Hörrni. Taskig timing att hamna mitt i stormen när man försöker vara ledig men sånt råder man inte över. Ni har grävt djupt i arkiven för att sänka mig och hittat ett par gamla, vissa riktigt gamla, väldigt olämpligt formulerade tweets från min sida som jag såklart skäms för.
Dessa var från tiden då jag var anonym och ibland uppenbarligen sänkte mig till samma låga nivå som många andra anonyma här. Men det är inte ok och jag dricker så sällan att jag inte ens kan skylla på det, utan en avbön är på sin plats för det dåliga språkbruket ber jag om ursäkt
Jag hittar inte ens tweetsen när jag söker så jag kan inte radera eller så är dom borttagna sedan länge och dumparna sparade, jag vet inte men jag har säkert skrivit så. Och självklart är jag professionell nog i mitt jobb att inte låta personliga politiska åsikter påverka det.
Jag brinner uppriktigt för att bygga broar och minska polariseringen och uppenbarligen har jag tidigare stundtals varit en del av problemet och förstår faktiskt en del av er vrede mot mig just nu. Men den Nadim ni hör i mitt sommarprat är den riktiga. Det vet alla som känner mig.
Jag tänker inte visa alla horribla och fullkomligt oproportionerliga sakerna jag fått skickat till mig senaste dygnen och jag kommer bli tvungen att koppla in vårt polisens verksamhetsskydd för första gången vilket påverkar min familj.
Den gränslösa rasismen och beteendet som flödar öppet i alla trådar mot mig nu och mot andra tidigare och framöver inför allas beskådan är i mina ögon betydligt värre än mina verbala snedsteg.
Men nån gång får man stå till svars för några kassa meningar i ca 33k tweets och den tiden är nu. Jag är absolut inte för stolt för att be om ursäkt för dåligt beteende och tror inte på att gasa mig igenom krisen.
Det är mänskligt att fela och fint att ursäkta sig, utvecklas och bli bättre vilket jag såklart blivit sen allt det där gamla som tydligen aldrig preskriberas, och jag kommer såklart inte uttrycka mig så igen.

Frid (och glöm inte att lyssna på sommarpratet )

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Nadim Ghazale

Nadim Ghazale Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(