Nanas Profile picture
13 Sep, 3 tweets, 1 min read
Kadang, mereka ga bener2 mau hijack. Cuma mau korek2 info internal perusahaan kamu krn mereka kompetitor. No matter seberapa menggiurkannya tawarannya, be mindful sama informasi internal yang kamu share ke kompetitor perusahaanmu sekarang. Kamu, masih, karyawan, mereka.
Sekesel apapun sama perusahaan yg sekarang, meskipun offering letter udah official keluar, do not ever share informasi rahasia perusahaan. Hargai tempatmu cari makan sekarang. Dan itu bakal ngaruh ke proses pencarian kerja kedepan 😙
Biasa si beberapa perusahaan, ada non competitive clause. Alias ga boleh pindah ke kompetitor dalam jangka waktu tertentu. Tapi, kayaknya udah ga boleh deh ini setau gw. Tapi tetep aja jangan main share ya 😂

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Nanas

Nanas Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(