متن بولتن محرمانه و اختصاصی خبرگزاری فارس برای فرمانده کل سپاه که گروه بلکریوارد آنرا هک کرد.
در یک قدمی پیروزی هستیم.... فقط امید، اتحاد و مبارزه! ✌🏻
اطلاع رسانی کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
😢 اطلاع رسانی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عهديه كيانى، بازیگر ٢٩ ساله که سابقه بازی در سریال #جیران را دارد، روز ٢٨ آبان در بهشت زهرای تهران، همراه با #شادی_شمس توسط سرکوبگران جمهوریاسلامی ربوده شده است. خانوادهاش تا امروز علیرغم مراجعه به زندانها و بیمارستانها و دادسراها، هیچ خبری از وضعیت سلامتی او ندارند.
این تصاویر
جوانان ایران است که برای اعتراض به ساده ترين حقوق انسانی به خیابان آمدند و توسط جمهوری اسلامی ربوده شده اند
These images are the youth of Iran who came to the streets to protest the most basic human rights and were kidnapped by the Islamic Republic
Their lives are in danger.
Even their whereabouts are not known.
The Islamic Republic routinely tortures them
and forces them to give self-incriminating false confessions.
این متن به منظور عرب ستیزی نیست و تنها بازتاب بخشی از تاریخ پرشکوه ایرانزمین است.
باشد تا تلنگری بر ایرانستیزان متوهم باشد!
آیا میدانید چرا شاهنشاه شاپور دوم ساسانی را اعراب، لقب "ذوالاکتاف" (صاحب شانه ها) داده بودند؟
#KingRezaPahlavi
#پاينده_ایران_جاویدشاه
شاپور زمانی شاه شد که هنوز بدنیا نیامده بود و پس از مرگ پدرش در شکم مادر با نهادن تاج بر روی شکم مادر آبستش، پادشاه خوانده شد!
شاپور دوم در حالیکه هنوز کودکی بیش نبود در ۱۶ سالگی زمام امور را بدست گرفت...
"طبری [تاریخ نویس مسلمان که قطعا عاشق چشم و ابروی ما ایرانیان نبوده است]
نوشته عربها که سرزمینهاشان فقر زده بود، چشمشان به خیرات ایران بود.
جمع بزرگی از آنها از بحرین (سرزمین های کرانه های غربی دریای پارس) و کاظمه (کویت کنونی) از راه دریا به سواحل جنوب پارس سرازیر شده بودند و در آن سرزمین ها فساد و تباهی به بار می آوردند. در این سالها ایرانیان گرفتار
سه یا چهار بار بخوانید ارزشش را دارد تا ملکه ذهن شود...
📚 شادروان "حبیب یغمائی" در خاطراتش گفته:
در دوره رضاشاه کبیر که در عزا داری، سینه زنی، و قمه زنی ممنوع شده بود، یک روز ملک الشعرای بهار به شوکت الملک (امیربیرجند) گفته بود سپاس خدای را که در این دیار
#شاهاسپاس
هم برق دارید، هم آب، هم مدرسه، هم سالن نمایش، همه چیز دارید. اینکه بعضی ها هنوز شکایت میکنند دیگر چه میخواهند؟
شوکت الملک گفته بود:
اینها برق نمی خواهند؛ اینها "محرم" میخواهند. جهل و خرافات میخواهند
اینها مدرسه نمی خواهند، "روضه خوانی" میخواهند. که صبح و شب گریه کنند
"کربلا"
"کربلا" را به اینها بدهید، انگار همه چیز داده اید. مغزشان منجمد شده به قرنها پیش ، و هرگز انگلیس و روسیه نخواهند گذاشت این مردم به خود بیایند و دنبال حتی کوچکترین خودکفایی بروند
حبیب یغمائی متعلق به روستایی بود بنام "خور" و خیلی بآنجا عشق می ورزید.
کسی ک فتوایش ۶۰۰ هزار کیلومتر از خاک ایران را بر باد داد!
شيخ جعفر كاشف الغطاء را فتحعلى شاه از نجف به ايران آورد تا اوضاع شيعيان ايران را سامان دهد. او را استاد بزرگ فقاهت مي دانستند.
اما شيخ جعفر همانى است ك فتحعلى شاه را به جنگ باروسها تشويق كرده وتهديد ميكند
#KingRezaPahlavi
كه اگر شاه چنين نكند، خود شخصا اعلام جهاد نماید.
در عين حال به شاه اطمينان ميدهد كه با توسل و قدرتهاى ماوراءالطبيعه، پيروزى را نصيب سپاه ايران خواهدكرد وسپاه روس به دست لشكر ايران،نابود خواهدشد.
فتحعلی شاه زمام عقل را به دست شيخ جعفر خرافه پرور داده بود.
درآن جلسه معروف، تنها میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی بادلیل و برهان درمقابل شیخ جعفر کاشف الغطا می ایستدولی نتیجه ای نمیگیرد.
تا اینکه فتحعلی شاه؛عباس میرزا را که مخالف این جنگ نابرابر بودبا لشکری ضعیف و فاقدتجهیزات کافی،به جنگ روسها میفرستد؛در حاليكه لشكر روس، مجهز ومسلح
غلامحسین ساعدی در شمارهی هفتم فصلنامه الفبا مینویسد:
"فتحعلی پناهیان جوان بیست و چند ساله....بچه عجیبی بود. سیانور هم در گوشه زبانش. همان بود که سرمایهدار گردن کلفت کرجی را کشت، همان که چای جهان را داشت."
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
منظور ساعدی از "سرمایهدار گردن کلفت" یک کار آفرین موفق و توسعه دهنده صنعت و اقتصاد کشور محمد صادق فاتح یزدی است. تقریبا صددرصد اهالی کرج و اطراف کرج فاتح یزدی را با اینکه نزدیک به نیم قرن از ترور وی توسط سازمان چریکهای فدایی خلق میگذرد، میشناسند.
محمدصادق فاتح یزدی متولد یزد
بود. در سالهایی که در یزد کم آبی و قحطی بروز میکند، مردمان زیادی از این شهر به کرج نقل مکان میکنند. فاتح یکی از این افراد بود که بعدها یکتنه در دگرگونی و پیشرفت کرج نقش بسزایی داشت.
⚙️ فاتح یزدی متولد ۱۲۷۷ بود. وی برای ادامهی تحصیل در رشته مهندسی کشاورزی به هند میرود.
در مورد ایرانی بودن کراوات گفته شده که در اوستا ۱۲ چیز را نیاز مرد جنگی دانستهاند که هشتمین آن کوئرس (از ریشه کوئرت) بود که در زبان پهلوی به آن گریوپان میگفتند و به روی زره بسته میشد.
هم چنین در نقش رجب فارس نرسیده به نقش رستم،
که بنا بر نظر هرتسفلد مربوط به بابک، پدر اردشیر پاپکان میشود، کوئرت را بر دور گردن بابک به وضوح میتوان دید که به روی زره بسته است. این پارچه پهن را بزرگان و سرداران سپاه به صورت پهن و پیشسینهای استفاده میکردند و نمونه پهن آن در نقوش طاقبستان دیده میشود.
نوئل مالکوم، پژوهشگر بریتانیایی، در کتاب خود به نام "تاریخچه مختصر بوسنی” بر این باور است که کراوات نخستین بار از ایران در زمان ساسانیان به اروپا رفت. این ایرانیان پیروان مانی بودند و برای اینکه از دیگران متمایز نشان داده شوند از پارچهای در جلوی پیراهن خود استفاده میکردند ولی