Nm dj 229 15:31 neka ženska se je na semaforju postavila navzkriž in snemala z mobitelom od strani. (opomba Odhod iz trg. Zaradi 7,89 € napake v računu zaradi napačne etikete). Očitno novomeška mafija spet vohuni. Ženska bila v sivem starejšem avtu. @policija_si
Ali Romkinja ali pa slovenska kmetica, neopredeljeno. Kateri mafijski izmeček narekuje določenim ljudem, da zasledujejo, vohunijo in slikajo? Je to romska mafija, kakšna novomeška mafija ali celo kakšni kriminalni policisti pod vodstvom Janeza Ogulina? @policija_si
Ali pa gre morda za skupino kakšnih izprijeno h novomeških žensk oziroma skupin, ki so povezane z nekimi.kriminalci v PP NM ali želijo nanje vplivati. NM Dj 229 si je potrebno zapomniti kot sovražno osebo v Novem mestu.
@policija_si
Novo mesto je mesto, kjer imajo nadzor neki.hudi kriminalci, ki imajo vpliv tudi na novomeške organe pravne države.
Takšno vohunjenje je sicer za kriminalno Novo mesto oziroma cel jugovzhod zelo značilno. In zelo nadležno. @policija_si

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Dossier korupcija

Dossier korupcija Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @D_korupcija

21 Nov
Na vse to, kar smo rekli, še predlog rešitve za DSO. Ker je @Slovenskavojska trenutno praktično čisto neuporabna, bi se moralo vojake poslati v DSO-je, seveda brez orožja. Vojaki so ovce, ki poslušajo navodila. Obrambni minster @MatejTonin je pa tako kot @jciglerkralj iz NSI.
@Slovenskavojska @MatejTonin @jciglerkralj Ker so vojaki človeške ovce, bi verjetno prej kaj pomagali, trenutno pa so razmere ravno v DSO-jih izredne, kot v vojni. Zato nsj jih pošljejo tam. @aleshojs, bivši NSI-jevec, vedno govori o tem, kako naj se uporabi vojake. Uporabi naj jih kot negovalce v DSO-jih.
Ker je v @Slovenskavojska kar šestina žensk, naj v DSO-je dajo predvsem vojakinje, bodo vsaj za kaj koristne, ker za nas ženske niso za v vojsko. @MatejTonin in @jciglerkralj bi se lahko dogovorila v tej smeri. Vojake hoče @aleshojs (37a), dobi pa naj jih @jciglerkralj.
Read 6 tweets
21 Nov
VRTCI, ŠOLE, DOMOVI ZA STAREJŠE OBČANE. KDO SPLOH LAHKO DELA V TEH USTANOVAH? SAMO KAKŠEN ČLOVEŠKI GNOJ.:
Sistem se sesuva vase: Trenutno gasimo požare, ki so vztleli na trhlih temeljih. novice.svet24.si/clanek/novice/…
Problem DSO-jev je preveč skoraj invalidnih oseb tam in oseb, ki zamorijo ljudi, ki delajo tam, s svojim prekomernim govorjenjem. Da šol ne omenjamo, ker so mladi in njihovi starši navadna človeška golazen, sploh pa v današnjem času, ki generira zgolj še človeške podgane.
V takšnih grozljivih pogojih lahko torej deluje samo človeška sodrga ali pa skrajni altruisti. Zato pa tudi imajo težave s kadrom. Trenutno ima nad zaposlovanjem nadzor NSI. NSI je gnezdo nekih br
bednih prekomerno množečih se vernikov, ki bi bili ravno primerni za ta dela.
Read 12 tweets
20 Nov
NOTRANJOSTI VLAKOV PA NE POKAŽEJO, DA SE NE BI VIDELO, KAKO ZELO ODVRATNA JE NOTRANJOST VLAKOV, BREZ ZASEBNOSTI, KJER SE VSA ČLOVEŠKA GOLAZEN VOZI SKUPAJ. FUJ.

OD ZUNAJ LEPO, OD ZNOTRAJ GNILO. TO SO NOVI VLAKI SLOVENSKIH ŽELEZNIC, KOT TUDI VEČINA STVARI V SLOVENIJI.
Ni pomembno, ali je nekaj zglancano, ampak kakšno je kje okolje. Zaradi dejstva, da so ljudje povečini golazen, je okolje, kher ni možen umik pred nesnago, slabo. Najboljši vlaki so bili tisti, ki so imeli separeje po šest sedežev. Novi vlaki pa so vlaki za prevoz življa. Ogabno.
Nam se zdi vožnja v vlakih sicer neznosna, predvsem zaradi ostudnega ženskega življa, ki se prevaža po vlakih. Zato smo sami za delitev vlakov na izključno moške in izključno ženske vagone.
Read 4 tweets
20 Nov
MATILDA POBRALA SRBSKEGA PATRIARHA;

PO TEM KO JE NEDAVNO ZARADI BOLEZNI #COVID19 UMRL PRAVOSLAVNI ČRNOGORSKI METROPOLIT AMFILOHIJE JE ZA ISTO BOLEZNIJO SEDAJ UMRL ŠE SRBSKI PATRIARH IRINEJ, KI SE JE OKUŽIL NA POGREBU METROPOLITA AMFILOHIJA.:
rtvbn.com/3995958/premin…
Potrebno je poudariti, da se srbski patriarh ni držal zaščitnih ukrepov proti COVID-19, kar je verjetno rezultiralo z okužbo. Za ljudi v rizičnih skupinah je okužba s COVID-19 lahko smrtno nevarna. Sploh to velja za starejše ljudi. Pri mlajših ljudeh je #COVID19 blaga bolezen.
Verniki pogosto mislijo, da jih na nek način ščiti vsemogočni Bog. A vendarle temu ni nujno tako. Človek se ne more zanašati le na zaščito s strani Boga in zanemariti zaščitne ukrepe. Sploh pa tega privilegija nimajo starejši ljudje kot ranljiva skupina. Izrekamo sožalje.
Read 4 tweets
20 Nov
"ZAŠČITNIŠKI" SLOVENSKI POLICISTI SO SE SPRAVILI NAD MOŠKEGA, KER JE BOJDA IZSILJEVAL NJIHOVO PROSTITUTKO @policija_si:

Obtoženega Mazliukaja oprostili in izpustili.

dnevnik.si/1042943673/kro…
Po vsej verjetnosti je bil Mazliukaj preganjan zato, ker je prostitutka imela spolne odnose s kakšnim izprijenim slovenskim policistom ali več njih, morda celo tožilcem in se je ta potem odločil pomagati svoji spolni partnerici.Slovenski policisti so težkl izprijenci.@policija_si
V Sloveniji so največji zvodniki in zaščitniki prostitutk ravno slovenski policisti. Očitno so od spolnih partnerjev postali njihove gorile, ki jih ščitijo pri opravljanju njihovega dela. Resnično je grozljivo, kako izprijeni ljudje so zaposleni v Slovenski policiji. @policija_si
Read 6 tweets
20 Nov
Dejansko bi lahko Žan Mahnič na svoj Twitter profil podal tudi kaj takšnega. Smo naredili malo montažico v obliki mema. Slika nekako sovpada z navodilom Janeza Janše, da je za boj proti pandemiji #COVID19 potrebno, da večina prebivalstva sedi doma na kavču in gleda televizijo. Image
Popravek: Janez Janša je rekel "leži doma na kavču", čeprav je na kavču položaj človeka povećini nekako polležeči ali polsedeči, če se ravno načrtno ne uleže čez večino kavča.
Za epidemijo oziroma celo svetovno pandemijo #COVID19 bi lahko rekli: "Debelost je nova normalnost." #ObesityIsNewNormal
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!