČLOVEK BI MORAL DOBITI TUDI KAZEN ZA NEUPRAVIČENO SLIKOVNO SNEMANJE. SNEMALA JE VERJETNO NJEGOVA ŽENA ALI OTROK.:
»Represija« zaradi rogljička: visoka kazen v središču Kranja.
dnevnik.si/1042942283/kro…
Sami naravnost sovražimo, če nekdo na skrivaj (nekateri pa tudi odkrito) snema. To je skrajno pokvarjeno početje, ki ga nekateri počnejo povsod. V trgovinah, na ulici, na cesti, v lokalih, povsod. To je sramota. To počnejo predvsem neke izprijene ženske.
Moški je slovenskega policista snemal v njegov spodnji del, tako da so vsi videli, da ima debel trebuh. Verjetno ta policist ne bi mogel opraviti precej zahtevnih testov za sprejem v policijo. Nato pa je na hitro posnel tudi njegov obraz. Kako bo reagirala @policija_si?
Read 5 tweets
30 Oct
EVROPA NE POTREBUJE NITI ISLAMA NITI KRŠČANSTVA, AMPAK ZDRAV SEKULARIZEM.:
Iraški nadškof Michaeel: “Evropa postaja bolan otrok sodobnega sveta, saj se odmika od svoje vere, svojih kulturnih in verskih korenin!” nova24tv.si/svet/iraski-na… via @Nova24TV
Verniki so ponavadi človeška golazen, sploh kakšni izprijeni verniki. Nam se vsakdo, ki pretirano poudarja svojo vero, gnusi. Žal Slovenijo trenutno vodi primitivna klerikalna oblast, kar je zelo žalostno.
Evropa torej ne potrebuje vrnitve h krščanstvu, ampak večjo sekularnost, kar pomeni tudi zmanjšanje pravic muslimanom. Iz muslimanov je potrebno izsrkati njihovo pretirano vero in jih narediti sekularne. Enako velja za krščanske vernike. Vera je na splošno slaba stvar.
Read 4 tweets
30 Oct
Tako kot v Sloveniji obstaja desni fašizem, se bo @jdamijan moral paziti, da ne zaide v polje levega fašizma, ki je tudi močno prisoten v državi. Prepoznaven znak levih fašistov je pretirano poudarjanje boja proti podnebnim spremembam, pravic žensk in še nekaj tematik.
Slovenija levega fašizma ne potrebuje. Levi fašizem je v državi v veliki meri udejanjal @sarecmarjan, ki se je izkazal za popolnega nesposobneža na premierskem položaju. Če boste vi isti, že sedaj lahko prenehate iskati podporo za novo vlado.
Slovenija levega fašizma ne potrebuje. Levi fašizem je v državi v veliki meri udejanjal @sarecmarjan, ki se je izkazal za popolnega nesposobneža na premierskem položaju. Če boste vi isti, že sedaj lahko prenehate iskati podporo za novo vlado. @jdamijan
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!