Perussuomalaiset Profile picture
Jul 13 36 tweets 6 min read
Muutama minuutti suoran lähetyksen alkuun. Ketju.

#SuomiAreena #suomiareena2022
Maikkari lähettää televisiossa ja netissä.

mtv.fi/sarja/suomiare…
Arto Luukkanen vetää keskustelua. Riikka, voiko Suomi sulkea koko itärajansa jos Venäjä käyttää tp-hakijoita hybridioperaatiossa?
Purra: ps vaatinut tällaista pykälää lakiin vuosikausia. Viime syksynä Puolan, Liettuan rajoilla tapahtumat tunnistivat jopa vihreät, vasemmisto hybridiuhkaksi. Uhka tuli lähelle Suomea.
"On välttämätöntä että suvereenilla valtiolla on tällainen pykälä. Voimme olla vastaanottamatta hakemuksia myös maastorajan yli tulevilta"
Nuorisojärjestöstä keskustelua seuraavat @_laurelia @BergbomMiko
Sebastian Tynkkynen: valtava voitto, meillä on nyt ensimmäistä kertaa lainsäädännössä raja kiinni -pykälä.
Leena Meri: viime kaudella kokoomuksen Orpo suhtautui nihkeästi meihin ja laittoman maahanmuuton torjuntaan. Tällä hetkellä kok tullut perussuomalaisten linjoille, tätä tervehdin ilolla.
Meri: vihreät, vasemmisto, rkp yrittivät viime metreillä muutatuttaa lakia. Vihervasemmistolla ihmisoikeus näyttää tarkoittavan oikeutta tulla useamman maan halki hakemaan elintasoa, mutta suomalaisen oikeus turvallisuuteen, hoitoon, näyttää toissijaiselta.
Mauri Peltokangas: Suomi voitti. PS on turvallisuuspuolue ja on ihmeellistä että vasta 2022 tämä laki säädettiin.
Peltokangas: samat ihmiset nyt kehuskelevat tämän lain kannattamisella, mutta ministereinä eivät asiaa ajaneet.

Purra: kunnianottajia riittää, mutta kaikki tietävät ketkä tätä asiaa oikeasti ovat ajaneet.
Meri: rikosoikeudellisessa paljousalennuksessa kyse siitä, että mitä enemmän teet rikoksia, sitä enemmän rangaistusta lyhennetään. Ei mitään järkeä.

Esim. julkisuudessa ollut someräppäri sai kymmenen vuotta, mikäli jokaisesta olisi määrätty erikseen olisi ollut vähintään 15.
Meri: rangaistuksen pitää olla oikeassa suhteessa teon tuomittavuuteen ja on huomioitava pelotevaikutus.
Purra: perussuomalaisen kannan mukaan rangaistuksen on oltava oikeudenmukainen myös uhrin kannalta.
Sebastian Tynkkynen: erityisesti seksuaalirikokset puhuttavat somessa. Lainsäädäntö ei vastaa suomalaisten oikeustajua. Moni tyttö tullut kertomaan miten hirveä tunne on kun tekijä pääsee ehdonalaiseen vapaalle.
Tynkkynen: ei voi nollautua muutamassa vuodessa niin, että olet taas ensikertalainen.
Peltokangas: pitää olla roti, kansalaisten pitää nähdä että oikeus toteutuu. Olen ylpeä siitä että Leena tekee järkkymätöntä työtä tämän eteen.
Leena Meri: rikosoikeudellinen ohjelmamme tulee ulos ennen eduskuntavaaleja.
Mauri Peltokangas: jo aluevaalien aikaan tiedettiin mikä on kehityssuunta ja kun bensan hinnasta puhutaan, 70% on veroa. Espanjassa on noin euron halvempaa litralta. PS esittää veronalennusta, mutta muille puolueille ei käy.
Peltokangas: 90% tavarasta kulkee kumipyörillä ja muutenkin liikkumista tarvitaan. Kenen kukkaro kestää? Taisi Bensa-Peltokangas sittenkin olla oikeassa?
Purra: sekä naurua että suoraa huutoa on saatu kuunnella bensan hinnasta, mutta eilen nähtiin että enää ei juuri naurata. Hinta oli korkea jo ennen sotaa, verotus ja ylikireä ilmastopolitiikka. Polttoaineveron alentaminen on välttämätöntä.
Purra: kun bensan hinta alkaa jo vaikuttaa työn kannusteisiin, olemme todella isoissa ongelmissa.
Tynkkynen: meille kerrotaan milloin mistäkin ettei näin voi tehdä. Todellisuus on toinen. Rajalaki, viime vuoden poliisimäärärahat, biojakeluvelvoite. Painetta päälle ja kummasti voikin tehdä.
Peltokangas: polttoaineen hinta myös sotekysymys, koska kalusto kulkee pyörillä. Mahtaako hallitus käyttää perussuomalaista viisautta ja alentaa verotusta?
Purra: suomalainen maksaa EU:n kalleinta bensaa ja dieseliä. Parhaillaan EU suunnittelee taas uusia välineitä joissa joku maksaa, joku saa. Suomalaisia viedään maksamaan muiden maiden energialaskuja. Täysin kohtuutonta. Hallituksen toimittava Unionissa kansallisen edun eteen.
Tynkkynen: sananvapaus on turvallisen yhteiskunnan tae. Venäjä esimerkki siitä mihin kehitys pahimmillaan voi johtaa. Suomessa erityisesti oppositiopoliitikkoja tuomittu maahanmuuttpolitiikan arvostelusta.
Tynkkynen: sananvapaus takaa että yhteiskunta voi kehittyä.

Purra: olemme Ruotsin tiellä ellemme tee radikaaleja muutoksia.
Purra: Suomessa peruskoulujärjestelmä pidettävä hyvänä, ei Ruotsin mallin mukaisia islamilaisia kouluja Suomeen.
Meri: EU pyrkii koko ajan laajentamaan toimivaltaa. Nyt vihapuhetta ollaan lisäämässä rajat ylittäväksi EU-rikokseksi vaikkei koko asiaa ole edes määritelty.
Purra: kyse ei vain siitä että vääriä ajatuksia, sanoja pitää pelätä ja olla jatkuvasti varuillaan. Meille syötetään uuskieltä jatkuvasti. Itsekin olen synnyttänyt henkilö, siis äiti, sekä menstruoiva henkilö, siis nainen. Normaalit ihmiset puhuvat normaalein sanoin.
Purra: Tämä kaikki alentaa esim. äitiyden arvoa ja kaikkea sitä, mitä me tähän kauniiseen liitämme. Rajoja pyritään rakentamaan siellä, mihin ne eivät kuulu ja madaltamaan siellä, missä niitä tarvitaan.
Purra Uniperistä: pääministeri jostain syystä ei tunnu ottavan kantaa. Yhden tiedotteen verran on kerrottu hänen olleen yhteydessä Saksaan. Mittakaava esim. 90-luvun pankkikriisi. Tämän pitäisi olla koko hallituksen asia.
Meri: siitä ei saa tinkiä, että suomalaiset eivät joudu maksamaan.
Ketjun loppu. Yleisössä karkeanaamakarvainen politiikanseuraaja.
@threadreaderapp palun unroll

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Perussuomalaiset

Perussuomalaiset Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @persut

Jul 12
Puheenjohtajatentti alkaa Porissa muutaman minuutin päästä. Maikkari lähettää suorana sekä televisiossa että netissä. #SuomiAreena #suomiareena2022 Image
Artokin toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan. Videolinkki heti kun se on saatavilla. Image
Riikka odottaa jo väittelyn tiimellystä.

#SuomiAreena #suomiareena2022 Image
Read 31 tweets
Jun 8
Riikka Purra Ylen A-Studiossa. Ketju. #yleastudio @ir_rkp

Vaatimus mahdollisuudesta lakata ottamasta tp-hakemuksia vastaan on ehdoton. Rajapykälästä on puhuttu pitkään. Suomen on kyettävä suojautumaan hybridioperaatiolta.
@ir_rkp EU-komissiolla ei ole toimivaltaa kansallisen turvallisuuden kysymyksissä. Suvereenilla valtiolla oikeus ja velvollisuus suojata turvallisuuttaan.
@ir_rkp Aika monet muutkin tuntuvat haluavan saman pykälän kuin me ja nimenomaan normaaliajan lainsäädännössä. Valmiuslain kynnys korkea ja pitääkin olla. Moni muukin EU-maa suojannut rajansa vastaavalla tavalla. Esim. Virolle mahdollista, miksei Suomelle?
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(