📢Şu dünyada yapacağınız en güzel şey, bebektir.Bir şekilde bebek yapın. Nasıl yaptığınız fark etmez.Evli veya değil, doğsun ve sevgiyle büyütün. Fakirliğin anne ve babalığa engel olmasına izin vermeyin. Engeli, geleneği kuralı kenara atın, genç yaşta çocuk yapın. Çocuk hayattır!
Adam gelmiş 35'e diyor ki sevdiğim kız var ama nişan, söz, düğün, takı ve mobilya, beyaz eşya için para lazım. O bunu düşünürken Halep'ten gelen Velid, Musab ve Abdallah aynı evde yaşayıp üçer çoluk çocuk sahibi oluyor. Ey Türko gençliği! Birinci vazifen eşleşmek ve çoğalmaktır!
Sırf aptal bir törenle milleti doyurmak, yedirmek ve sahtesini taksa aynı havayı verecek takılar için 6-7 sene para biriktiriyor gençler. En verimli, en doğurgan ve en iyi zamanlarını bu süreçte geçiriyor. Sonrasında ise doğan 1 bebek... 2. si ise lüks. Bu gidişle Türk eriyor
🔻
Bu dediğim sen ben gibi şehirliler için geçerli.Kürttü❤️ Araptı💚 onlarda abiler ablalar bol olduğu için ya aşireti destekliyor adamı ya da abileri tutuyor elinden. Türko çalışsın 10 sene asgari ücretle belki evlenebilir.Mezun adam zaten ilk 5 sene işsiz. 10 sene de iş etti 35
🔻
Elazığ'da iken ne kadar doğulu öğrencim varsa (Vanlı, Diyarbakırlı,Batmanlı can kardeşlerimiz) hepsi evlendi. Face'den görüyorum. Ama Sinoplu, İzmirli, Bursalı, Antalyalı hepsi sap geziyor.Gezer tabi. Sordum diğer çocuklara nasıl evlendiniz? Bizde böyle hocam abiler destekledi
🔻
Efendim Kürtler artıyor ama!
Artar tabi. Onlar da bu ülkenin ferdi ve en doğal haklarıdır eşleşmek. Hem maşallah çok da güzel gelenekleri var. Bekar bırakmıyor kardeşini. Ama açık konuşalım artık batıdakileri evlendirecek bir vakıf, dernek ne derseniz diyin bir yapı lazım.
🔻
Ey Türko!
Demokrasi ile değil demografi ile geliyor gelmekte olan. Sen hala dön dolaş ikea'da, masko'da, inegöl'de ucuzunu bulursun belki. Sana kabaran, taksitten daha büyük bir şeyler var ve öyle kolay kolay da çıkacak bir şey değil bu. Çocuk yap ki neslin,egemenliğin yaşasın
🔻
Türk, birbirine destek olmuyor. Boşnak hiç olmuyor, Arnavut da aynı. Şehirleşen herkeste bir "şehirde hayatta kalabilme ve masrafla başa çıkabilme" derdi onları bireyselleştiriyor.Şimdi yazmış bir kardeşimiz. Kedisiyle uyuyor. Bu kızımıza kedi olacak çok var ama sponsor yok.
🔻
Kürt kardeşlerimizin alınlarından öpüyorum.Aferim! Biyolojik ihtiyaçlar için yaşamı ertelemek yok. Yaşı geldi ise evlenecek.Bugün damacana doldurduğum su fabrikasında konuştum biriyle.6 kardeşler dördü erkek. Hepsini evlendirdik hocam sıra bende inşallah diyor.
Budur olay net!
🔻
Sen erken evlenirsen 2-3 çocuk yaparsan çocuklarının da evlenmesi kolaylaşıyor. Geç evlendiğinde doğurganlık da düşüyor,ekonomi de zora giriyor.90'larda bir partinin %3'lerden başlayıp şimdi %15'lere gelmesine de şaşırma. Sen demokrasiyle yürü ama başkası demografiyle geliyor.
🔻
"Bakabileceğin kadar çocuk yap"
Bu kural eskidi. Bakabileceğin kadar çocuk yaparsan, önünde dönen tiyatroya sadece bakar kalırsın. Sudenaz ve Sarpların babalarını sanmıyorum ki 2. ve 3. çocuğa parası olmasın... Ama bahane bu. Vatanseversen Dünyaya 3 çocuk getirmekle yükümlüsün
🔻
"Biri" 3 çocuk diyor diye kızıyor adam. Başka konuda bilemem 3 çocuk konusunda haklı. Bu da ona ait bir kural değil. 3 Çocuk yap derken Muş'ta demiyor bunu... Onlara dese de zaten 3 onlara az gelir. 3 çocuğu sen anla...yok yatak odamıza girdi diyor. P*zisyon önermiyor ki sana?
🔻
İşte Beşiktaş. Sokaklarında gençliğimin geçtiği yer. Hiçbir sokakta oynayan çocuklar göremezsiniz artık. Yaşlı ve ölümünü bekleyen, eli titreyerek "Cumhuriyeti koruyacağız" diyen nineler var. Korursun teyze korursun. Tansiyon aletini atarsın en fazla kafalarına. Bak eriyor nüfus!
Bu da Cizre. Helal! Beşiktaş EKSİ %2 ile her sene nüfus kaybede dursun(ölenler doğanlardan fazla demek) Cizre aynı sürede nüfusuna 20 bin kişi eklemiş. Beşiktaş'ın sesini duyuracak vekil sayısı aynı kalır, Cizreli İstanbul'a gelir bir de burda artar istanbul vekilini de alır
🔻
Bu da Şişli.
Cumhuriyet'in şaşmaz kalelerinden biri. Yaşlı deposu, sokaklarında çocuk olmayan Şişli. Girdiğiniz evden ölüm kokuyor ölüm! Bakmayın dükkanlar, kuleler Avm'ler var.Şişli de inişe geçmiş. Ölüyor hepsi. Neydi bakacağın kadar çocuk! İyi bakıyor musunuz? Bakın öyleyse
🔻
Türkiye'nin derdi LGBT hakları değildir. Derdimiz hayvan hakları da değil (tabii ki önemli) derdimiz, vatansever olduğunu iddia eden insanların gereksiz yaygarası ve hımbıllığıdır. Vatanını seviyorsan, artmalısın. Yarışa değil,biyolojik ve kültürel devamlılığımız için şart bu.
🔻
Bu da Kadıköy nüfusu.
Cumhuriyet, demokrasi, Atatürk! Fener alayı? Yavrum benim! Nasıl savunacaksınız? Eriyorsunuz ulan eriyorsunuz!
10 senede 50 bin kişi nasıl eksildi sor önce.
2008'i baz almadım çünkü Ataşehir 2008'de ayrıldı.
Nereye gitti bu 50 bin?
Mezara! Veya yurtdışına
🔻
128 nerede diye bağıran adam önce 50 bin insanım nerede? Diye bağırmayı bilse diğerine bağırmasına hiç gerek kalmayacaktı. Bu ülkedeki kuru, tatsız ve ezbere sloganları değil, bilimsel milliyetçiliği savunduğum için faşist diyorlar bana yoksa uyuyan liberallerden herkes memnun
🔻
Hep CHP Belediyelerinden gitmiyoruz. Beni bilirsiniz partim yok,olmaz da. Burası da Beykoz. Giresun ve Ordulu insanlarımızın yaşadığı bir yer. Görele mahallesi var mesela herkes Göreleli....Beykoza aferim hiç artmamış ama azalmamış da.Velid ve Abdallah kardeşimin görevi artmak
🔻
Nüfus, kendi iş olanağını meydana getirir, kendi egemenlik alanını korur, genişletir ya da kaybeder (azalırsa). Nüfus, kültürü devam ettirir. Ekonomiyi canlı tutar. Nüfus, NÜFUZDUR! Güçtür, hakimiyet gücüdür, her şeyindir. Nikaha imza at,evin yoksa baba evine getir. Çoğal! Bitti!
Böyle sorular da var. Kimisi bu sebeplerden intihar ediyor. Allah, Kuranda bile diyor. Allah'ın arzı geniş değil miydi? Hicret etseydiniz ya?
Bekar da olsan hayatiyetini, biyolojik devamlılığını, kültürünü aktarmak için evlenmelisin. Kesen darsa, dünya geniş. Ufkunu da geniş tut!
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1⃣Birazdan okuyacaklarınız sizi şaşırtabilir. Belgeleri ile koyuyorum ki yalan söyleyip makam işgal edenler bir nebze utanırlar, onlar utanmaz iseler onları o mevkilere taşıyanlar “biz doğru mu yaptık?” desinler diye. Burada özellikle @fahrettinaltun beyi etiketliyorum zira kendi personelinden birinin dezenformasyonu sebebiyle hakkımda olmadık ithamlar ve haberler yapılmıştır. Bu personelin twitine dair de hukuki haklarımı ülkede geriye kalan hukukta ne kadar takip edebilirsek edeceğim. Başlıyoruz. Sn. Fahrettin Altun, aşağıdaki kişi benim hakkımda fetö ile irtibat ve iltisakım olmadığını söyleyen savcılık kararına karşın gerçeğe aykırı haber yayarak kurumunuzu töhmet altında bırakıyor. Bu kişinin verdiği bilgi gerçeğe aykırı olup tutuklanma sebebimle de ilgisi yoktur. Evime, Suriyeliler ve mülteciler hakkında yazdığım twitler sebebiyle 16 ekim 2023 tarihinde gece vakti denilmeyecek zaman diliminde girilmiş olup, gecikmesinde sakınca bulunan bir hal durumu olmadan yasalara aykırı olarak yapılan aramada dahi suç unsuru bulunmamış olmasına rağmen, tutuklanma sebebim ise okuyanlara garip gelebilir ama Azerbaycan'ın Karabağ operasyonu öncesinde ihtiyaç duyduğu top mermilerini Bosna'dan temin etmek gibi imkan dairesinde olmayan bir suçlamadır. Buradan beni seven sevmeyen, az da olsa tanıyan tüm Türk halkına gerçekleri ve meseleleri nasıl çarpıtıp bu noktaya getirdiklerini BELGELERİYLE açıklayacağım. Devletin belgeleriyle. İlk belge, Edirne Cumhuriyet savcısının hakkımdaki FETÖ iltisakı olmadığına dair kararıdır.⬇️
2⃣16 Ekim’de evime gelen polisler avukatımı aramama bile önce müsaade etmeyip, hiçbir arama izinleri olmadan, yasal olarak hiçbir kaçma ihtimalim olmadığı halde ve çağırdıklarında geleceğimi bildikleri halde, evime gelmeleri yasal olarak mümkün olmayan bir usulde gelmişlerdir. Teslim aldıkları telefon ve bilgisayarımın şifresini hiçbir şeyden çekinmediğim gibi verdiğim halde, beni o akşam İstanbul emniyet müdürlüğüne götürdüler. Gece birkaç saat nezarethanede kaldıktan sonra ise Ankara’dan sırf benim için gelen bir ekip ile Ankara’ya emniyet kemeri bağlanmayan adeta karpuz taşımaya bile müsait olmayan bir araçta soğuk havada götürüldüm. Ankara’ya götürülürken benden habersizce yaptıkları diyaloglarda zaten operasyona start verilmesine neden olan kişinin kim olduğunu duymuştum. Gönül isterdi ki bu kişi bir kanun adamı olsun, bir hukukçu olsun. Derken Ankara’ya geldiğimde Ankara emniyetine götürecekleri araçta AYKIRI gazetesi editörü Furkan ve Muhbir editörü Kaan adındaki bir genç ve birkaç da diğer gençle (19 yaşlarında) karşılaştım. Bu gencecik milliyetçi çocuklar, operasyonu Akit gazetesinden Cumhurbaşkanlığı iletişim djital medya koordinatörü olan Aslan Değirmenci’nin @aslandegirmenci yaptığını öğrendiklerini belirttiler. Bunu nasıl öğrendiklerini sormama lüzum yoktu zaten araçta Ankara’ya getirilirken de bu ismi birkaç kez öndeki polislerden duymuştum. Bu insanların hepsi yabancı, mülteci ve kaçak göçmenlere dair twitler sebebiyle içeri alınmıştı. Evime gelen polislere de arama emrinizi gösterin diye her itirazımda bana TCK 216 halkı kin ve nefrete kışkırtmak ve TCK 217b yalan bilgiyi yaymak ile alakalı maddeleri kendi telefonlarındaki karınca duası gibi bir yazıdan gösteriyorlardı. Ortada bir arama emri, bir matbu kâğıt yoktu. Hukuk ya da hukuksuzluk evinize palas pandıras ayakkabılarını bile çıkarmadan giriyor, 11 yaşınızdaki oğlunuzun ve kalp hastası kayınvalideniz ve eşinizin önünde sizi en mutlu günlerinizden birinde götürüyordu.⬇️
3⃣2 gece de Ankara’daki nezarethanede tutuldum. Ne temiz çamaşır ne de bir temiz şiltesi olan, tuvaletleri sabunsuz bir ortamda 2 gece kaldım. Verilen çorbayı limonlu sandım ama ekşimiş ve kokmuştu. Verilen pilavın üzerinde pamuk gibi küfler birikmiş, içerisinde de kıskaçlı bir böcek geziyordu. Nohut yemeği de kokuyordu. Tuvalette sabun olmadığı için kullanmak da mümkün değildi. Ön dişleri olmayan bir polis memuru ise tüm bunların üzerine tuz biber ekti. Tam bulunduğum nezarethanenin önüne gelip “bacınızı s..kti sanki Suriyeliler, otur maaşını al… bela arıyonuz amuğagoyim” deyip önümden gitmesini de ayrıca beynime yazdım ki özgür kaldığım ilk anda duyurabileyim. Şu anda özgür kalalı 11 gün oldu ve geç de olsa duyurabiliyorum. Bu gecikmenin sebebini de anlatacağım⬇️
🇮🇱İsrail'i tek bir millet gibi görseniz de içerisinde birbirinden farklı ana 7 yahudi grup ile ufak 108 ayrı etnik ve kültür grubu mevcuttur. Aralarında tamamen Avrupalı ideolog ve kurucu halk Aşkenazlar olmakla birlikte savaşla alakasız milletler de bulunur. Biraz tanıyalım.
⬇️
Bunlar Aşkenazlardır. Eğitim oranları geriye doğru 5. nesilde bile (100 yıl) yüksektir. Siyonizm'in ilk kurulduğu ve ona ilk sahip çıkan gruptur. Türk, Alman, Macar,Rus ve Yahudi melezi bir topluluktur. Sarışın ve açık tenliler genelde bunlardır. Şu bölgelerde çokturlar.
⬇️
Bunların dedelerinin genelde hiçbiri boş tipler değildir. Ya bir dedesi ülkenin kurucu kadrosundandır ya da bir örgütün lideri, gençlik yapılanmacısı, ilk sinema tv kurucusu, ilk basın, hastane, kurucusu, üniversite hocaları vb. şeklindedir. En asil zümredir ve saygı görürler
⬇️
Enis Doko kötü birisi değil, sufi olduğunu da sanmıyorum ama sosyal meselelere duygusal bakıyor. Zannedersem fizikçi olarak sosyal mevzuları ve toplumların "din benimseme" süreçlerini fazla basit algılıyor. Şimdi size Endonezya gibi ülkelerin nasıl İslamlaştığını açıklayayım.⬇️
Her şeyden önce belirtmem gerekir ki bir dervişin Ortadoğu'dan Çinhindi'ne, oradan da Endonezya'ya ulaşacak ne imkanı ne coğrafya bilgisi vardır. Ama filmi yapılsa güzel olur o ayrı. Peygamber bile Endonezya gibi bir yeri bilmezdi ki ondan asırlar sonra türeyen sufiler bilsin.⬇️
Arkadaşlar bundan daha 100 yıl öncesine dek insanların bir yerden diğer yere gitmek için ihtiyacı olan şey KERVANLARDI. Yol uzadıkça gecelemeler de artardı ve kişi başına o develere veya atlara konacak malzeme yükü de... Kervanla bir yere gidecek kişi için günümüz parasıyla⬇️
Bazı Türk kabilelerini tanıyalım. Nerelisin? Eskişehir! Tatar mısın? Yok Manav. Mesleği sormadım köken nedir? Manav! Türklerde alçak bölgelere yerleşen kimselere denirdi Manav. Tarımla uğraşanlar Manav, hayvanla uğraşan ise Yörüktü. Biri eker, diğeri beslerdi. Burada yaşarlar
⬇️
Benzeri bir durum Almanlarda da vardır. Hochdeutsch yani Yüksek almanca ile Platdeutsch denilen ova almancası konuşulur. Onlar da düze yerleşen ve dağlık bölgelere yerleşenler gibi iki ana yerli milletten oluşurdu. Bu o kadar belirgindir ki haritada yeşil bölge ovalara bakınız ⬇️
Buraya yerleştikleri dönemde tarım topraklarında çalışmak üzere ilk gelen ve ovayı kapanlar bunlar oluyor. Bizans'a sebze ve meyve yetiştiriciliği yapan ve sonrasında Anadolu'daki verimli nehir kenarlarını ilk tutup göçebeliği bırakan toplum bunlar.%60'ında açık tenlilik hakim ⬇️
Zeka seviyesi ve devlete bağlılık arasında farklı ilişkiler söz konusu. Düşük zekada biri devlete sadık olabilirken devlete asi de olabiliyor. Sadakat ve asi olmak arasındaki çizgiyi göremiyorlar. Yani devlete sadık olduğunu düşünürken aslında o devletin altını oyabiliyorlar.⬇️
Birazdan konu ilginç bir yere gidecek. İQ seviyesi yükseldikçe ya da düştükçe bir manevi mefhuma sadakat için kriterlerimiz değişiyor. Bunu devletler için yapmamışlar manevi kavramlara bağlılık ve sadakat için yapılmış kimi çalışmalardan çıkardığım sonuçtur. Başlıyorum.⬇️
140 üzeri İQ seviyesinde iki tutunma noktası mevcut. Birisi amigdala yani beyindeki risk ve tehlikede hayatta kalma kısmının aktivasyonu ile karar değerlendirmesi ama çok uzak görüşlü bir amigdala bu yani adam öldükten sonraki neslinin, çocuğunun esareti ihtimaline bakıyor.
⬇️
Anadolu'daki Yunan bozgununun sebeplerinin analizi için Yunanistan'da 1922'de yüzeysel, 1927'de detaylı, 1932'de ise yabancı uzmanlara ihale ettirilen üç rapor hazırlanmış. Yunan bozgununun sebeplerini özellikle İngilizler incelemiş ve Yunan genel kurmayına sunmuş.⬇️
Bunlarla alakalı 1500 sayfa fotoğraf belge, fotokopi ve arşiv ile rapor var. Sonuç şu: Geldikleri coğrafyayı askeri olarak da olsa tanıyorlar ama tecrübe etmedikleri için büyük zorluklar yaşıyorlar. Buna dair uzun bir çalışma için şu anda vaktim olmadığından bu floodu yazıyorum⏬
Çünkü bu aralar meşgulüm. Kıymetli Selim @HarpCografyasi üstadımızın yaptığı çalışmalara yetişmese de bunu diğer cenahtan doğrulayacak onca enteresan şey yakaladım. Bunlar arasında özellikle Yunan'a saç baş yolduracak tarzda hareketler gözüme çarptı. En basitinden örnekler⏬