1.این تصویریسازی بر اساس ماجرای واقعی زنی به نام غزل رنجکش طراحی شده است. #غزل_رنجکش، دانشجوی رشته حقوق در #بندرعباس، روز ۲۴ آبان ۱۴۰۱ در راه بازگشت از محل کار، مورد حمله یک #نیروی_سرکوبگر قرار گرفت.
2. مامور مسلح، مستقیم به #چشم راست غزل شلیک و جشم او را برای همیشه #نابینا کرد. کل ماجرا و نقلقولهایی که در این روایت تصویری استفاده شده، دقیقا از صحبتهای غزل برداشت شده است. #رژیم_جمهوری_اسلامی نه تنها به مفاد #کنوانسیون_جهانی حقوق #افراد_ دارای_معلولیت عمل نکرده
3. و در تامین حقوق آنها در زمینههای رفاهی، بهداشتی، اشتغال، تحصیل، ازدواج و غیره سهلانگاری کرده، بلکه این روزها بر خلاف تمامی کنوانسیونها و قوانین حقوق بشری، به معترضان با تیرهای واقعی، ساچمه و پینتبال، شلیک مستقیم و آنها را نابینا یا معلول میکند.
4. حکومت اسلامی به این ترتیب میخواهد با معلول کردن معترضان، آنها را تنبیه کند و از آنها آینه عبرتی برای دیگران بسازد؛ غافل از این که روند رشد اعتراضات مردمی نشان میدهد که خشم و شجاعت مردم نه تنها دیگر سرکوبشدنی نیست، بلکه هرچه بیشتر، رو به افزایش است.
5. هزاران چشم تخلیه شده، اندام افراد زیادی آسیبدیده، صدها نفر کشته شدهاند، هزاران نفر دستگیر و ناپدید شدهاند، اما خروش خشم مردم علیه ستم و بیعدالتی هر روز بیشتر و بیشتر میشود؛
6. ستمی که گروههای در حاشیه نگه داشته شده، همچون افراد دارای معلولیت، زنان، جامعه الجیبیتیکیو+ و اقوام، به مراتب بیش از دیگران تجربهاش کردهاند.
7. نیروهای سرکوبگر برای تنبیه معترضان و تهدید مردم، هزاران نفر را نابینا و معلول کردهاند اما خشم و شجاعت مردم سرکوبشدنی نیست.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1.چهارم فوریه از طرف سازمان ملل، #روز_جهانی_سرطان نامگذاری شده است. سرطانها یکی از عوامل ایجاد معلولیتها هستند. انواع سرطان و شیوههای درمانی آنها منجر به ایجاد تغییراتی در بدن و اندامها، از جمله سیستم ایمنی،رشد سلولی، دستگاه گوارش، مغز سیستم عصبی و سیستم تنفسی میشوند و ...
2. روی کارکرد روزانه افراد، اثرات زیادی بجا میگذارند.
علاوه بر مشکلات مربوط به سرطان و شیوههای درمانی آن، نگرش جامعه و رفتار عمومی نسبت به کسانی که تشخیص سرطان میگیرند، به یکی از منابع تحمیل درد و رنج مضاعف به آنها تبدیل میشود.
3.جامعه عموما سرطان را معادل «مرگ فوری و حتمی» میداند،کسانی که سرطان میگیرند،با حجمی از رفتارهای برخورنده روبرو میشوند،مثلا رفتار ترحمآمیز و تغییر رفتار با او به طوری که انگار آخرین روزهای زندگیاش را میگذراند،پرهیز از دیدن او...