در روزهایی که بخش عمده‌ای از کشور با اختلالات گسترده و #قطع_اینترنت دست و پنجه نرم می‌کنند، وزیر ارتباطات بدون هیچ اشاره‌ای به قطعی‌های مکرر اینترنت، از عملکرد خود دفاع کرده و ادعا می‌کند که سرعت اینترنت از زمان شروع به کار او افزایش یافته است

۱/۵
روز شنبه دسترسی به اینترنت #مبین‌نت به‌طور قابل توجهی کاهش یافت که می‌توان آن را قطع کامل اینترنت مبین‌نت خواند.مبین‌نت ادعا داشته که سرویس آن‌ها، به‌ دلیل «حمله سایبری گسترده با منشا خارجی» مختل شده. اینترنت #رایتل نیز صبح روز شنبه مدتی قطع بوده است.

۲/۵
در دو روز گذشته اینترنت استان کهگیلویه‌و‌بویراحمد برای مدت طولانی قطع بود. طبق داده‌های IODA اینترنت این استان از عصر شنبه تا ظهر یکشنبه در خاموشی بوده است. اینترنت بوشهر نیز شرایط بهتری را نداشته و از عصر شنبه تا ظهر یکشنبه با اختلالات فراوان و قطعی‌های مقطعی همراه بوده است.
۳/۵
طبق داده‌های IODA اگرچه خاموشی اینترنت در سیستان و بلوچستان اتفاق نیفتاده، دسترسی به شبکه کاهش یافته. دو روز گذشته در بیشتر مواقع سطح دسترسی به شبکه کمتر از ۲۰ درصد است. طبق گزارش کاربران در شبکه‌های اجتماعی، اینترنت خوزستان نیز روزهای گذشته با قطعی‌های مکرر همراه بوده است.
۴/۵
بررسی‌های فیلتربان و اظهارات کاربران شبکه‌های اجتماعی، همچنین نشان از اختلالات جدی اینترنت موبایل در اهواز دارد. طبق بررسی‌های فیلتربان، روز یکشنبه در برخی از مناطق اهواز اینترنت موبایل قطع شده و در برخی مناطق هم پهنای باند به شدت کاهش پیدا کرده است.

۵/۵

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with پس‌کوچه

پس‌کوچه Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @PasKoocheh

May 16
همه ما عناوینی مانند «در واکسن #کرونا چیپ کارگذاشته‌اند» را دیده‌ایم. این‌ یک نمونه‌ از افسانه‌هایی است که در اینترنت منتشر می‌شوند که امروزه آنها را «اخبار جعلی» می‌نامیم. پیشنهاد می‌کنیم موارد مشکوک را بر طبق الگوریتم زیر بررسی کنید تا از صحت مطلب مطمئن شوید.
#درستی‌سنجی
۱/۱۰ Image
اولین گام این است که بررسی کنید اطلاعات از کجا آمده است. حتی معتبرترین رسانه‌ها نیز می‌توانند مطالب نادرست منتشر کنند. این مرحله برای دسته بندی تحت عنوان منابع «غیر قابل اعتماد» ضروری است. گاهی اوقات اتفاق می‌‌افتد که در ترجمه خطایی رخ می‌دهد و به‌طبع مطلب نادرست نشر می‌شود.
۲/۱۰
هر مطلبی که ادعا می‌کند قابل اعتماد است، باید حاوی پیوندهایی به منابع اصلی باشد. مطلب بدون ارجاع به منبع اصلی قابل اعتماد نیست. اگر متنی رویدادهای خارج از کشور را توصیف می‌کند، باید حاوی پیوندهایی به نشریات معتبر محلی باشد.بدون آن چگونگی اطلاع یافتن از رویداد جای سوال دارد.
۳/۱۰
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(