Bildiğiniz gibi bilinmesinin illegal hissetirdiği web sitelerini toplama konusunda takıntım var.
Son zamanlardaki TOP 10'um: 👇🏻
1. Annas Archive
Kitaplar için para ödemeyi bırakın, sitede istediğiniz kitaba erişebilirsiniz.
sadece arama kutusuna yazın.
İki seçenek göreceksiniz: Ücretli, hızlı seçenek. Ücretsiz seçenek, yavaş indirme ama yine de yeterince hızlı.
2. Ücretsiz bir kaykay oyunu. Her hafta sıralamaya girenlere dolar olarak ödeme yapıyor. Eğlenirken para kazanıyorsunuz. Çocuklarınız Subway Surf yerine bunu oynasın en azından para kazanma şansı da var.
İşte daha önce neden bilmediğinizi sorgulayacağınız 10 Chrome uzantısı (tümü ücretsiz):
1) YouTube ve Netflix’i direkt İngilizce öğrenme platformuna çeviren bu Chrome eklentisi ile tüm videolara istediğiniz dilde ve sayıda alt yazı ekleyebilir ve kelimelerin telaffuzlarını dinleyebilirsiniz.
Dil öğrenimi için Chat GPT kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Gelin anlatıyorum. ++
Dil öğrenme deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmak isteyen kişilere başlamak için en iyi 6 ChatGPT komutu:
1. **“Show me a list of words I should learn.”** **"Bana öğrenmem gereken kelimelerin bir listesini göster."** Bu komut, ChatGPT'nin hedef dilinize göre uyarlanmış kişiselleştirilmiş bir kelime ve kelime listesi sağlamasına olanak tanır.