#تورم#دلار
درحالیکه ونزوئلایی شدن را مدیران پرادعا و بی کفایت ایرانی به ابزاری برای حمله به رقبا و توجیه بی لیاقتی خود به خصوص در بانک مرکزی تبدیل کرده بودند، بانک مرکزی ونزوئلا که کشورش در تحریم کامل آمریکا قرار دارد توانسته است تورم را مهار کرده و آنرا به کمتر از 4 درصد
برساند، کاری که روسای بانک های مرکزی ایران که همه از یک طیف مشخص هستند در 44 سال گذشته حتی یک ماه نتوانسته اند انجام دهند.
نظام بانکی ایران با میدانداری بانک مرکزی و بانک های خصوصی اقتصاد کشور را به اغتشاش کشیده و به بهانه تحریم از اعتماد مردم به پول ملی سواستفاده می کنند و
باعث شده اند ایران تنها کشوری باشد که 4 دهه پیاپی تورم بالا داشته باشد که خروجی آن بلاوجه شدن بخش واقعی اقتصاد کشور با تلاش کارآفرینان، و اصل شدن سفته بازی و نابودی اخلاق و سرمایه اجتماعی بوده است.
ونزوئلا با ایجاد کوچکترین فرصت در گشایش تحریمی و رسیدن تولید نفت به کمتر از
400 هزار بشکه در روز توانست نرخ تورم را به کمتر از 4 درصد برساند که تا پایان سال به 2 درصد یعنی 75 درصد کمتر از تورم 8 درصدی آمریکا خواهد رسید، عددی که با مدیریت بانک مرکزی ایران به یک محال در اقتصاد کشور تبدیل شده است.
درحالیکه تولید نفت ایران بیش از 3 میلیون بشکه در روز است؛
و حوادث سنگین سیاسی مانند کودتای کاپریلس را نیز از سر نگذرانده که دولت وی را آمریکا و تمام کشورهای اتحادیه اروپا غیر از ایتالیا به رسمیت شناختند و کشور در آستانه کودتای نظامی و پیوستن ارتش به کودتاچیان قرار گرفت.
شکسته شدن شاخ تحریم های روسیه در کمتر از 100روز و رسیدن تورم
ونزوئلا به کمتر از 4 درصد باعث حساس شدن مردم ایران به ماجرا شده و آنها را برای وجود مدیریت نابکار در وضعیت بحرانی اقتصادی کشور به یقین رسانیده است.
دیگر کسی مهم بودن تحریم را با وجود این شواهد مشخ باور نمی کند و باید ریشه بحران اقتصادی سنگین کشور را در وجود مدیران خاص جستجو کرد.
آیا علی صالح آبادی، مدیرِ از راه رسیده بانک مرکزی ایران، قصد ندارد به نلسون مرنتس (Nelson Merentes) رئیس بانک مرکزی ونزوئلا زنگ بزند و برای بهتر کردن اوضاع از او مشورت بگیرد؟ "ترجمه اقتصادی"
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
#واقعیات_برجام
وقتی برجام امضاء شد، بنا بود آمریکا در نفت و پتروشیمی بعلاوه خودروسازی سرمایه گذاری کند.
همه چیز طبق برنامه داشت جلو می رفت و تیمهای اقتصادی متعدد از شرکتهای آمریکایی و اروپایی راهی ایران شدند.
به یکباره رهبر بلافاصله پس از انعقاد توافق برجام در یک سخنرانی
اعلام کرد که آمریکا از توافق قصد نفوذ دارد و ما این راه را با تمام توان قاطعانه بسته ایم و به آمریکایی ها حق ورود به اقتصاد ایران را نداد و هر گونه روابط اقتصادی و فرهنگی و سیاسی تحریم شد.
اینجا بود که همه چیز بهم ریخت، هیچ تضمین و تعهدی روی کاغذ وجود نداشت.
۲۶ مرداد ۹۴ با دستور رهبر، آمریکا از منافع اقتصادی برجام دستش خالی ماند.
دولت اوباما چون برجام را امضاء کرده بود، نتوانست در ظاهر زیرش بزند اما اجازه ی اتصال ایران به بانک های جهانی را بی سر و صدا محدود کرد و برخورد مناسب را به دولت بعد سپرد.
رشتو
1/کان نیوز اسرائیل، چند روز پیش از خبر برکناری #طائب اعلام کرده بود: به دلیل شکست تلاشها برای آسیب رساندن به شهروندان اسرائیلی در ترکیه، مقامات امنیتی در ایران خواستار برکناری طائب شده اند.
2/در همان حدود زمانی، #اردوغان رسما به مقامات اسرائیلی هشدار داد که
جان اتباع #اسرائیل در ترکیه از سوی سرویس امنیتی ایران در خطر است!
3/حکم رییس جدید ساس توسط سلامی فرمانده سپاه صادر شده است و طائب به سمت مشاور انتخاب شده.
4/درز فایل صوتی فساد شهرداری، سیسمونی گیت و چند خبط دیگر، به عوامل تحت امر ساس نسبت داده شده که موجب بروز جنگ داخلی
مجموعه این اطلاعات نشان میدهد گمانه زنی ها درباره اتهام و دستگیری طائب به جاسوسی یا ترور وی توسط اسرائیل مبنای محکمی نداشته و علت برکناری وی 4 دلیل عمده میتواند باشد:
- خطاهای اخیر وی در ترور اتباع اسرائیلی در ترکیه که به یک باگ بزرگ امنیتی