Παιδιά μην πολιτικοποιούμε το θέμα και μην τα ρίχνουμε όλα στην Νέα Δημοκρατία. Μερικά τυχαία γεγονότα:
⬇️⬇️⬇️
✅ το 2007 ο Χρήστος Ζαχόπουλος, σύμβουλος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, πρόεδρος ΜΚΟ, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο με συμβασιούχες εργαζόμενες με αντάλλαγμα διορισμούς. #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
✅ το 2008 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας στέλεχος της ΝΔ Άρτας και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 11 χρόνια φυλακή, τα οποία μετέτρεψε σε πλημμελήματα με 3ετή φυλάκιση με αναστολή.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το 2012, στέλεχος ΝΔ, πρώην υποψήφιος στη Δ. Μακεδονία με την ΠΟΛ.ΑΝ., φυσικά βαθιά θρησκευόμενος και παντρεμένος, παρενόχλησε συστηματικά καθαρίστριες και υπαλλήλους στα γραφεία της ΝΔ στη Λ.Συγγρού. #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅2015,ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος (κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος), αφού εμφανίζεται να είχε παρέμβει στη διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ώστε να αποφύγουν την βαριά τιμωρία Κρητικοί φοιτητές.
✅ το 2016 ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης, από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνελήφθη στη Μολδαβία μπλεγμένος σε κύκλωμα trafficking και σεξοτουρισμού με ένταλμα της Ιντερπόλ.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το 2018 συνελήφθη καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών και στέλεχος της τοπικής ΝΔ για σωρεία εκβιασμών φοιτητριών με σεξουαλικα ανταλλάγματα για τα τις περάσει το μάθημα. Η δράση του ήταν από το 2000.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το 2019 για την υπόθεση Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνει παρέμβαση υφυπουργός της ΝΔ και κατηγορεί την εισαγγελέα για "λαϊκή απογευματινή", για την αγόρευση-καταπέλτη που έκανε.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το Μάϊο του 2020 συνελήφθη στέλεχος της ΝΔ, πτέραρχος ε.α. για βιασμό κατ' εξακολούθηση με θύμα την ανιψιά του με διανοητικά προβλήματα.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ τον Ιούλιο 2020 στέλεχος ΝΔ, πρώην υπουργός εμπλέκεται σε παραδικαστικό κύκλωμα και καταγράφεται από την ΕΥΠ να μιλά ενθουσιασμένος για "17χρονη που πάει σχολείο και της αρέσει ξύλο και παρτούζα".
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το 2021, η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε στέλεχος της ΝΔ και της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας για βιασμό. Προσπαθούν να αποσιωπήσουν το θέμα γιατί εμπλέκονται υψηλά πρόσωπα και τεράστια οικονομικά σκάνδαλα.
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
✅ το 2021 ο Λιγνάδης, προσωπικός καθηγητής ορθοφωνίας του Κούλη και τοποθετημένος απευθείας από το Μαξίμου στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου, κατηγορείται και συλλαμβάνεται για βιασμό κατά συρροή (αντί για παιδεραστία)
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ #ΛΙΓΝΑΔΗΣ
Για να μην τα πολυλογούμε, δεν ξέρουν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα, δεν είδαν τίποτα, είναι νεοδημοκράτες
#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΝΔ
#ΝΔ_ξεφτιλες
#νδ_ρομπες
#ΝΔ_αλητες
#ΝΔ_Χουντα
#νδ_μαφια

Και φυσικά και οι οπαδοί τους ξέρουν και γι' αυτό
#ΝΔ_θελατε
Όλα εδώ με πηγές και ακόμα περισσότερα στοιχεία.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ypsilantis

Ypsilantis Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!