✒️Entrevistem a Víctor Pérez, estudiant de 4t d'Enginyeria Informàtica a l'Escola, que recentment va guanyar el concurs internacional de @Huawei per a joves desenvolupadors d'aplicacions Android amb la seva app Clover!
1⃣Explica'ns breument qui ets.

🎙️Vaig néixer a Barcelona el 1998 i actualment estic estudiant el meu últim any d’Enginyeria Informàtica a la UAB. Sempre he estat interessat per la tecnologia i des de fa un any i mig desenvolupo apps per a Android en el meu temps lliure.
2⃣Com va començar la teva fascinació per la tecnologia?

🎙️Sempre he estat bo amb les lletres, i des de sempre m'ha interessat la geografia, la història i els idiomes. Encara així, des de petit vaig trencar la tradició familiar i vaig interessar-me pel món de la tecnologia.
3⃣El 2020 vas decidir presentar-te a un concurs de Huawei.

🎙️Al novembre, a LinkedIn Huawei buscava estudiants d’enginyeria de tota Espanya formar-los i competir entre ells per a veure qui feia la millor aplicació.
4⃣Vas desenvolupar Clover pel concurs.

🎙️El 2017, encara sense experiència en el desenvolupament d'aplicacions, vaig visitar la meva besàvia a la residència i vaig veure com les infermeres repartien les medicacions als pacients.

(continua)👇
Vaig pensar que hi podria haver una manera de fer que les persones grans guanyessin una mica d'independència. Clover va ser la meva resposta i va funcionar: vaig guanyar aquell concurs nacional i vaig aconseguir cridar l’atenció de l’empresa.
5⃣Aquest any has tornat al concurs, aquesta vegada internacional.

🎙️Sí, vaig tornar a presentar-me amb Clover, desenvolupant millores: ara és capaç d'escanejar capses de medicaments, integra un cercador de farmàcies properes obertes amb indicacions...

(continua)👇
Entre els centenars de propostes predominaven les creades per startups amb diverses rondes de finançament completes, estudis de desenvolupament professionals, universitats o grans empreses ja formades com ara Civitatis o el Grupo COPE… però vaig tornar a aconseguir el premi gros
6⃣Quina mena de noves oportunitats t’ha brindat?

🎙️Entrevistes a mitjans com el diari Expansión; vaig ser un dels 50 seleccionats per participar en el programa Seeds for the Future de Huawei... i en unes setmanes, potser xerraré a una convenció per a desenvolupadors a Madrid.
7⃣Unes últimes declaracions?

🎙️Fa uns anys em van dir que les coses divertides es fan a casa; a la universitat vas a estudiar. Investigueu tot el que pugueu, no teniu por a no saber: és part del procés d’aprendre qualsevol cosa. Heu de saber filtrar tota la informació de la uni!
🔚I aquest és el fi de l'entrevista.
Si voleu podeu trobar a en Víctor en els seus comptes d'Instagram per a conèixer-lo millor!💃

instagram.com/getclover.app/
instagram.com/vi_per._/

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Escola d'Enginyeria UAB

Escola d'Enginyeria UAB Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(