1) Dictator Hugo krijgt het via de wet niet voor elkaar om dansfeesten te verbieden, dus doet hij het sneaky via de organisatoren van dansfeesten. En nu ontkent hij dat hij dat gezegd heeft. Hugo zal veel meer van dit soort maatregelen op deze manier telegraaf.nl/nieuws/8761582…
2) doordrukken. Denk aan leaseplan en Shell! Of de reclame van Heineken, u weet wel.. Dansen met Jansen
The Night belongs to the vaccinated!
3) Dat de Iraanse moslimrevolutie door de CIA werd gefaciliteerd en de fundamentalistische regels niet via de wet maar via de werkgevers werden geïmplementeerd zoals deze gevluchte dame uit Iran bij @blckbxnews vertelt. Geen Alarmbellen?
4) Dat de Duitsers ook via de werkgevers de Joden beperkten, ze mochten daar niet meer in dienst enzovoort en ze betichtten van het overdragen van Tyfus. Geen alarmbellen?
tracesofwar.nl/articles/1938/…
5) Dat er overlevers van de holocaust enorm waarschuwen voor deze ontwikkelingen de laatste anderhalf jaar, Geen alarmbellen?
6) Dat een van de founders van het CDC en belangrijkste epedemiologen van de wereld zegt dat wat er nu gebeurt gigantische schade oplevert voor zowel het imago van vaccins als ook verborgen gezondheidsschade door de maatregelen. Geen alarmbellen?
7) Dat er niet vergeleken mag worden door @GideonvMeijeren met WO2 en nu, want te kwetsend en daardoor de kans op herhaling alleen maar gigantisch groter wordt. Geen Alarmbellen?
8) Dat er op universiteiten allerlei onderzoeken gedaan worden hoe ze vaccinpropaganda het beste binnen krijgen bij kritische mensen. Geen alarmbellen?
9) Dat mensen die zichzelf niet willen laten prikken met een sapje waar amper wat over bekend is en nog geen goedkeuring voor is, worden beperkt in hun vrijheid of via een test en CoronaPas/App die hun overal tracked ergens binnen mogen. Geen Alarmbellen
10) Dat er op grote schaal extreem politiegeweld is gebruikt tegen vreedzame kritische demonstranten en dat door iedereen van de media werd weggekeken. Geen alarmbellen
forum.factcheckerz.com/Thread-Politie…
11) Dat Fauci en zijn grote vriendin Koopmans allebei vuistdiep in het WUHAN lab zitten en Marion al 18 jaar door de CCP betaald wordt. Geen alarmbellen
12) Dat er grote hoeveelheden data van de Wuhan Lab servers zijn gewist direct na de uitbraak... Geen Alarmbellen. btw topdocu, kijken!
13) Dat er serieus wordt geluisterd naar Mark van Ranst, een goorlap, ophitser en polarisator eersteklas. Geen Alarmbellen.
humo.be/meningen/marc-…
14) Nog 1 over Marion Koopmans dan... de corrupte feeks en haar Bilmaat Fauci... die in USA continu wordt onderzocht. Geen Alarmbellen
15) Dat Klaus Schwab uit een fervent Nazifamilie komt... en nu zijn vaders natte droom vervult... via advies en manipulatie van alle regeringsleiders en rijken der aarde.
Geen Alarmbellen
16) Alles wordt centraal geregisseerd. Zie de wereldleiders, drammen dezelfde teksten op.. Pandemic of the nonvaccinated. Geen alarmbellen.
17) QuarantaineKampen in Australie met marcherende legerlaarzen in de straten. Maar geen alarmbellen hoor!
18) Ik vraag mij ten zeerste af, wanneer er wel Alarmbellen zullen afgaan. Mij is in ieder geval zeer goed duidelijk geworden hoe WO2 heeft kunnen opbouwen en dat mensen erna zeiden: Ich habe es nicht gewusst! Maar ze stonden erbij en keken er laf naar.
19) Oh en godallemachtig, wat ziet die cokejunk van een Hugo de Jonge er gezond uit de laatste tijd
Oh en dan nog deze.... Maar geen alarmbellen.
Bukken en kuchen mensen!

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with deRedacteur ter Zee ⛵🇵🇱 🇳🇱

deRedacteur ter Zee ⛵🇵🇱 🇳🇱 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @DeRedacteur1984

14 Sep
Draadjesdraadje over het World Economic Forum @wef en Klaus Schwab @ProfKlausSchwab.
Post erbij wat je hebt.
Mijn topic over het WEF waar je het boek 'Covid19 The Great Reset' kunt downloaden en een samenvatting van het boek kunt lezen. Om te downloaden is het wel nodig gratis te registreren op mijn forum.
forum.factcheckerz.com/Thread-COVID19…
Lezingdraadje van Yuval Noah Harari, schrijver v oa Homo Deus, op het WEF in Davos. Over human and animal engineering door de elites. TransHumanity, mensmachine integratie, enz. Het komt er allemaal aan en ze vinden het geweldig om Goden te zijn.
Read 6 tweets
14 Sep
Draadjesdraadje over de boeren en het wegpesten van hen via Stikstofcrisis en Klimaatcrisis.
Plaats hier alles wat je erover hebt
Read 4 tweets
18 Mar
Draadje:
Goed, de verkiezingen zijn geweest, of het eerlijk is gegaan of niet maakt niet meer uit. Het is mij duidelijk dat de agenda van het WEF hoe dan ook wordt uitgerold. Ipsos is een WEF bureautje, zij bepalen wie er wint.
Dat Ome Billy Gates achter Ipsos zit, maakt ook niet uit..
Onze toekomst is D66, met een WEF Heks die deze agenda door gaat pushen.
Read 22 tweets
20 Nov 20
Dussss @RIVM_vDissel heeft 6 miljoen in de farmaceutische industrie geinvesteerd in januari... zoiets heet ook wel "met voorbedachte rade".. en dat is strafbaar onder de NL wet. Zeker als beleidsmaker COVID19!
Hoe smerig zit dit in elkaar!
+/- 35.00 min
open.spotify.com/episode/3TjogN…
Ennn Ab Osterhaus heeft 5.666 miljoen op zijn bedrijfsbalans gekregen op een onverklaarbare wijze in 2017. Van 1 op andere dag heeft hij van 160k ineens 5.666 miljoen geplaatst! WHOOOPSSSS. Het wordt niet in de jaarrekening gezet... zeer bijzonder!!
Lekkere typjes
Ervan uitgaande dat deze heren de adviesorganen zijn in NL op gebied van virussen en bestrijding ervan... is dit een zeer duister zaakje! En dit is nog maar wat er zichtbaar is geworden... wat zit hier nog meer onder?
Read 4 tweets
20 Nov 20
#dominion... ze hebben hun kantoren gesloten en verlaten USA.. hun medewerkers hebben hun profielen van Linkedin verwijderd en overal worden sporen gewist... Maar de overwinning van Biden is onbetwistbaar, toch?
Ik weet overigens wel waar die dominion medewerkers heen zijn gevlucht en dus te vinden... -> Joe Biden's Basement!
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(