«З першого дня війни медичні сестри працюють у надскладних умовах. Під бомбардуваннями, обстрілами, у підвалах та бомбосховищах. Щодня ризикуючи власним життям, вони рятують життя інших», — написав Зеленський
Фото: МВС
Медсестри-героїні🇺🇦
Оксана Баландіна разом з чоловіком поверталися з нічного чергування і потрапили під авіабомбардування. Прикривши собою коханого, втратила обидві ноги
Медсестри-героїні🇺🇦
Оксана Уманець, яка залишилася в окупованому Чернігові. Вона самотужки під час обстрілів лікарні підіймала в операційну бійця з відірваною кінцівкою вагою 120 кг у повній амуніції
Посла росії у Варшаві облили червоною фарбою, коли він намагався покласти квіти на могили радянських солдатів🙄
На фоні скандують: «Фашисти!»
😍Це українські активісти та активістки зірвали покладання квітів російською делегацією у Польщі
«Ми підійшли впритул до посла рф та розірвали на себе штучну кров. Потрапило і на посла. Вони з ганьбою під крики «Фашисти!» пішли», — розповідає медіаекспертка ІМІ Ірина Земляна
«Усі мої дані включно з паспортом, номерами телефонів, профілями у соцмережах були злиті в російські пабліки. Зараз я переживаю атаку, погрози знайти мене і вбити від росіян. За ніч лише в Telegram отримала близько 700 повідомлень», — каже Ірина Земляна
«Такої підтримки, як від наших військових, не відчувала, мабуть, ніколи. Махають нам, посміхаються, дітям шоколадки привезли», — згадує і плаче жителька звільненого Копилова на Київщині
30 березня у село зайшли українські військові
Фото: Анастасія Горпінченко, Громадське радіо
Зараз у звільненому селі Копилів на Київщині квітне весна. А на початку березня з двох літаків на село скинули російські бомби.
На одну вулицю впали відразу 5. Вся вулиця у вирвах різного діаметру. Дивом ніхто не постраждав
Фото: Анастасія Горпінченко, Громадське радіо
У звільненому селі Копилів на Київщині тепла і води немає досі, світло в центрі села вже полагодили, на околицях ще немає
Почали повертатися ті, хто виїздили. Мешканці та мешканки дуже бояться повторення, кажуть, що не переживуть