#RTE & #AQP’lilerden ne merhamet ne de vicdan beklemiyorum.Onlar şeytana yaraşanı yapıyorlar zaten
- #hizmethareketi#aliheyeti&üst düzey yöneticileri,buhranlar sarmalı Türkiye’deki🇹🇷 #NahitEmreGüney gibi bizim gençlerimize sahip çıkacak projeler üretmezlerse intiharlar çok artar
“…Sevgili Önder Bey, tüm bu yasanan sürecte karsi tarafin gaddar ve acimasiz yaklasimlari belki beklenen bi durumdu… bunu kabullenebilirim evet… ama üzgünüm hizmet‘in ve abilerinin yaklasimi ve süreci yönetmesi hala berbat bir sekilde sürüyor… tek yapilan antipatik olmak…
uzaklaştırmak… sen gelmezsen yerini biri doldurur ve sonucta kaybeden (hem dünyada hem ötede) sen olursun gibi psikolojik baski yaratan tehditler… ayni Akp destekcileri gibiyiz… bizde sikayetciyiz bazi seylerden ama onlarida vazgecilmez yapmisiz bu yüzden hem agliyoruz hemde
hala onlarin degirmenine bulgur tasiyoruz… konussan herkes sikayetci ama hep icinden… bisey diyeni zaten dislayip oyun disina aliyolar… hayatimizin kendimizi en yalniz hissettigimiz dönemi… hala da devam ediyor… ne olmayi hayal ederken ne bulduk… ne olduk… kimse bana bunu
yolun kaderi diye aciklamasin… bakin maden faciasina… Akp cenahi kader diye gecistiriyor halbuki önlem alinsa bunlar olmazdi… aynisi degil mi? Hata yapanlar pozisyonlarini koruyor ve bu da vicdanlari yaraliyor… insanlari uzaklastiriyor…
ama bu bile birilerinin umrunda degil… yazik…” diyor gelen mektup.
-
Allah aşkına, Efendimiz (sav) rızası için, Üstadımız hakkı için, Hocaefendi’yi üzmemek için ali heyet & üst düzey hizmet yöneticileri duyun bu feryatları ve kulağınızı tıkamayın. 1 şeyler yapın.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
RTE’NİN CİNSİNİ CİBİLLİYETİNİ BİLDİĞİNİ SÖYLEMEK YASAK…1
-
Demek ki Türkiyede “ben sizin cinsinizi & cibilliyetinizi biliyorum” deme hakkı sadece @RTErdogan’e ait
-
Aynı cümleyi ben de RTE için 1 twitte yazarsam,twitter hesabım Türkiye’de hemen engelleniyor. @fahrettinaltun
RTE’NİN CİNSİNİ CİBİLLİYETİNİ BİLDİĞİNİ SÖYLEMEK YASAK…2
-
Çok değil daha 20 gün önce @OnderAytacProff twitter hesabım 1 diğer siyasal islamcının (RTE’nin) köpeği olan yargı tarafından, Türkiye’den erişimi yasaklanmıştı
-
21 gün sonra yeniden aynı hesabımın yasaklanması 1 diğer
RTE’NİN CİNSİNİ CİBİLLİYETİNİ BİLDİĞİNİ SÖYLEMEK YASAK…3
-
garabet
-
Nasıl hizmet hareketi içindeki üst düzey yöneticiler yaptıkları hataların konuşulmasını istemiyor&konuşanları öteki ilan edip yalnızlaştırıyorlarsa, RTE de aynı şekilde yargıyı, kendine köpek yaparak kullanıyor
HİZMET EN ÜST YÖNETİM KURULUNDAKİ DEĞİŞİKLİKLER…1
-
Hizmet Statüko bütün ayak oyunları ile tam gaz yoluna devam ediyor.
-
“Bu heyette bulunması istenilmeyenlerin isimlerini heyet üyeleri bir kağıda yazsın” deniliyor.
-
Bu ayak oyunu ile M. Ç. ve T. B.’nin ayağı kaydırılıyor.
HİZMET EN ÜST YÖNETİM KURULUNDAKİ DEĞİŞİKLİKLER…2
-
Halbuki M. Ç.’nin çenesi, T. B.’nin de ekonomik imparatorluğu çok kuvvetli olmasına rağmen, “yaşlı kurtlar” -aksakallar- tarafından harcanıyorlar.
-
Gerekçe olarakta, her iki yılda bir 2 üst düzey hizmet yürütme kurulu üyesinin
HİZMET EN ÜST YÖNETİM KURULUNDAKİ DEĞİŞİKLİKLER…3
-
değiştirileceği söyleniyor.
-
İhtiyarlar en zirvede ve taaaa ölünceye kadar, ayni bir tabi senatör gibi yönetimde kalmak istiyorlar.
-
Hizmet tabanı mı? Onlar hiç kimsenin umrunda değil. Onlar; Muavenet versin, dergiye abone
HÜKÜMET VE HİZMET…1
- 1. Ne garip bir durum söz konusu. İktidarın durumu ile Hizmet yönetiminin durumu yıllardır paralel gidiyor. Aynı tepkiler, aynı refleksler veriliyor gibime geliyor.
- 2. Arada tek 1 fark var. Hükümet eleştireni içeri tıkıyor. Hizmet ise dışarı atıyor.
HÜKÜMET VE HİZMET…2
- 3. Düşmanın en tehlikeli silahı, masum olan muhatabını zamanla kendine benzetmesidir!..
- 4. Hizmet Hareketi yöneticileri de kendilerine eleştirel yaklaşanlara, aynı hükümetin refleksleri ile davranıyor.
- 5. Hükümetteki değişiklikler gibi Hizmet üst
HÜKÜMET VE HİZMET…3
-
yönetiminde de “istenilmeyenlerin listelenmesi” ayak oyunları ile 2 kişinin (M. Ç. be T. B.) ayağı kaydırıldı.
- 5. Statüko komple galip geldi ve sözüm ona dinazorlarda bundan sonra 2 yılda bir ikişer kişi-ikişer kişi değişecekmiş.. Yersen
- 6. Ben yemem.
AYHAN TEKİNEŞ -ADİL ÖKSÜZ’ÜN YARDIMCISI-…1
-
Bir arkadaşım Ayhan Tekineş’in yazdığı 2 twiti “…Ayhan Tekineş iyi değil…” yazarak bana göndermiş. İnsanlara iftira atan Ayhan Bey hiç iyi olmasın inşaallah.
-
Hatırlayın isterseniz utanmaz herif neler söylemişti daha önce
-
⬇️
AYHAN TEKİNEŞ -ADİL ÖKSÜZ’ÜN YARDIMCISI-…2
-
Hala da utanmadan-sıkılmadan “…orada ifade ettiğim düşüncemin her zaman arkasındayım….” da diyebiliyor. Sanki babasının çiftliğinden insanları kovuyor. Çekin gidin diyor. Hizmet düşüncesini de maalesef ki bilmiyor, tahrif ediyor ve
AYHAN TEKİNEŞ -ADİL ÖKSÜZ’ÜN YARDIMCISI-…3
-
tam bir mahremci gibi konulara yaklaşıyor.
-
“…Yine tekrarlayayım: Ben sevmediğim ve beğenmediğim bir işin içinde olmam…” diyor ki ben hiç hizmetimizi sevmem demedim. Aksine hizmetimizi çok severim ve ondan nemalananları, onu
HİZMET TABANI ARTIK YAVAŞ-YAVAŞ DA OLSA SAFLIK UYKUSUNDAN UYANMAYA BAŞLIYOR…1
-
Gelen mesaj bu: “…Slm Hocam! Sıkıntı yaşadık 2-3 yıl yattık çıktık dosya devam ediyor , baskı devam ediyor ama bunların hiç biri hayal kırıklığı olmadı imtihandı çünkü , bize yapılan haksızlıktı..
HİZMET TABANI ARTIK YAVAŞ-YAVAŞ DA OLSA SAFLIK UYKUSUNDAN UYANMAYA BAŞLIYOR…2
-
Ama son 3 yıldır yıkım üzerine yıkım hayal kırıklığı oldu. Sözü geçen kişilerin umursamaz tavırları bizi uyandırdı geç de olsa. Yazıklar olsun diyorum ama yine de hayretler içerisindeyim.. Adam
HİZMET TABANI ARTIK YAVAŞ-YAVAŞ DA OLSA SAFLIK UYKUSUNDAN UYANMAYA BAŞLIYOR…3
-
@ZtrkHamdullah içimizdeki neronlar konusunu işliyor ama somut iddialara cevap veren yok. Üç aylar başladımı başlıyor diyor ve sebebini söylerken bağladığı nokta bile hayal kırıklığı. İnsanlar üç
AHMET DÖNMEZ’E…1
-
@AhmettDonmez artık kusacağım yazdıklarını okumaktan, videolarını seyretmekten..
-
“Yanılmışım, Özür dilerim” makalenize göre, cemaat de, Hocaefendi de % 💯suçlu soyların çalınmasından.
-
Tamam anladık. 15 tem🍌 sahte darbesini de cemaat ve Hocaefendi yaptı.
AHMET DÖNMEZ’E…2
-
@AhmettDonmez anladım tamam Turgut Özal’ı da cemaat ve Hocaefendi zehirledi. Tamam öğrendik Atatürk’ü de cemaat ve Hocaefendi öldürdü. Tamam anladım @umitozdag ‘ı da hapise cemaat ve Hocaefendi soktu. Tamam kavradım @kilicdarogluk ‘nu da genel başkanlıktan
@AhmettDonmez @umitozdag @kilicdarogluk AHMET DÖNMEZ’E…3
-
@AhmettDonmez cemaat ve Hocaefendi aldı. Aramızda kaksın ama @meral_aksener ‘i de iyi parti genel başkanlığından alan cemaat ve Hocaefendi idi.
-
Senin Hocaefendi’ye bile olan bu nefret ve kininden dolayı, ben de cemaat üst yönetimi hakkında & cemaat hataları