CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisin grup toplantısında gençlere seslendi:
"Size tek sadece tek vaadim var. Sizin hayalleriniz bu kardeşinizin hedefi olacak"
Kılıçdaroğlu:
"Tıp Bayramı'nda doktorların çelenk bırakmasına bile izin verilmedi. Çok sayıda genç hekim yurdışına gittiğinde 'giderlerse gitsinler' diye açıklama yaptı. Buradan söylüyorum: Demokratik yollarla seni gönderecek olan biziz, onların tamamı burada kalacak"
Kılıçdaroğlu:
"Bu beyefendiyi halkın iradesiyle göndereceğiz, davulla zurnayla göndereceğiz. Herkes görecek, bütün dünya bunun tanığı olacak"
Kılıçdaroğlu:
"Bizim iktidarımızda sadece malı götürenler üzülecek, onun dışında herkes sevinecek"
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Diyarbakır yanıtı:
"Ben Türkiye'nin her noktasına giderim. Alnım açık giderim. Bu ülke için, vatanım için, bayrağım için giderim ama sen gidemezsin"
Kılıçdaroğlu:
"Rüşvet alan adamdan büyükelçi olur mu? Yine Bahçeli'ye soralım. Birisi zaten alışkın olduğu için ona sormuyoruz. Rüşvetçiden büyükelçi olur mu? Benim kanıma dokunuyor. Ben o rüşvetçilerin burnundan fitil fitil getireceğim"
Kılıçdaroğlu'ndan AKP ve MHP'nin hazırladığı seçim kanunu teklifine tepki:
"Gideceklerini çok iyi biliyorlar. Amaçları milletin iradesini Meclis'e yansıtmak değil. Amaçları, biz acaba koltuğumuzu nasıl koruruz. Millet artık kararını vermiş, seni yolcu edecek"
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh