Sobre les quotes al sector concertat. Les úniques dades fiables i que provenen d’una mostra representativa de centres són les dels estudis elaborats per @ceapa_oficial i @CICAE_Educacion. Algunes dades i resultats de la darrera edició de l’estudi 👇 (1/7)
A les tres edicions, Catalunya apareix amb la quota mitjana més alta de les comunitats autònomes analitzades. (2/7)
A més, Catalunya és l’única comunitat autònoma on s’identifiquen quotes màximes superiors als 300€. Els conceptes, activitats i serveis inclosos a les quotes són molt heterogenis, però bona part dels centres no inclouen el servei de menjador o el material. (3/7)
Respecte a la voluntarietat de les quotes, Catalunya és la comunitat on un major percentatge de centres les plantegen com a obligatòries, el 96%. Molt per sobre de la resta de comunitats autònomes, a excepció d'Euskadi (4/7)
Per més informació i detalls sobre l’estudi aquest és l'enllaç a l’edició de 2021: ceapa.es/wp-content/upl… (5/7)
Per acabar, tres conclusions que vam mencionar a la presentació que vam fer de l’informe que vam fer dijous: 1) En general, la situació i el nivell de quotes a Catalunya no s’observa a altres comunitats autònomes, 👉 (6/7)
2) Les quotes que es cobren al sector concertat són molt heterogènies (de 900 a 60 €), 3) En alguns casos, el cobrament de quotes no s’explica per una qüestió d’infrafinançament sinó per un objectiu de distinció social. (7/7)
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh