#RTE & #AQP’lilerden ne merhamet ne de vicdan beklemiyorum.Onlar şeytana yaraşanı yapıyorlar zaten
- #hizmethareketi#aliheyeti&üst düzey yöneticileri,buhranlar sarmalı Türkiye’deki🇹🇷 #NahitEmreGüney gibi bizim gençlerimize sahip çıkacak projeler üretmezlerse intiharlar çok artar
“…Sevgili Önder Bey, tüm bu yasanan sürecte karsi tarafin gaddar ve acimasiz yaklasimlari belki beklenen bi durumdu… bunu kabullenebilirim evet… ama üzgünüm hizmet‘in ve abilerinin yaklasimi ve süreci yönetmesi hala berbat bir sekilde sürüyor… tek yapilan antipatik olmak…
uzaklaştırmak… sen gelmezsen yerini biri doldurur ve sonucta kaybeden (hem dünyada hem ötede) sen olursun gibi psikolojik baski yaratan tehditler… ayni Akp destekcileri gibiyiz… bizde sikayetciyiz bazi seylerden ama onlarida vazgecilmez yapmisiz bu yüzden hem agliyoruz hemde
hala onlarin degirmenine bulgur tasiyoruz… konussan herkes sikayetci ama hep icinden… bisey diyeni zaten dislayip oyun disina aliyolar… hayatimizin kendimizi en yalniz hissettigimiz dönemi… hala da devam ediyor… ne olmayi hayal ederken ne bulduk… ne olduk… kimse bana bunu
yolun kaderi diye aciklamasin… bakin maden faciasina… Akp cenahi kader diye gecistiriyor halbuki önlem alinsa bunlar olmazdi… aynisi degil mi? Hata yapanlar pozisyonlarini koruyor ve bu da vicdanlari yaraliyor… insanlari uzaklastiriyor…
ama bu bile birilerinin umrunda degil… yazik…” diyor gelen mektup.
-
Allah aşkına, Efendimiz (sav) rızası için, Üstadımız hakkı için, Hocaefendi’yi üzmemek için ali heyet & üst düzey hizmet yöneticileri duyun bu feryatları ve kulağınızı tıkamayın. 1 şeyler yapın.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
DEVLETİ BERABERCE ZİKTİLER. ESERİNLE ÖVÜN AQP…1
-
Ortada DEVLET bırakmadılar.. DEVLET ADAMI kavramını yok ettiler.. DEVLET MEMURU olgusu yerle bir artık, o makama liyakatsiz torpille gelenler, millete-devlete değil, şahsi çıkarlarına ve yakınlarına ve kendilerini
DEVLETİ BERABERCE ZİKTİLER. ESERİNLE ÖVÜN AQP…2
-
o makamlara oturtanlar adına, devletin etini budunu kopartıyorlar, dişlerinin pençelerinin makamlarının büyüklüğüne göre.. Büyük sahiplerine de komisyon parçasını iletiyorlar elbet.
-
Tam bir “Tayyip Baba ve 40 Haramiler” düzeni.
DEVLETİ BERABERCE ZİKTİLER. ESERİNLE ÖVÜN AQP…3
-
Not: AKP yerine hep AQP yazıyorum ben. Sehven değil bilinçli bir yazımdır bu.
-
“A…. Qaduğumun Partisi” anlamında..
AYDINLIK’TAN BAŞTAN SAVMA BİR HABER
-
Ben yargıtay üyeliği dr mi yaptım? Aferin bana. Demek ki akademik hayatımın dışında, yargıtay üyeliğim de var. Bu yalan haber oluyor işte..
-
Haberin benim yazdığım twit kısmı doğru. Ve o twitimin de arkasındayım. aydinlik.com.tr/haber/firari-f…
AYDINLIK’TAN BAŞTAN SAVMA BİR HABER…2
-
SevgiliAydınlık -Haber Müdürünüz de Bugün gazetesine kayyım atandıktan sonra yönetici olan eski genel yayın yönetmeni,siMİTçi de- arkadaşım olur
-
Bubaştan savma -yalan- haberinizi düzeltseniz.Mesela Kemalettin Özdemir’in @AydinlikGazete
@AydinlikGazete AYDINLIK’TAN BAŞTAN SAVMA BİR HABER…3
-
babası rahmetli Said Abi hayatta iken nerede çalışırdı? Üstat onu yanından niçin hiç ayırmadı? Nerenin müdavimi idi? Nereden emekli oldu? Nerede yıllarca çalıştı?
-
Kemalettin Bey babası açısından “Beyaz Nurcu” idi. Hocaefendi de hep Said
HİZMET ÜST YÖNETİMİ BUNA BİR CEVABINIZ VAR MI?…1
-
“…Abi ben çok farklı duygular içerisindeyim. Yaşım 40’a gelmiş 25 yıl boyunca zerreme-iliklerime kadar kendimi bir davaya adadım. Bedel ödedim ve hala da ödüyorum. Eşim hapiste ve yakın zamanda ben de tekrar içeri gireceğim
HİZMET ÜST YÖNETİMİ BUNA BİR CEVABINIZ VAR MI?…2
-
dosyam onaylanacak. 3 çocuğum dışarıda kalacak, onla ilgili bir planım dahi yok. İnanın bu yaşadıklarım değil, hizmette olan rezillikler beni daha çok yıprattı. Size anlattıklarım belki devede kulak kadar bişe değil. Hizmette
HİZMET ÜST YÖNETİMİ BUNA BİR CEVABINIZ VAR MI?…3
-
topyekün bir arınma, bir temizlenme bir tövbe nasıl olacak bilmiyorum. Hizmetteki hakikatler de artık ortaya çıksın, neyin ne olduğu belli olsun. Neticesinde bir arınma olur. Ondan sonra tekrar yola çıkarız niyetiyle yazdım.
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NASIL TİTAN OLUNUR?…1
-
Bu konu ile ilgili vana gelen mesajların özeti şu şekilde; “…Abi bu konuda yayınladığınız sıralı tweetler büyük ses getirdi. Adeta yer yerinden oynadı. Programa bilmeden destek verenler bile desteklerini geri çektiler ve bu
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NASIL TİTAN OLUNUR?…2
-
insanlar iyot gibi ortada kaldılar. Bu insanlar şimdi de yeni bir şey deniyorlar. Bu aynı ekip, utanmadan sıkılmadan önümüzdeki haftalar içinde Hilton Otel’de “Nasıl daha fazla zengin olabilirim?” konulu bir organizasyon
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NASIL TİTAN OLUNUR?…3
-
düzenleyerek, sizin tweetlerinizle kaybettikleri imajlarını yeniden kazanmaya çalışacaklar. Newyok’ta kimse bölgede doğru dürüst maaşını alamazken, millet uber, amazon yaparak kıt-kanat geçinmete çalışırken, bir yandan da hizmet
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NELER OLUYOR?…1
-
“…Burnuma pis kokular geliyor.
NJ’deki İş adamları derneğini (GBC) birileri ele geçirmiş diye duyum aldım (M.S.D. , A.T. , A.A.....). Kimseyi dinlemiyorlarmış. Belki de kendi dar dairelerine çıkar elde etmek ve cemaati sömürmek için
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NELER OLUYOR?…2
-
sunumlar organize edeceklermiş. Anlaşılmasın diye önden göstermelik bir iki kişiyi çıkarmışlar bile ve şimdi bu dar daire, kendi işlerini anlatarak cemaati toplayacaklarmış. Kendi reklamlarını yapacaklarmış!!! Neler oluyor?
🇺🇸 NEW JERSEY HİZMETTE NELER OLUYOR?…3
-
Bu insanlar yanlış işler yaparlarsa, İnsanları dolandırılırlarsa, kim sorumlu olacak? Yeni bir Atlanta Yolsuzluğu mu geliyor?Hizmet böyle bir şeye nasıl izin verir?Yapılan hatalar hizmete mal edilirse ne olacak?…” diyorlar. Bilin istedim
EMRE USLU NEDEN SAVRULUYOR?…1
-
“….Beni de araniza alin mi diyor?…” yazmış ABD 🇺🇸 de yaşayan dr 1 arkadaş @EmreUslu ‘nun yazdıkları için.
-
“Cemaat gazetecisi” ithamından kurtulmak için de yazmış olabilir Emre bunu
-
@ekremdumanli 3-4 kez Abdullah Aymaz da 2 kez atıfta
EMRE USLU NEDEN SAVRULUYOR?…2
-
bulundu onun yazdıklarına.
-
O da durmadan patinaj yapıyor sosyal medyada..
-
“Süslü Sülo” alçağı ile olmadı. @FuatBaranEng ve @JTK2025 ile de olmadı.
-
Daha öncesinde Murat Karasoy ve Kanada’daki Faruk ile de olmadı / olamadı.
@FuatBaranEng @JTK2025 EMRE USLU NEDEN SAVRULUYOR?…3
-
Emre Uslu sürekli savruluyor. Acıyorum.. Ve sürekli “ya sabır” çekiyorum…
-
⬇️