Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve 10 büyükşehir belediye başkanı, İBB’nin “Dr. Mustafa Kemal Gavuzoğlu ve Bedriye Gavuzoğlu Vakfı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” temel atma törenine katıldı
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kasım ayı merkezi yönetim bütçe dengesinin 108 milyar TL fazla verdiğini açıkladı. Dolar kuru artmadığı için kasım ayında KKM’ye Hazine’den ödeme yapılmadı
Temel Karamollaoğlu: "Önceden planlanan ve tehir etme durumumuzun olmadığı bir hastane randevum nedeniyle Saraçhane’de gerçekleştirilecek anlamlı programa katılamıyorum"
İBB Başkanı İmamoğlu, "Millet, İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde konuşuyor: "Onlar sizin seçtiğiniz belediye başkanını görevden alıp, hapse atmak için mahkemeden karar çıkardılar"
İmamoğlu: "Milli irade kendilerinden yana karar verirse hiç sorun yok. Başka türlü bir karar çıkarsa bütün arızalar başlıyor. Milli iradeyi geçersiz kılmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama nafile..."
İmamoğlu: "Bu ülkeyi yönetmiyorsunuz. Sadece birtakım çıkar gruplarını, seçilmiş dernekleri, yakın aile vakıflarını ve karanlık odakları yönetiyorsunuz"
İmamoğlu: "Ben ortak aklın iradesine inanıyorum. Toplumun barış içinde, ortak bir geleceği inşa edeceğine inanıyorum. Onların dikte ettirdiği yok hükmündeki kararlardan asla korkmuyorum"
"Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar kabul edilemez, Ekrem Başkan hakkında verilen karar bize geri adım attırmayacak ve kararlılıkla Başkan’ın arkasında duracağız"
MHP lideri Bahçeli Altılı Masa'ya adayın açıklanması çağrısı yaptı: "Saraçhane’de toplanan veya Altılı Masa'ya gönül veren insanlarımızın beklentisi cumhurbaşkanı adayının bugün ilan edilmesidir"
Ahmet Davutoğlu: "Demokrasi aşığı 85 milyon adına söylüyorum korkmadık, korkmayacağız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, herkesin hakkını koruyacağız"
Ahmet Davutoğlu: "Yüksek Seçim Kurulu başta olmak üzere, yargı mensuplarına sesleniyorum. Seçime giderken baskı olursa altı parti olarak buradayız. Dimdik dursunlar"