در سند تاسیس شرکتsoftqloud که برای #ابرآروان تحریما رو دورمیزنه اسم«فرهاد دیانت ثابت گیلانی» هم آورده شده.
نماینده فدراسیون فوتبال درجام جهانی(داستان قرارداد لباسای تیم ملی با آدیداس)، نماینده فعلی فولادمبارکه توی آلمان،مهره اطلاعاتی سپاه که اسمش توی پرونده ترور میکونوس هم هست!
توضیحات و مدارک در لینک زیر آورده شده اما ازاونجایی که سایت ایرانیه حتما حتما حتما برای حفظ امنیتتون با VPN بازش کنید: virgool.io/@sanisel/whos-…
از اونجایی که امکان تغییر/حذفش وجود داره و سایت میزبانش(ویرگول) درمقابل آرشیوشدن مقاومت میکنه، اینجا ذخیرش کردم: web.archive.org/web/2022100718…
خانم فاطمه روشن نفس (مدیر #ابرآروان درآلمان) نزدیکی خانوادگی زیادی با خاندان عنصرمعروف سپاه داره که بالاتر به نقشش و رانتهاش اشاره کردم (فرهاد دیانت ثابت گیلانی).
فهیمه دیانت ثابت گیلانی همسر مهردادحسینی پور،عمهی تینا دیانت و مادر پگاه،پژمان و موناست.محمدمهبود همسر موناست. /تب
فرهاد دیانت یه مهره کلیدیه که نه تنها با فاطمه روشن نفس،بلکه با خانواده حسینی پور+دامادشون واسه جاعش شرکت میزنه.
مثلا شرکت TARA Steel Trading که با پگاه حسینی پور زده بود که آمریکا 25 June سال 2020 تحریمش کرد. دقیقا ۴روز بعدش داماد خانواده حسینی پور از اونیکی شرکت اومد بیرون!
مورد بعدی شخصیه به نام مهدی کشاورز امیری که به شرکت دیگهی فاطمه روشن نفس در آلمان (RHEINMOND INFORMATION TECHNOLOGY GMBH) وصله.
این موجود توی هرجا رانت دولتی باشه سر و کلهش پیدا میشه. از شرکت های امنیتی گرفته تا کلاهبرداریهای سرویس ارزشافزوده تا استارتاپهای رانتی. حتی /تب
عضو اصلی هیئت امنای شرکت«خدماتی حمایتی ستایشگران اهل بیت علیه السلام و تشکل های دینی دعبل خزاعی»هم هست. بنیاد دعبل خزاعی به دستورمستقیم خامنهای برای حمایت ازمداحهاش ایجاد شده!
با یه نگاه براحتی میشه فهمید که این موجودات دارن پروژههای حکومت جاعش رو بصورت نیابتی به اجرا درمیارن.
یکی از همبنیانگذاران «گروه سرمایه گذاری عطار» یکی از شرکتهای هلدینگ درکنار مهدی کشاورز امیری، «حجت شیخ عطار» پسر سفیر سابق ایران در آلمانه.
من یه اسکریپت نوشتم که بکمکش با 1خط دستور روی سرورتون میتونید همهی کارای لازم برای نصب و راه اندازی فیلترشکن xray (v2ray) و trojan رو انجام بدید.
حتی اگه هیچ آشنایی تکنیکی ندارید با دنبال کردن این رشته توییت میتونید برای دوستانتون توی ایران فیلترشکن قوی و سریع راه بندازید.
/تب
کل داستان ۳ مرحله داره:
۱. ایجاد سرور
۲. ساخت و تنظیم دامنه
۳. نصب فیلترشکن
برای ایجاد سرور من پیشنهاد میکنم از سرورهای ۴دلاری DigitalOcean استفاده کنید.
با ثبت نام در لینک زیر میتونید دو ماه اول رو رایگان استفاده کنید: digitalocean.com/try/free-trial…
/تب
با کلیک روی دکمه Create Droplet حدود یک دقیقه یه نوار پر میشه و سرورتون آماده میشه.
روی آیپی کلیک کنید کپی میشه (صفحه رو باز نگه دارید برای مرحله بعد لازمش داریم)
/تب
درمورد "بنیادمردم":
من از طریق دایرکتی که یکی از دوستان فرستاد از وجود همچین چیزی مطلع شدم و اولش فکر کردم خب اینم یکی مثل هزاران موردیه که هر بچهای اکانت ساختن توی توییتر رو یاد میگیره یه اکانت اینجوری هم میزنه.
ولی وقتی دیدم گلشیفته و «شورای مدیریت گذار» و امثالهم /
ازش«حمایت»کردند و داره هی پروموت میشه گفتم بهتره یه چکی کنم داستانش چیه، چرا به اسم «مردم»؟ آیا اسمگذاریشون وجه تسمیهای با «نامه مردم» حزب توده داره؟ و اصلا چطور این سلبریتیا بهش اعتماد کردن؟
سایتشون فقط یه وردپرسه که توش یه سری جمله نوشتن در ستایش شفافیت و بجز اون/
معرفی تیم (که عملا بجز دو مورد بقیه اعضا placeholder هست) و یه سری جمله گزافه که هیچ توضیحی نمیدن.
ما قدم اول رو برداشتیم حالا نوبت شماست!
- هدف ما چیست؟ امکان رشد سیاسی و اجتماعی را از طریق گفتگو و آموزش تسهیل کنیم.
- نقشهی راه ما؟ میخواهیم «مطالبهگری» را زندگی کنیم.
جز اینا/
عملههای جاعش(مزدورهای پروژهبگیر)علاوه بر "عملیات لایکریزی" توییتر رو مانیتور/بایگانی هم میکنن. بجزاین بعضی سایتا(مثل کش گوگل و..)خیلی ازصفحات توییتر رو میرور میکنن که وقت دستگیری ممکنه علیه شما استفاده بشه.
بهترین و مطمئنترین راه
/تب
برای محافظت از هرآنچه نمیخواید به دست جاعش بیفته اینه که «قبل» بیرون رفتن پاکسازی کنید. اگه اکانتتون لو بره حداقل بخشی از اطلاعات رو حتی درصورت ساسپندشدن اکانتتون میتونن از بایگانیشون استخراج کنن.
موارد زیر رو حتما همیشه رعایت کنید:
/تب #IranRevolution #MahsaAmini#مهسا_امینی
۱.گوشی باخودتون نبرید.
۲.چتها/دایرکتها/مکالمههای خصوصی با دیگران رو از اکانتاتون پاک کنید.
۳.ردپاهایی مثل autocomplete/history/saved-passwords مرورگرهاتون رو خالی کنید و از اپ توییتر/اینستاگرام/اکانت گوگل/اپلآیدی روی گوشی خارج بشید
/تب #IranRevolution #MahsaAmini#مهسا_امینی
Gunshots can be heard from almost every alley in #Sanandaj. Numerous people have been arrested, many have been shot with heavy guns. There are no exact numbers as to how many people have died, but the situation in Sanandaj is dire.
Another footage from #Sanandaj city on Sunday, October 9th.
Gunfire and explosions can be heard throughout the city. It appears as if a war is taking place.
This is an alley in #Sanandaj. The IRI regime is clearly waging a war against the unarmed people of Iran who do not want to be ruled by a dictator. We despise Islamic Republic.