آقا فرزاد گویا معلم شیمی انقلاب هستن و اطلاعات بسیار خوبی درمورد خیابان و #خرابکاری_شرافتمندانه دارن. ۵ تا از ویدئوهاش رو میذارم نگاه کنید. #مهسا_امینی
بتمن یکی از احمقترین شخصیتهای کمیکه.
تو نوجوانی به داستانهای بتمن علاقهی زیادی داشتم. برام جذاب بود. اما الان که بهش نگاه میکنم میبینم که این موجود که به عنوان قهرمان شناخته میشه، نهتنها حلال مشکلات شهر گاتهام نیست، بلکه یکی از عاملانش هست.
بتمن در شهر خیالی گاتهام ساخته و پرداخته شده. گاتهام شهری با تراکم جمعیت بالاست که نمایش از دور از شهر نیویورک الهام گرفته شده.
وضعیت اجتماعی، سیاسی و امنیتی این شهر بهدلیل فساد سیاستمداران، مدیران رشوهخوار، پلیسهای خودفروخته، مافیاها و انبوه خلافکاران بسیار آشفته است.
اختلافات طبقاتی از یکسو و آمار وحشتناک جرم و جنایت از سوی دیگر از طبقهی مستمند جامعه یک نیروی خطرناک ساخته.
در این وضعیت شخصیت اصلی داستان، بروس وین که ثروتمندترین مرد گاتهام است تصمیم میگیره تا با فساد و خلافکاران مبارزه کنه.
شرمآوره. تمام زندانیان سیاسی از جمهوریخواه گرفته تا مشروطهخواه، از چپ تا راست تحت حمایت مردم هستند. دوگانهسازی و دستهبندی زندانیان سیاسی به مشروطهخواه و جمهوریخواه عملی بسیار وقیحانه، دگرستیزانه و بهمعنای واقعی کلمه فاشیستی است.
زندانیان سیاسی که برای ایران میجنگند همگی دل در گروی ایران دارند. شاهین نجفی، خواننده محبوب رضا پهلوی با چه متر و معیاری عزیزانی که دربند زندانهای جمهوری اسلامی هستند را به دو قسمت ملیگرا و ضدملی تقسیم میکند؟
اصلآ چهکسی به او این اجازه را داده؟
این چه حماقتی است که میگوید مرگ و اعدام و شکنجه کسانی که در توییتر و اینستاگرام هشتگ جاوید شاه نزدند، باید بیاهمیت باشد و آنها لایق حمایت کمتر هستند؟ و در عوض فقط آنها مهمند که مثل ما فکر میکنند؟
دوستان میپرسن چرا علیه این وحوش اتحاد تشکیل نمیدین؟
١.اتحاد نیاز به هدف مشترک و سازماندهی داره. هدفها مشترکه اما راهها متفاوته. درحال حاضر چهرهها راههای کمهزینهتر و وسطبازانهتر رو ترجیح میدن.
٢.نگاه چهرههای سیاسی به ما یک نگاه تحقیرآمیزه. رک و پوست کنده
بگم که ما رو به چشم وسیله نگاه میکنن. یعنی اگه خودشون مشکل داشته باشن ازتون توقع کمک دارن. اما اگه هویت شما بهعنوان کاربر ناشناس لو بره، تهدید بشید یا به مرز نابودی برسید، ککشون هم نمیگزه. حتی در حد یک پیام خصوصی هم حرومت نمیکنن. خیلی ساده میگن : خب اینم مصرف کردیم.
همکاری نیاز به احترام متقابل داره.
٣.ما یا هیچ اکانت دیگه توییتری و حقیقی برده یا عمله جناحهای مختلف نیستیم. همعقیدهایم. مثل پروژهبگیرها زیربار ریتوییت اجباری نمیریم. اگه کسی وسطبازی رو کنار بذاره ازش حمایت میکنیم، نه اینکه کسی رو که احساس میکنه از ما مهمتر و بادانشتره.
من خیلی از این آدم طرفداری میکردم. بهنظرم شجاع، خلاق و هدفمند بود. بهنظرم هنوز هم هست. فقط دیگه شجاعت، خلاقیت و هدفش رو علیه جمهوری اسلامی استفاده نمیکنه و بعد از استخدام و بهویژه دریافت اقامت و ملاقات با صاحبکار مجبوره که تو نمایش فشارِ توییتری نقش مهمی بازی کنه.
چند وقت پیش، خیلی قبلتر از ماجرای حذف اکانتهای فحاش و #بنغازی_گیت ر.خ پیام داد و گفت که باهاش در ارتباطه و متوجه شده این آدم دیگه آدم سابق نیست. پرسیدم چطور؟
گفت تا همین دو هفته پیش که اقامتش جور نشده بود از همبستگی مینوشت و حامد و مسیح و پهلوی رو تگ میکرد و ازشون
میخواست تا همبسته بشن. حتی قرار بود در یک پتيشن به کمک ایشون راه بندازیم که از سران اپوزیسیون درخواست کنیم باهم متحد بشن.
اما یکهو بعد از مطرح شدن مسئله اقامت آمریکا و حقوق همهچیز تغییر کرد.
راستش حرفای ر.خ رو باور نکردم. به حمایت ازش ادامه دادم.
خلاصه گفتگوی خامنهای با سرداران سپاه رو حتما بخونید. عملاً مهمترین مقامات جمهوری اسلامی نشستن جلوی خامنهای و چشم تو چشمش میگن داریم سقوط میکنیم. یکیشون میگه همه نوجوانان باما دشمنن و ما الان نمیدونیم چطوری میتونیم صد هزار که هیچ صد تا نیروی وفادار پیدا کنیم! #مهسا_امینی
یکی دیگه میگه من خودم آخوندم و باوجود دو محافظ، قربانی عمامهپرانی بودم. مردم از آخوندها متنفرن و روزی نیست که با لباس آخوندی بری بیرون و فحش و مشت و لگد نخوری. فقط ۵ هزار طلبه از تحصیل کنارهگیری کردن و رفتن دنبال شغلهای دیگه. تو حوزههای علمیه طلبهها جمهوری اسلامی رو
جنايتکار میدونن و ما دیگه برای آینده آخوند هم کم داریم.
یکی دیگه میگه سربازها تو سوریه نمیخوان بجنگن و کار معمولی و کمدرآمد رو تو ایران ترجیح میدن. اسرائیل از کوچکترین جزئیات ما اطلاع داره و بدجور در ۵ عملیات نظامی گذشته شکستمون دادن. با این وضعیت نابودی سپاه
اومدم تو توییتر و یه لحظه خیال کردم که شاهزاده با تجزیه ایران موافقت کرده!
رفتم منشور رو خوندم دیدم به روشنی نوشته «حفظ یکپارچگی ایران» من نمیدونم دوستان چطور این جمله رو ندیدن یا نادیده گرفتن. یا حتی اصلا منشور رو نخوندن. #مهسا_امینی
یا شاید دیدن چندتا فالوور بالا به شاهزاده حمله کردن و خوب ریتوییت گرفتن بهخودشون گفتن خب بذارید ما روی این موج سوار شیم. به یکیشون که دوستمه پیام دادم : عزیز چی شده اینقدر عصبانی هستی؟
گفت : تو منشور نوشته «تمرکززدایی» میدونی تمرکززدایی یعنی چی؟
گفتم نه یعنی چی؟
گفت : یعنی تمرکز که ایرانه از هم میپاشه و هر شهری اعلام استقلال میکنه!
اینجا تازه فهمیدم که عدم شناخت مفاهیم سادهٔ سیاسی چه تأثیر منفی بزرگی میتونه روی جامعه داشته باشه.
جورج اورول تو کتاب ١٩۶٨ بهدرستی اشاره میکنه که حکومتهای دیکتاتوری و توتالیتری در پی