Malam ni story i dengan adik angkat i lah eh? Abt sex story experience tu next time lahh tau. Penatlah i kalau nak story dua dua. Hahahhahah 😂
Last i jumpa adik i tu bulan April. So tadi, I memang ada text die, i cakap rindu nak tengok die depan mata. Then die call i, die cakap die balik pukul 9. So i terus decide nak amek dekat train and hantar die balik rumah.
And i sebenarnya memang dah fikir nak kissing or hug die. Honestly, i rindu nak kena sentuh since last week i dah fuck with someone. Sebab tu jugaklah i keluar amek die nak hantar balik rumah. Hahahahha. Tapi die cakap okay, so i pun happy lah 😆🤣🤣🤣
Dah sampai area rumah die, die pun tanya i, "akak nak pergi mana mana ke lepas ni?". I said no. Then die ajak naik bilik die since roomate die kerja and maybe balik at 11pm macam tu. I pun okay je lah. Die yang ajak. I tak tease apa pun lagi. Hahahahaha
Oh yaaa, i tadi jumpa die pakai singlet stripe merah, bra merah with black cardigen and jeans. A bit sexy lah, but apa salahnya belanja die kan. Balik kerja penat penat. Plus die pun memang suka tengom boobs i. So apa salahnya i belanja sikit malam ni. Hahahahahha
Die duduk bilik master bedroom dengan member die tu. Housemate die yang lain memang duduk dalam bilik. Plus i rasa dorang memang jenis bawak balik perempuan kot, sebab adik i ni macam tak cuak pun. Rileks je bawak masuk i dalam rumah tu. And i terus masuk dalam bilik die..
Masuk je bilik, adik i dah bukak baju kerja nak mandi dulu. And masa die nak mandi, awek die call. Die bukak loudspeaker and suruh i diam. Awek die tanya dah balik ke, and he said, "b dah balik, penat ni hari ni banyak kerja. Baru siap mandi ni nak tidur". And die mute call tu 😆
I gelak je lahh, then die cakap, "nak hidup kak" then gelak gelak. Die masuk mandi while me bukak cardigan and meniarap atas katil while main phone. Awek die memang jenis call tiap malam, on call before tidur. But adik i ni boleh tahan eh perangai, die mute kan je. Hahahahah
Die dah siap mandi, die tanya i, "wangi tak?" i gelak gelak je lah layan die. And i tanya cemana kerja apa semua. Die pun duduk sebelah i and story. First time i nampak peha die, mulus dan putih yee. Geramnya i hahahahha. Then i letak tangan atas peha die and borak macam biasa...
I perasan yang die memang dah lama perati boobs i, since dalam kereta lagi. And die memang keep tengok jee boobs i masa duduk sebelah i tu. And he start ask me, "akak rindu adik?", i gelak gelak and say yes. Die start kiss my lips.......
I biarkan je lah, em. Nampak macam dah lama tak dapat. I tak pernah tahu die pro tau, sebab we tak perlu into deep talk sex ni. He kissing me while tangan ramas boobs i eh. Die cari nipples i and play with it. Damn, i terus turn on 😩💦
Die start turun pergi boobs i. He sucking my boobies like a baby 😩 While pandang muka i. I biarkan je. He start do lots of lovebite on my boobies. Both side. Merengek i ehh kena suck, lick, and hickeys on my boobies. Betul puas hati muka die dapat boobs i. Hahahahhaah
I pun tolak kepala die and lick his lips. Die tengok je i buat i. Dick die mengeras teruk dalam towel. I kiss his neck slowly, i dengar soft moan die. Damn, i suka! Lick his nipples and do some hickies on his body and i makin turun ke bawah......
He duduk atas katil and i duduk dekat bawah. I kiss hiss dick from outside and he look at me and said, "akak nak buat apa?". I just smile and usap peha die while keep kissing his dick from outside. I keep hear his moan! 😩😩😩
I bukak towel die, and start lick his dickhead. Dickhead die dah basah eh, hahahahah. Play it with my tounge and i terus blowjob him. "Akakkkkk" and terangkat ass die masa i bj die. He keep moan my nama, fucking good! I do moreeee and muka die nampak sedap gila 😩💦
Dick die jenis tebal and i gues 6inch kot, okaylah. Kena dengan selera i. Hahahahha. Then die tolak kepala i, deepthroat his dick. Makin kuat moan die while he play and picit nipples i. I dah wet teruk yeee. Hahahahhaha
He pegang kepala i, and suruh i baring. Die dah letak bantal elok dekat situ. I baring, i ingat die nak fuck sebab i dah wet. But no, he's licking my fucking wet pussy ye. Die play pussy i dengan jari, die tengok pussy hole i and he start to lick...
Die lick while pejam mata while play with clit too. I dah macam apa merengek kesedapan. Damn! I tak sempat nak tease die, die dah kaw kaw tease i dulu. Naughty adik akak ni. Hahahahah. Last i kena lick last 2 years, and tadi die lick sedap gila. I'm in heaven! 😩💦
Die dah ready nak fuck i, die keep rubbing his dick and tengok pussy i. Kejap kejap die tampar pussy i dengan dick die. He keep gesel his dick and i pun moan dah macam apa. He said, "akak, allow me......" and die terus fuck i..... 💦💦💦
First round die cum in 5 minutes, second round die henjut until 20minutes macam tu. He fuck while sucks my boobs. Boobs i penuh dengan lovebite, nanti i tunjuk. Hahahahahha.
Hanyut betul i tadi, sedap gila die fuck. Dengan moan lagi. I turn on teruk bila orang moan while call my name. Tiap kali die cum, die tarik and kiss me. And sambung fuck balik until he cum. He cum atas pussy i banyak gilaaa. Banyak das. Leganya muka die masa tu. Hahahaha
Dua dua baring kepenatan, hahahah. Then dah 10 lebih macam tu, i pergi lah toilet nak wash. Then die masuk, and he said, "adik nak lagi" and die doggy i from back, mengadap cermin toilet. Sexy gila i tengok die ni. He tarik rambut i and fuck me harder.
This time die nak cum, die moan nama i banyak kalii. Die suruh i duduk, nak cum dalam mulut i. Penuh mulut i dengan cum die. Nasib die tak smoking, i telan lah. Then die sengih tengok i and cakap, "akak nak lagi tak?" hahahahha naughtyyy! 😈💦
I wash his dick, still keras but risau member die balik. Hahahahha. Ikutkan hati nak lagi. And he wash my pussy too. Siap lap kan sekali. Penyayang yeee adik i ni, tak sia sia i sayangkan die dari kecik. Hahahahahah.
Masa die hantar i pergi kereta, he said "nanti akak datang lagi eh?" while kiss my cheek. Hahahaha. Surely akak datang lagi dik, you sabar je. Hahahahahhahaha. Senyum puas yee die malam ni, nampak nauu macam dah lama pendam nak makan i 😈💦
Oh, awek die dalam phone tu macam kesian. Die keep panggil b b, tapi boyfriend die tengah hentak and moan nama i. Ciannn awek die. Tapi tu lah, adik i tak selera dengan die. Em so i pun tak boleh nak buat apa lah kan? Bukan salah i 😌
Kepuasan teruk yeee i malam ni, hahahahhaha. Ingat nak bj je dalam kereta, dapat fuck ni kira rezeki lah. Plus i tak tease die teruk pun, die pulak ajak i naik bilik. Tak kan i nak tolak kan? Hahahahahaha
Lenguh pussy i malam ni kena fuck, tapi tak apalah. Sayang adik kan, akak relakan. Hahahahahha. Romantic adik i ni, plus tak gelojoh, tak cum dalam, siap mintak izin nak fuck hahahahaha. So malam ni i boleh tidur lena lah yee 😌💦
This is my first time i having sex with him. Before ni just kissing and hug masa hantar die pergi kerja or hantar die balik rumah. I never do more, sebab tak nak nampak gelojoh. But rezeki lah malam ni. Sedap pulak tu, hahahahahah
Oh, i ada tanya tadi. Bila last fap, die cakap die busy kerja so last fap masa awal bulan puasa then tak fap dah. Hm, no wonder lah puas semacam lepas cum tadi. Da lah banyak, and pekat. Goodboy adik i ni. Nanti akak datang lagi yeee 💦💦
You guys boleh tengok fleet i kalau nak tengok cemana teruk die kerjakan boobs i. Penuh lovebite. Hahahahahha. Ciann boobs i kena dera dengan adik i tadi :((
Oh damn, suddenly i bangun pagi tadi i teringat time adik i nak fuck i. He moan my name and say, "Akakkk.... Ketattttt.... ahhhh" with his heavy breath and terus fuck i sampai dalam. He fuck me slowly but deeper. Aaaa dik, akak rindu 😩💦

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Bunga 🌼

Bunga 🌼 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @bungaadaisyy

21 Jul
I baru lepas on call dengan kawan i lepas mandi tadi. She is so sad sebab lelaki tu give her hope, jumpa parents apa semua, and tiap kali jumpa he will ask for hug and kiss. Rupanya die nak try member i ni je sebab die tahu member i still virgin. Wtf?
Member i menangis teresak esak masa story dengan i. That guy cakap macam tu dekat die after 3 months and member i still tak layan apa yang die nak. Member i ingat die main main, rupanya die memang nak virgin member i. Bullshit betul yee jantan macam ni 😒
Janji bulan bintang, janji nak kawen, janji nak jadi lelaki bertanggungjawab rupanya virgin hunter. Member i dah happy dah sebab fikir lelaki tu ajak kawen, plus dah jumpa parents. Apa lah bodoh sangat nak rosakkan anak orang? Fikir sedap kote je, hati orang tu kau buat main 😒
Read 11 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(