Все по разному относятся к Игорь Ивановичу, по разному оценивают его деятельность. Но никто наверно не будет спорить, что свой след в истории он точно оставил.
Пытался сделать фигурку по конкретным фотографиям, но естественно точной копии не получилось.
Несколько фото из реконструкторского прошлого Игоря Ивановича :
Реакция Игоря Ивановича на фото ( на всякий случай спросил его разрешения на публикацию ) :
Мне кажется, я тут "слишком брутальный"...
И бронежилет я ни разу не одевал... еще с Чечни (после того ,как в 2001 спину при высадке с вертолета повредил)..
И живот мой Вы мягко "спрятали"
В статье про фигурку Стрелкова в 1/6 масштабе я обещал выложить больше фотографий с ней. Вот выкладываю. Диорама на тему обороны Славянска в 2014 году.
сука ж ти блять
Первый номер расчета, стрелок-гранатометчик. Костюм "горка", жилет "тарзан". Кубанки сшили в студии "Шестой масштаб" .
Через пару недель, 19 июля, у Михаила Толстых был бы День рождения. Ему бы исполнилось 39 лет. Можно по разному относиться к нему и к его делам, но свой яркий след в истории он оставил.
>коричневий слід
В полковничьей папахе. Кобура на левом бедре это не ошибка, он действительно так носил.
Новый командир вместо Гиви - Егор Волчков с позывным «Сынок», который раньше был заместителем начальника штаба.
Лет пять назад, когда Моторолла еще был жив, решил я сделать его фигурку в 6-ом масштабе. Голову слепил мне бывший одноклассник, а на покраску я отправил ее в Siberian Custom Studio .
Все делал неторопясь. Сначала вставил заготовку фигурки в фотосессию фигурки Михаила Толстых ( Гиви ) .
Нашел еще его отдельную фотографию с той фотосесии
Тогда показалось, что получилось не очень похоже на Арсена Павлова, и я все сложил в коробку и решил сделать что-нибудь потом. В 2016 году Моторолу убили и все, связанное с этой фигуркой отложилось надолго.
все нахуй. я не знаю як Мічман це знайшов блять.
щє раз вибачте
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
Я окремо це вже згадував по різних твітах. зберу тут все до кучі, бо бачу шо тема животрєпєщуща.
Корочі, у мене була дуже мємєтічна перша контора. Тож підхід до тайм трекінгу теж був ух бля
Директор платив за бітрікс кор портал і адово дрочив на метрікі, ефективність, etc. Кожному треба було складати собі в порталі план на день. Не те шо в гугл календарі міти, обід, пішов до дантиста. Нє, імєнно отак: читаю пошту, пишу код, іду срать, думаю, спілкуюсь з колегами
Ти не міг це написати на отʼєбісь, бо цей полудурок все то читав і міг кинуть предʼяву: написано одноманітно, нема уваги до деталей(?). Людям хто спілкувався з клієнтами треба було вносити «дзвінок з клієнтом». Якшо клієнт дзвонив на телефон і цього не було в плані - догана нахуй
Прочитав про ривок згадав. Короче. Ми коли ото навару перед новим роком віддавали, вона пару днів у мене вдома стояла. І відбувся контєнт. Замовив доставку на заказ юа. Приїхав курʼєр. Виходжу. Стоїть машина, а біля неї мужичок.
К: машина зламалась, не заводиться, мене мужики завели, я оце доїхав до вас. Глушити не можу, а шоб відкрити багажник з вашим замовленням треба ключ.
Я: ..
К: ну не знаю. Штовхнете якшо шо?
Дивлюсь на це все. Сука дощ, грязь, від машини до єбєнячої калюжі висотою в пів колеса десь пара метрів. Думаю шо може піти не так.
Кажу: та штовхну
Він глуше машину, видає мені пакети. Закриває багажник. Іде заводитись: хуй там
Ой ще вам розкажу ойті хуйню. Відволічіться від самонакруту. Карочі. Пише тімлід, каже треба допомога по задачбкє. Ну давай. Задача: в видачу однієї там хуйні прикрутити фільтр. Питання: а як це зробити? Тут я зрозумів що буде цікавий дзвінок.
Ну ладно людина нова, може конкретно з цією хуйньою ще не працював. А нє, натурально питає як фільтрувать.
Я: ну додати умову в where.
Він: а інакше ніяк?
Я:
Тут вже мені стає цікаво. Кажу а як інакше нахуй? Зараз читається тупо select * умовно. Додай умову і все.
Чувак: та ну це хуйня якась. Давай ми з бази заберем все, а потім в коді ЦИКЛОМ ПЕРЕБЕРЕМО НАХУЙ ВСЕ
Я:
Тупо раз на тиждень хапай будь-якого рига, відрізай голову на майдані - вуаля нахуй. Рейтинг буде стояти як палка ковбаси в руці Гомера
Ніт сука доєбусь до політичного трупа. 10 державників з 10.
Люди з мозком могли б згадати як Порошенко допомогло вирощувати зручного супротивника під вибори. Ану падажжі йобана
Дойоб увожаємого депутата Гуріна до трансгендерів виглядає більш виважено і далекоглядно ніж це
Сука. Я згадав кулсторі. Пробачте. Знаю шо заєбав. Писав про неї на старому акаунті здається. Олди сорян ще раз. Короче.
Є у мене кєнт Кірюша. Кірюша расовий арієць.
І до якогось віку йому передавали приколи з Німеччини. Чи ти за якоюсь програмою, чи від родичів, хуй зна. Одного разу передали велосипед. Дорослий триколесний велосипед сука. Чисто дитячий гномік тіки масштабований для дорослих довбойобів.
Якось я поїхав бухають в Авдіївку. Загалом ця подія по крону відбувалась, нічого особливого. Ніщо не віщувало біди, аж раптом Кірюша каже: друже алексіс полукс, ми ж з тобою не катались на вєліку.
Регулярна рубрика «деганський тред» але цього разу на релевантну тему.
Про кондиціонер
Жили ми колись на Позняках. В хаті був власне ВІН. Кондиціонер. Так саме час підʼєбати мене про мою нелюбов до цього дива техніки. Якось прийшло літо і ми вперше за сезон увімкнули цю єбалу.
Друже кондьор почав подавати у кімнату не тіки охолоджене повітря, а щей й ніхуйову таку струю води. Єбать. Вимкнули, прибрали воду. Шо робить? Я вчасно згадав шо я рукожоп, тому треба викликати чєловєчка. Погуглив сервіс, ціни не сподобались. Думаю полізу на олх.