⚠️Vazquez (C’s) q fins fa poc es presentava a si mateix com “el q íba a contrarrestar la versión de los independentistas en la Eurocámara”, es veu obligat a demanar una investigació a Sassoli sobre les irregularitats de la Comissió q presideix👇

(1/5)

vilaweb.cat/noticies/supli…
(2/5) El mateix personatge q protagonitzava un escàndol fa poc (juntament amb Gonzáles Pons) per unes declaracions q posàven en dubte la imparcialitat de la Comissió JURI, i per assignar el mateix ponent (Dzhambazki) als 3 suplicatoris de @KRLS @ClaraPonsati i @toni_comin 👇
(3/5) Curiosament, l’article de ‘Voz Pópuli’ amb el q es presentava orgullós a TW com a “defensor de la pátria” i de les mentides dels independentistes catalans a Brussel•les, ha desaparegut misteriosament.

No l’hauran pas retirat x esborrar possibles proves d’imparcialitat?🤔
(4/5) Serà q el Comissari Europeu de Justícia D. Reynders, responsable de vetllar pel compliment de l’Estat de Dret, qui haura obligat a Vazquez a demanar una investigació sobre els actes de la seva pròpia Comissió?

Diuen q ja li ha estirat les orelles en altres ocasions 👇
(5/5) Seria tot un escàndol per Ñ q just ara q la JURI presenta l’informe favorable a aixecar la inmunitat dels MEPs (filtrat a la premsa del règim fa pocs dies), es demostrés q la Comissió d’Afers Jurídics ha estat polititzada per perseguir disidents polítics catalans!

✊✊
*proves de PARCIALITAT

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with nordic.cat //*\\

nordic.cat //*\\ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cat_nordic

23 Feb
⚠️Vinga, que comenci “la festa”!

Se que aquest tema us fa mes por que gràcia però cal mantenir la valentia, la perspectiva i el cap fred: quan abans comencem, abans acabarem.

Ara ja tenim “l’afer intern” al cor d’Europa i molt mes 👇👇👇

Filet (1/7)

vilaweb.cat/noticies/comis…
(2/7) Per explicar-ho d’una manera senzilla us diré que el que tenim, en realitat, es el que la UE ha provat d’evitar aquests últims tres anys:

L’assumpte de fons “el dret a l’autodeterminació de les minories nacionals” a la UE, servit en safata de plata al TJUE en últim terme.
(3/7) I ho dic perque ara el Parl. Europeu té sobre la taula la responsabilitat de decidir sobre la inmunitat dels nostres MEPs.

Ara ja no es tracta només d’una Comissió concreta, sinó q tot el parlament sencer s’hi ha d’implicar i pronunciar. Es una prova de foc per a la UE.
Read 7 tweets
21 Feb
⚠️Amb els fets a CAT ens hem oblidat q aquesta setmana hi ha una cita important a Brussel•les:

El ponent de la Comissió d’Afers Legals (JURI), l’ultraconservador Dzhambazki, presentarà demà l’informe q avala aixecar la inmunitat als MEPs.

Però👇

(1/7)

elnacional.cat/ca/politica/l-…
(2/7) Si ho recordeu, fa uns dies ja us vaig dir q estava convençuda q això passaria i q no ens havíem d’espantar perque forma part de l’estratègia judicial q @boye_g&Co tenen preparada.

Es a dir, l’ultraconservador, presenta demà l’informe q ha fet x justificar el suplicatori.
(3/7) La Comissió (totalment polititzada i amb diverses irregularitats ja demostrades, veure piulades de @SIIC_Els2600 per mes detalls), aprovarà dimarts, amb un alt grau de probabilitat, tirar endavant el suplicatori i presentar-lo al Parlament Europeu per sotmetre’l a votació.
Read 7 tweets
21 Feb
⚠️Es molt senzill, el braç armat del règim defensarà els interessos del règim fins a les últimes conseqüències.

Algú va dir q si encara no n’havien fet una de grossa era pq encara no s’havien sentit amenaçats d debò.

Ara si comencen a sentir, hem de tenir-ho present!👇

(1/5)
(2/5) No podem perdre de vista que com mes derrotats es vegin, mes grosses seran les barbaritats.

A partir d’ara, i sobretot si es forma el govern independentista i CAT recupera la sobirania del Parlament, entrarem en la part mes dura d’aquesta guerra silenciada i encoberta.
(3/5) A CAT estem al costat correcte de la història, recordeu-ho.

Siguem implacables però mantinguem la templança del qui sap que té la raó jurídica i moral.

Repassem la història i veurem tot el que els règims moribunds han estat capaços de fer per intentar perpetuar-se.
Read 5 tweets
20 Feb
⚠️El règim i els seus col•laboradors (conscients o no) ho tenien tot preparat al detall x arraconar @KRLS i @JuntsXCat. Tenien la falsa “2a Transició” pactada i païda.

Però han fracassat pq malgrat totes les guerres brutes possibles, JxC ha sigut la 2a força indy a CAT.

(1/4)
(2/4) Ara estan rabiosos: silenci tens a Madrid, si us hi fixeu. Moltes presions de sota ma, això sí (al seu pur estil ‘mafiós’) per deixar JxC fora del govern.

Serà inútil, no es pot governar CAT sense el 50% dels catalans q volem anar per feina. Sezillament, no es pot.
(3/4) El sol fet de veure tota la guerra mediàtica i institucional que han desplegat per estigmatitzar i demonitzar tot el que tingui a veure amb JxC (partit, votants, programa, etc.), ja es indicatiu de que es saben derrotats.

S’han acabat les excuses, ara toca acabar la feina.
Read 4 tweets
20 Feb
@arsentia1972 @KoldoPereda 1. Coincideixo amb @JordiMasFont en el plantejament general però discrepo en diversos punts: Ñ no entrarà en cap ‘default’ perque està sota el paraigües de la UE i l’Spexit no es beneficiós per ningú. No es viable, si fos possible ja hauria passat. Ñ està amortitzada com a estat.
@arsentia1972 @KoldoPereda @JordiMasFont 2. De fet, Ñ fa molts anys q està en ‘default’ tècnic i el ‘rescat encobert’ comença amb els fons EU i les contrapartides q la UE exigeix a canvi: les reformes de les pensions, mercat laboral, pujada d’impostos, etc.. Grecia 2.0 però de manera “encoberta” pq l’€ no implosioni.
@arsentia1972 @KoldoPereda @JordiMasFont 3. A Europa li importen un rabe els principis fundacionals si el fet de respectar-los no implica un benefici pel club econòmic. Si respectar-los reporta beneficis i minimitza pèrdues, seran respectats. Per això sempre us dic q cal canviar l’equilibri costos/beneficis a la UE.
Read 5 tweets
19 Feb
⚠️Les principals capçaleres del mon ho tenen clar i fan de reflex de l’opinió pública internacional:

L’independentisme es majoritari i el ‘momentum’ de CAT s’assimila al de Scotland.

Ha arribat l’hora del “2on indyref” vinculant, sí. PERÒ 👇👇👇

(1/3)

nytimes.com/2021/02/19/wor…
(2/3) Precisament perque la oportunitat es ARA, no podem perdre el temps negociant amb l’interlocutor EQUIVOCAT, les qüestions equivocades!

L’interlocutor vàlid no es el règim, es la UE. I que aquesta forci Ñ (que en te la capacitat) a acceptar l’estat de dret europeu.
(3/3) ER insistirà a negociar amb Madrid i perdran el temps.

Però el fet q Junts tingui l’encàrreg democràtic de l’altre 50% del país, ens legitima mes q mai a forçar el desenrocament de la situació.

Si ER torna a fracassar (q passarà), Junts haurà d’agafar el relleu 😉
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!