Τι γνωρίζω για τον Μάνο:
[1] Ο Μάνος πριν τη Ρούλα ήταν αρραβωνιασμένος και είχε αφήσει τη μέλλουσα σύζηγο του έγκυο (τι πρωτότυπο). Ωστόσο δεν ήθελε το παιδί και έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει χαρτί που δήλωνε στείρος. #Πάτρα
[2] Ο Μάνος λίγο μετά το χωρισμό του με τη κοπέλα αυτή, γνώρισε τη Ρούλα την οποία άφησε και αυτή έγκυο. Ωστόσο η Ρούλα δεν ήταν πρόθυμη να υποχωρήσει τόσο εύκολα και σύντομα ο δεσμός τους οδήγησε σε γάμο.
[3]Ο Μάνος γνώριζε από νωρίς τη παθολογική ζήλεια της συζήγου του καθώς και την στυγνή της στάση, όντας μάρτυρας σε σκηνικά που η Ρούλα δεν έχανε την ευκαιρία να ξεφτιλίσει τη κοπέλα ακόμα και μπροστά στη Τζωρτζίνα ("τουλάχιστον το δικό μου παιδί ζει ενώ το δικό σου είναι νεκρό")
[4] Η ζήλεια της συζύγου του ωστόσο δεν εμπόδισε το Μάνο να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις, γεγονός που έφερνε σε σύγκρουση συχνά το ζευγάρι.
[5] Ο Μάνος φαίνεται το πρώτο καιρό να έχει αλλάξει αρκετές δουλειές. Πριν τη Μαλένα είχε αποφασίσει να δουλέψει στα καράβια. Σύμφωνα με πηγές τότε ήταν που ειδοποιήθηκε ότι η Μαλένα είχε αρρωστήσει
[6] Η ασθένεια της Μαλένας αν και σοβαρή, σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν 100% ιάσιμη. 8 μέρες στο νοσοκομείο π Μάνος έβλεπε τη κόρη του να είναι ζωηρή να παίζει να χοροπηδάει και τη μέρα που ήταν να πάρει εξιτήριο το παιδί, αποφασίζει να πεταχτεί να ξυριστεί..στο Ολυμπιακό χωριό.
[7] Ο Μάνος έλειψε 1 ώρα και ενώ άφησε ένα παιδί που ήταν η χαρά της ζωής, χωρίς ίχνος προβλήματος επιστρέφει και τη βρίσκει νεκρή.
[8] 2 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας ο Μάνος σε μία συνέντευξη στο star λέει: "Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τους γιατρούς, ήταν καταπληκτικοί όλοι τους, μόνο ευχαριστώ μπορούμε να τους πούμε, αυτό το νοσοκομείο είναι το κάτι.. μαγικό"
[9] 3 Μήνες μετά από προτροπή γιατρού που είχε δει την ιατροδικαστική έκθεση, υποβάλλει μήνυση στο νοσοκομείο κατά παντός υπευθύνου
[10] Παρά τη κρίση στη σχέση και με το θάνατο ενός παιδιού, ο Μάνος φαίνεται να δουλεύει τη σχέση του με τη Ρούλα πάλι. Εκδρομές στη Καστοριά, ερωτικές δηλώσεις για τα 7 χρόνια μαζί δείχνουν ότι η σχέση του με τη Ρούλα βελτιώνεται ενώ μένει και έγκυος στην Ίριδα
[11]Παράλληλα ο Μάνος μετά το θάνατο της Μαλένας δείχνει και μία επαγγελματική στροφή. Σταματάει τη δουλειά ως delivery και κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.
[12] Ο Μάνος παράλληλα βοήθαγε τη σπιτονοικοκυρά του, η οποία φαίνεται να του έχει δώσει πληρεξούσιο για όλες τις οικονομικές της υποθέσεις, ενώ παράλληλα η ίδια δεν απαιτούσε ενοίκιο.
[13] Την περίοδο πριν πεθάνει η Μαλένα ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι και οι δουλειές αυτές είχαν αμεληθεί. Παράλληλα η σχέση της σπιτονοικοκυράς με της Ρούλας ήταν τεταμένη.
[14]Μετά το θάνατο της Μαλένας, η σπιτονοικοκυρά στεναχωρήθηκε για το ζευγάρι ωστόσο δεν ενέκρινε τις περίεργες σπατάλες του Μάνου με της συζηγου του καθώς και το τρόπο που έδειχναν το πένθος τους και λίγο καιρό μετά ζήτησε ενοίκιο για να τους διώξει
[15] Σύντομα όμως η σπιτονοικοκυρά αρρώστησε βαριά και ο Μάνος προσέλαβε γυναίκα για τη φροντίδα της ενώ ανέλαβε και τη κηδεία της μετά το θάνατο της.
[16] Αναφορικά με τους λογαριασμούς της διατηρούσε το πληρεξούσιο μέχρι που οι τράπεζες ζήτησαν τις αποπληρωμές για το αποθηκευμένο σπίτι στο 2ο όροφο και το ανέλαβε δικηγόρος
[17] 6 μήνες μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ο Μάνος κυκλοφορεί το πρώτο του βιντεοκλιπ. Εκείνο το διάστημα το ζευγάρι βρισκόταν σε κρίση.
[18] Το επόμενο βράδυ πεθαίνει η Ίριδα. Ο πατέρας ήταν.. Αθήνα όταν τον ειδοποιούν. Και φτάνει πριν το ΕΚΑΒ...
[19] Το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον ενημερώνουν ότι η Ίριδα έχει φύγει. Εκεί καταρρέει ενώ η σύζηγος του του λέει "Δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο"
[20] Ο Μάνος τότε εκδηλώνει μία ανυπομονησία να μάθει τα αίτια θανάτου της Ίριδας και παρεμβαίνει για να αναλάβει ο ίδιος την μεταφορά των οργάνων της στα Ιωάννινα.
[21] Ο Μάνος επιστρέφει και μετά εξαφανίζεται, ενώ και η Ρούλα εξαφανίζεται 4 μέρες απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν την βρει.
[22] Ο Μάνος κάνει αίτηση διαζυγίου και την επόμενη μέρα η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή.
[23] Μετά την εγκεφαλοπάθεια, το ζευγάρι φαίνεται να τα ξαναβρίσκει (φωτογραφίες στη θάλασσα ενώ ήταν στη ΜΕΘ η Τζωρτζίνα..)ενώ η καριέρα του Μάνου δείχνει να παίρνει τα πάνω του (τραγούδαγε σε μαγαζί βγάζει 2 βιντεοκλίπ).
[24] Ο Μάνος περνούσε κάποια βράδια στο νοσοκομείο στο πλάι της Τζωρτζίνας, ενώ σε 3 επεισόδια ήταν παρών μαζί με τη σύζηγο του.
[25] Μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος απειλεί την εφημερίδα Πελοπόννησος να μη δημοσιεύσει το θάνατο της. Επίσης προσπαθεί να παρέμβει για να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα αντί για την Αθήνα, καθυστερώντας 6 μέρες ουσιαστικά την εξέταση
[26] Ο Μάνος βγαίνει σε κοινή συνέντευξη με τη Ρούλα και δηλώνει ότι του έχει ανέβει η πίεση με όλα αυτά που ακούγονται.
[27] Ο Μάνος μαθαίνει για τη σύλληψη της Ρούλας και δηλώνει ότι μέχρι να λάβει γνώση της δικογραφίας δε θα κάνει καμία δήλωση. Ο Μάνος μέχρι σήμερα δηλώνει ότι πιστεύει την αθωότητα της συζήγου του.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Christiana Kara

Christiana Kara Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(