«واقعا فکر نکنم من که در خارجم بتونم کمک زیادی به مردم داخل بکنم»
این گزارهایست مطلقا غلط که بعضا شنیده میشه! شما فراتر از اونکه فکر میکنید، میتوانید به این خیزش انقلابی کمک کنید.
این هشت مورد در این رشتهتوییت رو در نظر بگیرید. بدین صورت:
۱/۱۶
۱- ایجاد درآمد برای فعالان داخلی: شما به اینترنت آزاد، پرسرعت، و ارزان دسترسی دارید؛ این یعنی درآمد بالقوه برای بسیاری از فعالان داخلی. چطور؟ موزیک فعالان در یوتیوب را تا میتوانید گوش دهید، بدون skip کردن تبلیغات. اگر سرکار هستید، فقط بگذارید برای خود پلی شود.
۲/۱۶
مثال؟ کانالهای مهدی یراحی، توماج صالحی، و شروین حاجیآقاپور.
۲- از چهرهها حمایت کنید: تا میتوانیم از چهرههای دموکراسیخواه و ملی مانند مسیح، پهلوی، اسماعیلیون، کریمی، بنیادی، و غیره در فضای واقعی و مجازی حمایت کنیم، و یا دستکم آنها را تخریب برداریم
۳/۱۶
اینها ضمن تلاش برای جلب حمایت خارجی از انقلاب ایران (برخی کمتر و برخی بیشتر)، در معرض شدیدترین پروپاگاندای سیستم و لابیهای آنها نیز هستند. آیا انتقادی به ایشان وارد نیست؟ مطمئنا هست، اما اکنون زمان همبستگی حداکثریست و تخریب حداقلی!
۴/۱۶
۳- با لابیگران مقابله کنیم: شما در محل امن هستید، و توانا به مقابله با سیستمهای لابیگر و کمک به افرادی که با این سیستمها مقابله میکنند، هستید. صریح باشیم: امثال نایاک شر مطلق هستند، تیغه دوم و مکمل سرکوب یک ملت!/
۵/۱۶
در شبکههای اجتماعی ترجیحا با اسم و رسم خود از آنها بنویسیم (امثال نایاک از اکانتهای شناس بسیار هراس دارند) و یا دستکم به کسانی که به مقابله با آنها مانند خانم ثنا ابراهیمی برخواستند، کمک مجازی کنیم.
۶/۱۶
۴- از اینستاگرام به توییتر بیاییم: رسانهها که بسیار بر سیاستگذاری دولتها موثرند در توییتر هستند و نه اینستاگرام. از سمتی اکثریت شما به انکلیسی مسلط هستید. فعالیت خودتان را از دامنه محدود اینستاگرام جدا و به توییتر بیایید (اینستا را کامل رها نکنید)، جنگ مجازی اینجاست!/
۷/۱۶
میترسید که موثر نباشید؟ حتی دو خط متن انگلیسی شما با اسم و رسم خودتان در توییتر و با هشتگ، بسیار فراتر از چیزی که تصور میکنید موثر است!
۵-به سازمانهایی که در خارج هستند و تصور میکنید در راستای انقلاب ایران حرکت میکنند، و با لابیگران نظام مقابله میکنند کمک مالی کنید./
۸/۱۶
ماهی ۲۰ الی ۳۰ دلار برای بسیاری شاید مبلغی نباشد. سازمانهای مورد اعتماد که به نظر من میرسند: انجمن خانوادههای پرواز (@ps752justice)/نوفدی (@NUFDIran).
۶-رای به کسانی که در راستای انقلابند: بسیاری از ما در کشورهای غربی حق رای داریم، و برخی به چپ و برخی به راست رای میدهیم/
۹/۱۶
رای به هر کدام از این احزاب میتواند در زندگی روزمره ما تاثیر داشته باشد، اما میزان تاثیری که بر ایران بواسط سیاستگذاریهای احزاب داشته باشد میتواند بسیار بیشتر باشد. خلاصه: در رایمان «ایران» را در اولویت بگذاریم.
۱۰/۱۶
به عنوان مثال، به احزابی که انقلاب ایران را به حجاب تقلیل میدهند و بر اسلاموفوبیا تاکید میکنند (مانند چپ رادیکال در آمریکا، امثال برنی سندرز، عمر، کورتز، و…) و احزابی که انزواگرا هستند، (مانند راست رادیکال در آمریکا، امثال رند پال، و…) رای ندهیم.
۱۱/۱۶
بسیاری از کشورها، از اروپای شرقی تا آفریقای جنوبی از فشار خارجی سود بردند. فشار خارجی تسریعکننده انقلاب داخلیست!
۷-به عنوان فرد شاخص، از اعتبار خود هزینه کنید: اگر استاد و یا محقق در دانشگاههای معتبر جهانی و یا فردی معتبر در صنعت هستید، و برای انقلاب ایران اهمیت قائلید/
۱۲/۱۶
اکنون فرصت آن است که از اعتبار خود هزینه کنید. صریح باشید، بدون لکنت زبان از لزوم تغییر نظام صحبت کنید، و علاوه بر تماس با دانشگاه، در شبکههای اجتماعی فعال باشید؛ دنیا شما را بیشتر میبیند!
۸-در تظاهرات شرکت کنیم: دیگر لازم به ذکر نیست که شرکت در تظاهرات چند ده هزار نفری/
۱۳/۱۶
و اتحاد داخل و خارج چقدر مفید بوده؛ این تظاهرات بسیاری از مقامات نظام و لابیهای آنها را در پیدا و پنهان وادار به واکنش کرده و ترسانیده. حضور خودمون را دستکم نگیریم!
۱۴/۱۶
مسلما موارد دیگری هم است. یقینا هیچکدام از ما نمیتوانیم به اندازه فعالان کف خیابان ایران موثر باشیم، اما به جرات میتوانیم در پارادیم کنونی حتمم بر جهان، به شدت بر تحولات ایران و میهنمان موثر باشیم.
۱۵/۱۶
در تاریخ نوین بشریت، سابقه چنین حضور عظیمی از یک ملت در تبعید برای مقابله با یک سیستم سرکوبگر وجود نداشته.
پیشران این انقلاب باشیم، که انقلاب خود ما نیز است…
(۱/۷) یکی از سیاستهایی که در دهههای اخیر در بسیاری از کشورهای توسعهیافته و برخی از کشورهای درحال توسعه برای مدیریت آب انجام شد، تلاش برای «قیمتگذاری» آب و یا بخشی از هزینههای آب بود (ارزشگذاری آب مبحثیست متفاوت که با قیمتگذاری تفاوت دارد و ارزش بیننسلی را هم شامل میشود).
(۲/۷) بدین صورت که «توهم آب ارزان/رایگان» از ذینفعان سلب شد، و آنها مجاب شدند که در قالب قوانین و ضوابطی مشخص که تحت نظارت نهادهای اجرایی و قضایی قرار داشت، خود را مسئول و حساس بدانند و مصارف خود را به سمت بهینهسازی سوق دهند. برای انجام چنین امری، ساز و کارهایی مانند بازار آب،/
(۳/۷) و یا بانک آلایندهها هم شکل گرفت. نحوه شکلگیری آنها هم تحت قواعدی مشخص در پیوند میان خود ذینفعان و یا ذینفعان و دولتهای محلی در بستر قواعدی مانند ساختار مالیاتی شفاف (به عنوان ابزاری برای چماق و هویج) و نهادهای دولتی دموکراتیک شکل گرفت.