MİT ve Emniyet Teşkilatı yabancı istihbaratlara göz açtırmıyor.
İsrail Gizli Servisi #MOSSAD adına çalıştığı tespit edilen ve aralarında Özel Dedektifler Derneği Kurucu Başkanının da bulunduğu 44 şüpheli "Askeri ve Siyasi Casusluk Operasyonu" kapsamında gözaltına alındı.
Emniyette sorguya alınan kişiler arasında Özel Dedektifler Derneği Kurucu Başkanı İsmail Yetimoğlu'nun da bulunduğu bildirildi.
2007'de kurulan Özel Dedektifler Derneği'nin Kurucu Başkanı ve Maviay Özel Dedektiflik şirketinin kurucusu olan İsmail Yetimoğlu, 23 yıllık devlet memurluğundan emekli olup 2003'te özel dedektiflik yemini ettiğini söyledi.
MİT, geçen yıl da Türkiye'de yaşayan Filistin uyruklu kişilerle ilgili bilgiler toplayan 15 MOSSAD casusunu yakalamıştı.
Gözaltına alınan casusların oluşturdukları özel 'fişleme' dosyalarının karşılığında binlerce avro aldıkları ortaya çıkarılmıştı.
MİT, geçen yıl ekim ayında, Çeçen muhaliflere yönelik suikast planlayan dördü Rus vatandaşı 6 kişilik casusluk ve suikast şebekesini çökertmişti.
Yine geçen yıl, İran istihbaratının muhalif isimleri Türkiye'den kaçırma planına taşeronluk yapan 14 casus, MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonla gözaltına alındı
İran Gizli Servisi’nin İranlı bir pilotu kaçırma girişimi de MİT’in operasyonuyla boşa düştü
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
Kılıçdaroğlu'nun iftiralarında kullandığı Hacer Foggo’nun kurucusu olduğu Açık Alan Derneği ve Derin Yoksulluk Ağı: 2021 yılında Amerikan "THE GERMAN MARSHALL FUND OF THE UNITED STATES" vakfı tarafından 257 bin TL fonlandı.
"Devletimizin ve milletimizin her zamanki gibi el ele olmasını temenni eder, futbolun siyaset üstü bir organizasyon olduğu bilinciyle tüm taraftarlarınızı sağduyulu olmaya davet ederiz."
İslam dünyası, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Türkiye için seferber oldu.
Hem arama kurtarma faaliyetleriyle hem de yardım kampanyalarıyla depremzedelerin acılarına ortak oldular.
İşte o ülkeler👇
1-Katar
Katar Televizyonu'nda "Yardım ve Dayanak" ismiyle Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.
Yardım kampanyasıyla birlikte 1,6 milyar dolar toplandı.
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani de kampanyaya 14 milyon dolarlık katkı sağladı.
Doha yönetimi ayrıca deprem felaketinden etkilenen bölgelere 10 bin konteyner evlerin ilk bölümünü göndermeye başladı.
İçinde çadır, mobil duş/tuvalet, jenaratör, ısıtıcı ve battaniye gibi birçok temel ihtiyacın bulunduğu 200 tonluk yardım, deprem bölgelerine gönderildi.
Büyük afetten 3 saat geçmeden arama kurtarma birimi @ihhafet bölgeye ulaştı. Yüzlerce deneyimli personeli ile enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtardı.
Vakıf ayrıca tüm deprem bölgesine her türlü insani yardımı hızlıca ulaştırdı.