Meg Profile picture
13 Jan, 6 tweets, 5 min read
Korang tahu tak sebenarnya kat TTDI ni banyak tau restaurants dan cafe yang aesthetic. Haa mesti ramai tak tahu kan? Jom lah ajak member-member pergi tempat-tempat ni!
1. Chequers
Restaurant ni serve makanan-makanan American. Kalau korang waffle lovers, jangan lupa try their signature handmade waffles! Chicken & Waffles ni fav aku! 😋
2. F.R. Copper
Kafe ni perfect untuk cafe-hopping tau! Tenggok je lah kek-kek ni 😍
3. Dotty’s
Ada tak blue lover? Korang mesti check out kafe ni! Menu utama yang korang mesti cuba adalah salted egg yolk cronut‼️
4. Yarl
Pernah tak korang try Sri Lankan cuisine? Cubalah restaurant ni kat TTDI. Masa i makan kat sini haritu, Egg Appam adalah fav aku!
Btw guys, Yarl sekarang tengah hiring tahu! Banyak position offer dan gajinya boleh up to RM3200‼️

Kalau berminat, sila click link ni > forms.gle/QbNeQZMBeCoTDR…

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Meg

Meg Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(