I baru lepas on call dengan kawan i lepas mandi tadi. She is so sad sebab lelaki tu give her hope, jumpa parents apa semua, and tiap kali jumpa he will ask for hug and kiss. Rupanya die nak try member i ni je sebab die tahu member i still virgin. Wtf?
Member i menangis teresak esak masa story dengan i. That guy cakap macam tu dekat die after 3 months and member i still tak layan apa yang die nak. Member i ingat die main main, rupanya die memang nak virgin member i. Bullshit betul yee jantan macam ni 😒
Janji bulan bintang, janji nak kawen, janji nak jadi lelaki bertanggungjawab rupanya virgin hunter. Member i dah happy dah sebab fikir lelaki tu ajak kawen, plus dah jumpa parents. Apa lah bodoh sangat nak rosakkan anak orang? Fikir sedap kote je, hati orang tu kau buat main 😒
If you terdesak pussy virgin, you betulkan lah niat. Kawen, then having your first night sama sama. Bukan macam ni cara die. Dah bagi hope satu, lepas tu boleh eh mengaku memang nak virgin je sebab tu you rapat dengan kawan i. Jantan macam you ni lah semua nama jantan busuk.
I yang dah tak virgin ni pun rasa her pain. Jantan macam ni memang tak deserve yee untuk hidup. I swear. Jenis bagi hope then blah macam tak ada rasa bersalah langsung. Hati jenis konkrit yee dorang ni. Moga one day pupuslah makhluk bodoh macam ni dekat dunia.
I pun dalam last month kena ghost dengan jantan yang bagi i hope. I dont blame him 100%, ada salah i jugak certain part. But still you salah after bagi hope, you dapat body i then you ghosted. If you nak fuck i je dari awal, be honest. Tak ada lah i nak letak hope dekat you.
For me jahat gila yee bila you bagi hope sebab nak body je. You know what, a girl with give you everything, she will sacrifice herself untuk orang yang die sayang. And you take advantage. Did you know how hurt are we disebabkan jantan macam you?
Eloklah manusia manusia sejenis you ni pupus. Hidup pun asyik nak mainkan hati orang, tak hargai permata depan mata. Hari ni you main hati orang yang you bagi hope, esok lusa you menangis sebab orang tak hargai cinta you. One fine day, you akan rasa...
In fact is eventho now die dah ghost dari i, i still ingat every moment we atas katil start from his touch sebab i dah sayangkan die. Bodohnya i sebab i percaya yang die sayang i, rupanya nak body je. Hahahaha. Stupid me 🥲
But its hurt me, and i kenal jantan tu dekat sini. Idk either he still follow i dekat sini or not. He is so kind ye, his word, his attention to me, i fall. Fikir dah sayang, and i korbankan 2 tahun virgin i for him. Nampak tak how stupid am i bila dah sayangkan someone?
Lelaki lelaki dekat sini, please lah. If you nak body je, jangan bagi hope dekat that girl. You know mana nak cari perempuan yang unvirgjn ni. You main dengan hati orang ni jahat sangat tau. Jangan sampai one day you terduduk sebab orang yang you sayang just game you...

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Bunga 🌼

Bunga 🌼 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @bungaadaisyy

19 Jun
Malam ni story i dengan adik angkat i lah eh? Abt sex story experience tu next time lahh tau. Penatlah i kalau nak story dua dua. Hahahhahah 😂
Last i jumpa adik i tu bulan April. So tadi, I memang ada text die, i cakap rindu nak tengok die depan mata. Then die call i, die cakap die balik pukul 9. So i terus decide nak amek dekat train and hantar die balik rumah.
And i sebenarnya memang dah fikir nak kissing or hug die. Honestly, i rindu nak kena sentuh since last week i dah fuck with someone. Sebab tu jugaklah i keluar amek die nak hantar balik rumah. Hahahahha. Tapi die cakap okay, so i pun happy lah 😆🤣🤣🤣
Read 32 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(