ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (1/25)

Αυτή ήταν η Charlene Downes. Δολοφονήθηκε το 2013. Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους σφαγείς και βιαστές της, το πτώμα της «πήγε στα κεμπάμπ» του ταχυφαγείου που διατηρούσαν, για αυτό δεν βρέθηκε ποτέ. Φυσικά, δεν μάθατε ποτέ το όνομά της.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (2/25)

Σήμερα θα βυθιστούμε στα άδυτα της πολυπολιτισμικότητας, εξετάζοντας την περίπτωση της Μ. Βρετανίας. Αυτό είναι το μέλλον μας άλλωστε, έτσι αποφάσισαν για εμάς. Ας ρίξουμε λοιπόν μία κλεφτή ματιά και στο δικό μας, μούλτι-κούλτι αύριο.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (3/25)

Το Η.Β έχει γίνει η πρώτη χώρα του δυτικού κόσμου σε ποσοστά επιθέσεων με οξύ, είτε στα πλαίσια οργανωμένης εγκληματικότητας είτε «εγκλημάτων τιμής», με εκατοντάδες περιστατικά ετησίως. standard.co.uk/news/crime/lon….
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (4/25)

Η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που Σομαλοί μετανάστες στέλνουν τα παιδιά τους πίσω στην Αφρική, διότι είναι πιο ασφαλής από τη βρετανική πρωτεύουσα!
dailymail.co.uk/news/article-7….
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (5/25)

O δήμος του Νιούχαμ έχει υψηλότερα ποσοστά φυματίωσης από τη Ρουάντα και το Ιράκ, για την ακρίβεια έχει χαρακτηρισθεί δικαίως ως «η πρωτεύουσα της φυματίωσης της δυτικής Ευρώπης».

dailymail.co.uk/health/article….
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (6/25)

Σε πολλές περιοχές του Λονδίνου οι διανομείς αρνούνται να πάνε και να εργαστούν, λόγω φόβου επιθέσεων συμμοριών. Οι παλιοφασίστες ντελιβεράδες δεν θέλουν να βρεθούν νεκροί στο πεζοδρόμιο, καμμένοι με οξύ.

scmp.com/news/world/eur…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (7/25)

Σχεδόν οι μισοί μουσουλμάνοι του ΗΒ υποστηρίζουν τη Σαρία και θα ήθελαν την εφαρμογή της στη Βρετανία. Ακόμη και οι κεντροδεξιοί φιλελέδες, που μηρυκάζουν τις μπαρούφες περί "ενσωμάτωσης", τηρούν σιγήν ιχθύος.

secularism.org.uk/news/2016/12/o…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (8/25)

Περισσότεροι πολιτογραφημένοι Βρετανοί μουσουλμάνοι πολεμούν για το ISIS, παρά για τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις.

thetimes.co.uk/article/hundre…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (9/25)

Το πιο συνηθισμένο όνομα για μικρά αγόρια σε Αγγλία και Ουαλία είναι το Μοχάμετ. Αλλά μην φοβάστε, κανείς δεν θέλει την αντικατάστασή σας, όλα είναι συμπτωματικά.

independent.co.uk/news/uk/home-n….
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (10/25)

Οι ανθρωποκτονίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, διαπράττονται δε σε σημαντικό ποσοστό με μαχαίρια. Η εγκληματικότητα με μαχαίρια έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας, με 14500 περιστατικά επιθέσεων μόνον το 2018.
researchbriefings.parliament.uk/ResearchBriefi…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (11/25)

Βέβαια, ο Πακιστανός δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, έχει ξεκαθαρίσει πως τα τρομοκρατικά χτυπήματα πάνε πακέτο με τη ζωή στη μεγαλούπολη. Άρα τι να κάνεις; Έτσι είναι, κι αν σ’αρέσει.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (12/25)

Στο Νιουκασλ ένα καρτέλ μουσουλμάνων ναρκεμπόρων και παιδόφιλων είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πάνω από 700 ανήλικα κορίτσια μέχρι η αστυνομία να αποφασίσει να διαλύσει τη σπείρα.

independent.co.uk/news/uk/crime/…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (13/25)

Μάλιστα ένας εκ των κατηγορουμένων είχε δηλώσει ρητά πως «οι λευκές γυναίκες κάνουνε μόνο για δύο πράγματα, για να της γαμάς και να της πετάς σαν τα σκουπίδια. Μόνο γι’αυτό αξίζετε.»

thetimes.co.uk/article/white-…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (14/25)

Βρετανοί πολιτικοί δήλωσαν πως πρέπει να θεωρηθεί ότι τα ισλαμικά καρτέλ δρούσαν με ρατσιστικό κίνητρο, στοχεύοντας νεαρές Αγγλίδες ως έκφραση φυλετικού μίσους. Βέβαια, ο αντιρατσιστικός δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

bbc.com/news/uk-409090…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (15/25)

Ισλαμικές σπείρες παιδοβιαστών έχουν συλληφθεί επίσης και στην περιοχή του Ρόδερχαμ, οι οποίες μάλιστα δρούσαν ανενόχλητες για 15 ολόκληρα χρόνια λόγω της απροθυμίας της αστυνομίας να αναλάβει δράση.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (16/25)

Μάλιστα η κυβέρνηση κράτησε επίτηδες κρυφά τα ευρήματα της αστυνομίας, με τη δικαιολογία ότι "δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο".

independent.co.uk/news/uk/home-n…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (17/25)

H δε βρετανική αστυνομία δήλωσε ανοιχτά πως ήξερε, αλλά αγνοούσε επί χρόνια την κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών από τα ισλαμικά καρτέλ, από φόβο μην κατηγορηθεί για ρατσισμό

thetimes.co.uk/article/police….
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (18/25)

Σπείρες μουσουλμάνων παιδοβιαστών εξαρθρώθηκαν με καθυστέρηση και στο Ρότσντειλ. Οι δράστες ουδέποτε απελάθηκαν, καθώς ο αρχηγός του καρτέλ, ο 64χρονος Σαμπίρ Αχμέντ, επικαλέστηκε λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων
mirror.co.uk/news/uk-news/r…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (19/25)

Αντίστοιχα ισλαμικά καρτέλ παιδοφιλίας έχουν εξαρθρωθεί στο Χάντερσφιλντ του δυτικού Γιορκσάιρ, στο Τέλφορντ από το 1980, στην Οξφόρδη από το 1998 έως το 2005 και σε άλλες πόλεις. Η λίστα δεν έχει τέλος.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (20/25)

Στο Λονδίνο οι βιασμοί έχουν αυξηθεί κατά 20% από το 2017 έως το 2018, με 7613 περιστατικά . Η αστυνομία δηλώνει πως «δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο πίσω από τη συνεχόμενη αύξηση στα ποσοστά βιασμών».

independent.co.uk/news/uk/crime/…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (21/25)

Ένα έγκλημα με μασέτες κάθε μιάμιση ώρα λαμβάνει χώρα στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου. ΜΕ ΜΑΣΕΤΕΣ, λες και είμαστε στο Jumanji. Εμπλουτισμός, όχι μαλακίες.

dailymail.co.uk/news/article-5…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (22/25)

Αλλά μην ανησυχείτε, η βρετανική αστυνομία ασχολείται σοβαρα με όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως την «παγκόσμια ημέρα αντωνυμιών». Eκεί η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της.

theblaze.com/news/on-intern…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (23/25)

Και μετά απ’όλα αυτά, ο Βρετανός κωμικός Τζων Κλιζ δέχτηκε έντονη κριτική, όταν τόλμησε να δηλώσει το αυτονόητο: πως το Λονδίνο δεν είναι πλέον Αγγλική πόλη.

theguardian.com/culture/2019/m…
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (24/25)

Ο ΠΘ μας έχει ανοιχτά δηλώσει πως αισθάνεται υπερήφανος, βλέποντας την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική. Και να είστε σίγουροι πως είναι κι αυτός αποφασισμένος να χύσει τόνους αίματος, για να υλοποιήσει την μούλτι-κούλτι ονείρωξή του.
ΝΗΜΑ: Το μπόλιασμα της Μ. Βρετανίας (25/25)

Αυτή ήταν η Charlene Downes.

Σήμερα μάθατε το όνομά της.
Η εξαφάνιση και δολοφονία της μικρής Charlene έλαβε χώρα το 2003, όχι 2013. Λάθος από βιασύνη στην πληκτρολόγηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να επεξεργαστώ το tweet, αφ'ης στιγμής δημοσιεύθηκε.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Crocodile

Crocodile Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Crocodi01891627

18 Nov 20
Νήμα: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (1)

Ενδεχομένως να έχετε πρόσφατα ακούσει τον όρο Great Reset. Με αφορμή την τρέχουσα πανδημία του Covid-19, είδαμε πολιτικούς και τεχνοκράτες να κάνουν λόγο περί μίας «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς εννοούν με αυτό.
Νήμα: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (2)

Το thread αυτό θα είναι μακρύ, διότι υπάρχει μεγάλος όγκος πληροφοριών και δεδομένων που οφείλουμε να εξετάσουμε. Λόγω του ότι το twitter θέτει όριο 25 tweets ανά thread, θα ανεβεί και 2ο thread ως συνέχεια αυτού.
Νήμα: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (3)

Ο κορονοϊός είναι μία υπαρκτή ασθένεια, που πράγματι αποτελεί υγειονομική απειλή για τις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας. Τι γίνεται όμως, όταν χρησιμοποιείται δολίως ως αφορμή για πολιτικές σκοπιμότητες και μάλιστα τεράστιων διαστάσεων;
Read 41 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!