⚠️Finalment, tal com us vaig dir, ha arribat el 2on informe sobre l’estat de dret als estats membres i, com l’any passat, Ñaza torna a suspendre x 2on any consecutiu 👇

Però “ni mu de la repressió a CAT” aquest any tampoc, em direu, oi?

Vejem-ho (1/5)

elconfidencial.com/espana/2021-07…
(2/5) Que les fulles no ens privin de veure el bosc:

Aquí, el més important, és que l’informe torna a evidenciar la manca d’independència del poder judicial i la incapacitat del règim per posar-hi remei. Això queda provat per escrit, per més endavant. Quan sigui necessari.
(3/5) Quan li convingui a la Comissió en l’assumpte dels fons EU. Per ara, però, és guarden la carta (ténen al ‘guapito de cara’ agafat per allà on els convé) però, com q ha obeït retirant el projecte de reforma del CGPJ q no agradava a Reynders, ara li donen una mica de peixet.
(4/5) Li fan la concessió de no mencionar el tema de CAT a l’informe, i així li donen un copet a l’estpatlla pels indults i tot el q ha hagut de tragar en privat (total, q es confiï i segeixi obeïnt, i quan convingui ja treurem el bastó).

De fet, el Cosell d’Europa ja ho ha fet.
(5/5) La coartada de la Comissió (molt en linia amb el modus operdi europeu) és q el TJUE encara no s’ha pronunciat, i per tant (encara) “no hi ha un problema d’estat de dret vinculat a l’assumpte català”.

El q no diu la “fuente europea” es q això aviat canviarà.

Seguim! 😉✊

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with cat_nordic //*\\

cat_nordic //*\\ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cat_nordic

19 Jul
⚠️Ja sabeu que no sóc jurista sinó economista. Però tot i la meva ignorància en temes de lleis, avui, m’atreveixo a donar-vos la meva opinió sobre el q crec q passarà els pròxims 18-24 mesos, iniciant-se just després de les vacances.

Penso q la cosa anirà així 👇👇👇

(1/10)
(2/10) Al setembre començarà una altra vegada aquesta presa de pèl de la “taula de sords i cecs” q tothom sap (inclosa ER) q no porta enlloc.

El govern “més d’esquerres de la història” entomarà els ajustos del rescat encobert i continuarà amb aquesta farsa de la “2a Transició”.
(3/10) Fins quan?

Doncs fins q es desencadeni la tempesta perfecta i el règim quedi “liquidat” amb les sentències d’Europa.

Quan això passi (i torni el Pr. @KRLS) és quan començaran les negociacions DE DEBÒ, amb mediació internacional, i s’acabarà el “diàleg de sords i cecs”.
Read 11 tweets
18 Jul
⚠️Mireu, no tinc cap obligació de donar explicacions a ningú, i menys aquí a TW, i no ho tornaré a fer. Aquesta és la 2a i última vegada q parlo d’aquest tema:

Veig q hi ha certa estupefacció per la quantitat de ‘blocks’ dels últims dies.

Les raons👇👇👇

(1/7)
(2/7) De fet, l’estupefacció q sentiu vosaltres ara és exactament la mateixa q he sentit jo al trobar-me TW’s i RT’s (sense cap motiu conegut, ni raó), obra d’algú q jo considerava proper.

I no és la 1a vegada. Tot i q, aquest cop, ha trapassat totes les línes i me n’he atipat.
(3/7) Com ja sabeu, aquest és un compte privat. Jo no sóc un personatge públic, ni em dedico a la política. Per tant, no tinc pq aguantar cap atac personal i no ho penso fer.

Així q he blocat a tots/es el q heu contribuit a l’assatjament virtual sistemàtic d’aquesta persona, sí.
Read 9 tweets
17 Jul
⚠️Fa uns dies us vaig escriure un ‘filet’ sobre mecanismes de sanció de la U€ als règims del club q amenacen l’estabilitat de la #NextGenerationEU

Ara faríem be de preguntar-nos per què el principal mitjà de propaganda del PSOE se’n fa ressò👇

(1/5)

elpais.com/internacional/…
(2/5) Evidentment, ‘El País’ només fa referència explícitament a Polònia i Hongria, però també deixa clar q:

“La Comisión Europea ha advertido esta semana que utilizará todos los recursos a su alcance para restablecer el orden comunitario allá donde sea violado.”
(3/5) El Gobierno del ‘guapito de cara’ (a través del seu panflet per excel•lència) s’està justificant davant dels seus votants (i els de l’extrema dreta, q li ténen ganes pels indults de “quita y pon” i la falsa “2a Transició pactada amb ER + col•laboradors habituals).
Read 6 tweets
17 Jul
⚠️Quan el suplicatori quedi anul•lat pel TGUE, quedarà demostrat q hi ha règims corruptes dins de la UE, que no solsament espíen i persegueixen disidents polítics, sinó q són un perill greu per la continuïtat de la #NextGenerationEU 👇👇👇

(1/3)

larepublica.cat/noticies/puigd…
(2/3) Quan el TGUE confirmi que el TS no era competent per demanar el suplicatori, quedarà en evidència que el règim ha exportat la seva corrupció judicial fins al punt de manipular institucions europees com el Parlament Europeu, la JURI (comissió d’assuptes jurídics) i altres.
(3/3) I això tindrà unes conseqüències devastadores per una UE q necessita obtenir finançament als mercats internacionals.

Qui podria confiar en la solvència d’una UE q no es capaç de garantir el funcionament independent del seu Parlament i la seva comissió d’afers jurídics?😉
Read 4 tweets
15 Jul
⚠️Recordeu q en diverses ocasions us he parlat del “Nüremberg al R78”?

Recodeu q amb aquesta metàfora em referia al suplicatori?

Doncs @Boye ho ha tornat a assegurar, avui:

“El Pr. @KRLS tornarà a CAT quan el TGUE resolgui el suplicatori.”

(1/7)

vilaweb.cat/noticies/video…
(2/7) I no tinc cap dubte que així serà pq el règim, literalment, no pot sortir de la UE sense pagar el que deu (i encara menys el q deurà), ara q ja s’ha fet efectiu el “rescat encobert” amb l’aprovació de la primera partida de 9.000 milions d’€ dels fons ‘NextGenerationEU’.
(3/7) La diferència entre aquest rescat i el dels bancs de l’IBEX35, al 2012, és abismal.

En aquell moment, el fons van sortir del BCE i a canvi d’aquell primer rescat, el règim va augmentar l’IVA, va reduir les prestacions d’atur i va anul•lar la paga de Nadal de funcionaris.
Read 7 tweets
13 Jul
⚠️És molt curiós q el “Pla Ñ” al q la UE ha donat “llum verda” avui, ningú (a Ñ, i molt menys a CAT) sap exactament quins ajustos i condicions conté.

L’únic que ha transcendit, de moment, és la reforma de les pensions i del mercat laboral 👇👇👇

(1/4)

elconfidencial.com/economia/2021-…
(2/4) Per rebre aquesta primera partida de 9.000 MM d’€, el ‘Gobierno del Régimen’ ha hagut de posar en marxa la reforma del sistema de pensions.

Que poc se’n parla als mitjans de propoganda del règim i a la TV3 d’ER de tot això, oi?

Doncs ja tenim aquí el rescat “encobert”.
(3/3) I heu de saber que dintre de 6 mesos (cap a finals d’any), Moncloa haurà de passar una auditoria dels objectius “acomplerts” marcats per Brussel•les (per què ningú pregunta quins són?🤷‍♀️)

Sinó, la Comissió Europea tancarà l’aixeta.

A partir d’ara, Ñ està intervinguda.
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(