⚠️1. Europa volia creure q el problema era el PP. El govern “progressista” PSOE/UP seria la solució. Sánchez només necessitava fer-ho veure i q des d CAT algú li fes el joc (q l’investíssin, una suposada taula de diàleg, uns PGE, etc). Es a dir, una 2a transició a ulls de la UE.
⚠️2. Tot “lligat i ben lligat” de nou, 45 anys mes tard.
Si els catalans ens ho empassàvem (ambriagats amb “les esquerres i les dretes”), Sánchez rebia els fons del “rescat encobert” i es penjava la medalla. A canvi, els “col•laboradors” de CAT els hi havien promès els indults.
⚠️3. Però resulta q Roma no paga a traïdors i a la UE, en realitat, li es indiferent si ñ es democratitza veritablement o nomès ho fa veure, mentres el club UE segueixi donant rendiments.
Per sort, JxC i l’exili han abortat el pla (tot i q han fet el possible i mes x evitar-ho).
⚠️4. I per això ara son la diana de tots els atacs haguts i per haver, des de CAT i des del règim ‘catòlic-apostòlic’: “trumpistes, de dretes, fanàtics, odiadors de les suposades esquerres, radicals, nazis, el que sigui...”

Però sort en tenim de l’exili, JxC i el CxR.

Seguim✊
*embriagats

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with nordic.cat //*\\

nordic.cat //*\\ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cat_nordic

7 Apr
⚠️Arribarà un moment que les inconsistències i contradiccions del règim faran tombar la balança:

ñ no podrà seguir venent el seu relat al mon quan els tribunals internacionals ratifiquin el q l’ONU i Amnistia Int. ja han denunciat diverses vegades.

(1/5)
(2/5) No podrà seguir argumentant q CAT no es una minoria nacional oprimida quan hagi de reconèixer nacions com Scotland o Kossove.

No podrà seguir patrocinant el deepstate ilimitadament pq els frugals no renunciaran a rendibilitzar l’inversió feta amb el “rescat encobert”.
(3/5) No podrà seguir corrompent i polititzant indefinidament les institucions europees sense q la UE hagi de pagar-ne un cost massa elevat.

I quan tots aquests fets conflueixin en el temps haurà arribat el moment de l’ocàs del règim ñ i la finestra d’oportunitat de CAT.
Read 5 tweets
4 Apr
⚠️”Per ser estat hem de començar a comportar-nos com un estat” Ho recordeu?

@abel_riu i @JofreRocabert parlen de la tasca de @CataloniaGlobal i el q, en altres paraules, també us he dit moltes vegades. Només hi ha un punt on discrepo una mica😉👇

(1/5)

naciodigital.cat/noticia/217843…
(2/5) Es imprescindible q CAT comprengui q les relacions internacionals (i el reconeixement d’un nou estat no deixa de ser-ho), no funcionen només pq siguem “molt bons” i tinguem la raó. Ens hem d’oblidar dels valors “catòlics i apostòlics” del règim i empoderar-nos com a nació.
(3/5) Sempre us he dit q “la UE actuaria el dia q el COST de seguir mirant cap a un altre cantó, sigui mes gran q el de resoldre la situació a CAT”. Doncs be, la indy vindrà dels reconeixements exteriors, sí. Però amb la via de l’exili i prou, no es suficient. Trigaríem dècades!
Read 5 tweets
4 Apr
⚠️ER genera rebuig pq ha decidit assimilar com a pròpi el modus operandi del règim feixista, jugant amb la indefinició i l’ambigüetat:

Vol ser comptada al bàndol independentista (aquesta es l’única diferència amb els Comuns) però sense desafiar l’status quo del règim.

(1/5)
(2/5) I per matenir aquesta ambigüetat, l’única excusa possible es (igual q fan els Comuns) desviar l’atenció cap a unes falses “esquerres i dretes”.

L’estratègia els hi resulta exitosa (de moment) per la pobríssima tradició democràtica i maduresa política de la nostra societat.
(3/5) Hem d’entendre q des d’una perspectiva sociològica, CAT es una nació totalment “nounada”. Es com un ocell q ha viscut tota la seva vida conscient en captivitat.

L’amo li proporciona el menjà, les normes i l’ocell creu q la felicitat es viure tancat a una gàbia.
Read 6 tweets
3 Apr
⚠️1. Vist des d’una perspectiva objectivament democràtica es molt evident i molt trist el xantatge q ER i CUP fan a JxC. El CxR, les “esquerres i les dretes”, etc. son només excuses per no abordar el veritable escull:

Uns volen trencar amb el règim ja i els altres (encara?) no.
⚠️2. Feu el q volgueu, qui i com gestioni “la gestoria” de la Generalitat, fins un cert punt, es absolutament irrellevant.

Però hi ha un punt capital q si l’obviem, Pr. @KRLS, donerem via lliure a la falsa “2a transició”, entesa com l’avortament (indefinit) del mandat de l’1O.
⚠️3. Es tracta del missatge q donarem a la UE (i al mon) en un moment com aquest, en funció de “l’acord” q s’assoleixi. No seria bo desvirtuar el 52% davant l’opinió intl., com tampoc ho seria fer una ofrena innecesària (d nou) al R78 i els seus col•laboradors (conscients o no).
Read 4 tweets
3 Apr
⚠️Ja ho he dit però insistiré tan com calgui:

El CxR no te cap problema, cap. Neix del mandat de l’1O i es fundat per qui decideix (molt encertadament) lluitar la via de l’exili. I sempre, sempre ha estat inclusiu.

Putinejar-lo es un error greu, tal com jo ho veig👇

(1/7)
(2/7) El CxR ha estat una entitat transversal des del primer minut. TOTHOM qui ha volgut formar-me part i dir la seva, hi ha estat convidat.

Transferir la submissió i dependència de la política interna cap al CxR no es el camí pq el corromprà.

Ha de ser a l’inrevés.
(3/7) El CxR, des de la seva naturalesa originalment transversal i no supeditada a cap dels vicis ni antigues forces de poder democràticament desequilibrades, es el q ha d’impregnar la política interna quan aquesta assoleixi la maduresa necessària x mantenir l’embat amb el règim.
Read 7 tweets
2 Apr
⚠️En menys de 15 dies, ñ (a partir d’ara en minúscules) ha ‘rebut de valent’ en diverses ocasions i no som conscients de fins a quin punt això ajuda als futurs interessos i reconeixements internacionals de la República de #Catalunya

Repassem-ho 👇👇👇

(1/10)
(2/10) 22.03.21: El Consell d’Europa renya Ñ per la violació de la llibertat d’expressió.

Admetre que a ñ no es respecta la llibertat d’expressió es admetre, implícitament, que ñ te un problema amb l’estat de dret. Mes proves al calaix dels horrors ñ.

google.no/amp/s/www.vila…
(3/10) 25.03.21: El Parlament Europeu torna a instar ñ a reconèixer Kossove. ñ s’hi nega i fa un ridícul espantós al món per no admentre el que tothom veu a kms:

Haurà d’acabar acceptant la realitat, Kossove es un estat independent i CAT també ho serà.

vilaweb.cat/noticies/el-pa…
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!